Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adıma Kiralanmış Depo / Kaçak Sigara Problemi

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Merhaba avukat/Savcı patiler,

Bugün asayiş şubeye çağrıldım. Benim adıma bir dükkan/depo gibi bir yer kiralanmış. İçerisinde kaçak sigara saklamışlar. Polisler de basmış orayı falan. Sonrasında polisler bugün beni buldu ve ifademi aldılar.

Mahkemesi olacakmış. Eve tebligat gelecekmiş. tebligat'ı kontrol edin, mahkemeye gelin dediler. 2-3 yıl sürer bu dava dediler.

Polisler bir de çağlayandan dosyayı bulup davanın savcısıyla da konuşabileceğimi söyledi.

Depoyla vs ilgim yok. Tüm olayı bugün öğrendim.

Sanıyorum, kimlik fotokopimle bu işleri halletmiş depoyu kiralayanlar. Kimlik fotokopimi de herhalde telefon hattı alırken, bi firmaya gittiğimizde kapıya bıraktığım zamanlarda ele geçirilmiştir diye düşünüyorum.

Buna benzer bi şey yaşayan var mı?

Teşekkürler,
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.

benzerini peder cantasını çaldırdığında yaşamıştık.

içinde nüfus cüzdanı olduğunu bilmiyodu sanırsam, elemanın biri o cüzdanla kredi kartı çıkarıp tekelden içki almış.

5 kusur yıl sonra banka icra takibi yolluyo borç 180 katına çıkmış şekilde falan.

sonuçta bişi olmuyo ama uğraşıyosun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

telefonculara falan asla kimlik fotokopisi vermeyin abi. turkcell'liyseniz gidin kimlik gerektiren işleri tim'lerden halledin. orda kimse sizden kimlik fotokopisi falan istemez. tim dışındaki yerler sizin yapabilceğiniz işi sizin yerinize yapyıo kimlik fotokopisiyle. gidin tim'lerden halledin işinizi temiz temiz
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

telefonculara falan asla kimlik fotokopisi vermeyin abi. turkcell'liyseniz gidin kimlik gerektiren işleri tim'lerden halledin. orda kimse sizden kimlik fotokopisi falan istemez. tim dışındaki yerler sizin yapabilceğiniz işi sizin yerinize yapyıo kimlik fotokopisiyle. gidin tim'lerden halledin işinizi temiz temiz

TİM de alıyor kimlik fotokopisi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
kimliğimi her zaman bi plazanin güvenliğine birakiyorum. Fakat asıl şüphelendiğim Aksaray'da bi cep shop'a vermiştim hat almak için. Orası yapmıştır diye düşünüyorum. Tee 5-6 yil oldu tabi.

Savcılığa dava açtım.

Jaegerjaquez said:

bu heriflerde mal mı nası yakalanıp durmuşlar yada kimbilir daha yakalanmadıkları kaç tane depo falan vardır böyle bi araştır lan yatarsın üsütne belki :D

vardir ya, 2 tanesi basıldı. Acaba basılmayan kaç depo var böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bi cacık olmaz abi. gidersin mahkemeye benim olanlarla bi alakam yok, kimlik fotokopisi işlem yapmışlar dersin. hakim de sana bu imza senin mi, adres uyuşuyor mu vs gibi. sorular sorar muhtemelen cevaplarında hayır olur.

sonra hakim seninle alakası olmadığına karar verir, diğer duruşmalara gelmek ister misin diye sorabilir sen de işim gücüm var gelemem dersin. perde arkasında olay devam eder.

senin de yaşadığın stress, şaşkınlık, zaman kaybı, sinir bonus olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...