photographer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 o iş olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Marty said: facebook ve whatsapp insanligin erkeklerin dusmani siteler. yok edilmeliler. fesbuktan ekmek yiyemiyorsanız, bu tip şeylerde katalizör olarak kullanamıyorsanız bu sizin eksikliğiniz. fesbuk ve wassap gibi kanallar çağın gerektirdiği pratik, hızlı kolay iletişim için var. unutulmasın; "it is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. it is the one that is most adaptable to change" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 imama katılıyorum. ama konuyu okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 whatsapp seviyorsanız en az 1 defa çükünüzün fotoğrafını karşı tarafa göndermişsiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 O diil de asıl soru, yarın alışveriş merkeznde görürsem ne olacak? Bugünkü gibi görmezden mi geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Theridone said: whatsapp seviyorsanız en az 1 defa çükünüzün fotoğrafını karşı tarafa göndermişsiniz demektir. sms te ascii mi kasalım? kağıda çizip ucunu yakıp postaya mı verelim? allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 niye gormezden geliyosun git selam ver arkadaslariyla tanis. senin olayi cozdum, bi ara anlatayim de. arkasindan creep gibi yaklasip korkutma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kağıda çizmeyi anlarımda ucu niye yakıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz. şimdi bak böyle denmez. senin cümlenin arasına umut sarıkaya yancısı efektleri ekleyelim: ders arasında vaktin varsa ehe ehe kurs çıkışı anlatayım sana ehe ehe, hem bi de kahve içer laflamış oluruz ehihi bak nasıl da cuk oturdu, hiç sırıtmadı. neden? cümlenin çatısı ezik de ondan. onun yerine, muhabbet devam ederken "bu arada akşam bi kahve içiyoruz" diye patlatacan mesela. 1. kural özgüven. ama iticilik sınırına dayanmış bir özgüven. sonuna kadar zorla. kadın için etkileyici olan bu. kadınlar yoyo gibidir, ne kadar hızlı fırlatırsan o kadar hızlı geri gelirler. of atasözü yapın lan bunu ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yoyolu atasozu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ulan iyi ki şöyle platformlarda bu konularda tavsiye isteyecek durumda değilim haaa, tavsiye edilenlere bakıyorum, 90% ı hayat boyunca yalnızlık garantili hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yo yo istanbul underground rap, istanbul yeraltı hip hop yo yo yo yo.. al bu da atasözü o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Marty said: yoyolu atasozu mu olur bence çok yenilikçi bingildak said: ulan iyi ki şöyle platformlarda bu konularda tavsiye isteyecek durumda değilim haaa, tavsiye edilenlere bakıyorum, 90% ı hayat boyunca yalnızlık garantili hahahah valla ben de "yalnız 50 yıldır yalnızım onu da not düşeyim" diye yazıcaktım mesajın sonuna sonra vazgeçtim, ben yalnızsam herkes yalnız kalsın istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bingil, kazanova mısın, bilirkişi misin, sen kimsin lan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bingildak said: ulan iyi ki şöyle platformlarda bu konularda tavsiye isteyecek durumda değilim haaa, tavsiye edilenlere bakıyorum, 90% ı hayatı boyunca yalnızlık garantili hahahah imam hariç de! geçen albion oynarken sana bahsettiğim hemşerini akşam simidi yaptım canım :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: cicibeybe said: ya birde sunum yapmak ne gözünü seveyim müdürün mü bu senin sunum yapıyon anlat bildiklerini olsun bitsin işte çok sunum istiyorsa gönder hazırladığın belgeleri kendi geçsin üstünden Ya işte teknik bi konu ya. Programı açıp bak bu parça bu, şu da bu işe yarıyor vs gibi detaylı bir şey olsun diye dedim. Mühendis aklı işte. :( Nasıl bir mantık bu hacoı. Kıza ders anlatacağına, jazz(veya sofistike bir kadının elbette o da sorumu diyeceği bir müzik türü) severmisin de. Olumlu yanıtı alınca, babylonda xx konserine 2 tane biletim var, başka bir arkadaşıma söz vermiştim önceden ama onun bir yurt dışı seyahati olacak sanırım o tarihte, 2-3 güne belli olur, sen gelmek istermisin o gelemezse? diyorsun. konser öncesi buluşup yemek ve predrinks, ardından konserde bol bol el teması omuza. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu bile sana bir ay yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yavrum benim yarasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Glatheros said: Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu bile sana bir ay yeter. qft sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tek önerim facebook'dan bodoslama ekleme de naparsan yap. kızlar ekleyince hoş oluyor da erkeklerin hurra diye eklemesi sıkıntı. women logic, bir harekete 35 farklı yorum getirebilen bi varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Of, muhabbete girebilmek için bilmediği konuyu öğrenip, öğretebilcek duruma gelmek, sonrasında utangaç bi şekilde muhabbet açmaya yer aramak... YÜRÜ BE MARTIN EDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Glatheros said: said: DA2019 said: cicibeybe said: ya birde sunum yapmak ne gözünü seveyim müdürün mü bu senin sunum yapıyon anlat bildiklerini olsun bitsin işte çok sunum istiyorsa gönder hazırladığın belgeleri kendi geçsin üstünden Ya işte teknik bi konu ya. Programı açıp bak bu parça bu, şu da bu işe yarıyor vs gibi detaylı bir şey olsun diye dedim. Mühendis aklı işte. :( Nasıl bir mantık bu hacoı. Kıza ders anlatacağına, jazz(veya sofistike bir kadının elbette o da sorumu diyeceği bir müzik türü) severmisin de. Olumlu yanıtı alınca, babylonda xx konserine 2 tane biletim var, başka bir arkadaşıma söz vermiştim önceden ama onun bir yurt dışı seyahati olacak sanırım o tarihte, 2-3 güne belli olur, sen gelmek istermisin o gelemezse? diyorsun. konser öncesi buluşup yemek ve predrinks, ardından konserde bol bol el teması omuza. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu bile sana bir ay yeter. abi adam dalga geçmeyelim diye anadolunun ufak bir beldesinde olduğunu söylemiyor sen jazz diyorsun babylon diyorsun. ancak 20 bin nüfuslu kasabada isanlar sürekli alışveriş merkezinde görür birbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sana konuyu anlatırım ama bi şartla diye konuya giriyosun abi cumartesi günü,ardından şartın neymiş diye soruyo,günübirlik kamp yapcaz hem biraz uzaklaşmış oluruz hemde kafa dağıtırız diye çadırları alıp kızı dağa kaldırıyosun,kabul ederse hayatın şenlenir etmessede koy gitsin sana kızmı yok asfasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: E mesaj atmak için cumartesiyi beklemeden faceten atayım. Faceten de ekleyeyim, bak bu şöyle böyle diye anlatayım faceten. Takıldığın bir konu da olduğunda mesaj at derim. Yoksa cumartesiyi mi beklesem? :( Yahu başlığı konuyu çözeyim diye açtım, şimdi daha çok karıştım. Herkes başka bişey diyor. :( Facebook ne ya! Ilkokul bebelerinin oldu o ortam . Ne yaparsan yap yüz yüze yap. Facebook U yardımcı olarak kullan. Ortak sektördesiniz aç muhabbeti işle ilgili. Kız sana soru sorarak başlamış işte. Yoksa sana sorduğu sorunun cevabını bulması zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 aktiftablet said: http://www.itusozluk.com/image/tatava-yapma-bas-gec_555538.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar