Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şarap Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Afiyet olsun.

Bana da duzgun bi rose onerir misiniz ya.
Ucuz olcak ama

Rose'nin memleketinde icme sansim oldu bi donem surekli, erasmus sagolsun. Ordaki 4 euroluk saraplarda buldugum tadi burdaki 20-25 tlliklerde hic bulamiyorum. Nerdeyse meyve suyu basmis adamlar roze sarap diye.
Mesaj tarihi:
Biraz daha tattıktan sonra acılık fazla geldi. Içime küçük parça elma atınca acısını alı diyolardı.

Yinede antikten iyi. Piyasadaki bu fiyat aralığının en iyisidir tahminim.
Mesaj tarihi:
yav said:

Afiyet olsun.

Bana da duzgun bi rose onerir misiniz ya.
Ucuz olcak ama

Rose'nin memleketinde icme sansim oldu bi donem surekli, erasmus sagolsun. Ordaki 4 euroluk saraplarda buldugum tadi burdaki 20-25 tlliklerde hic bulamiyorum. Nerdeyse meyve suyu basmis adamlar roze sarap diye.

Turkiye beyaz ve rozede bir orta avrupa degil malesef. Ne yaparsan yap 30-50 skalasindan bi sarap bakacaksin.

Orada da casal mendes ler cielo lar gelecek zaten.
Mesaj tarihi:
ucuz şarap istiyosanız carrefour'dan sava alın, premium'a da gerek yok.

carrefour ve metroda ucuz-güzel kırmızılar oluyor. 50-100tl arasındaki çoğu şaraptan daha kaliteli yerli şarabı bulursunuz 20tl civarına
Mesaj tarihi:
xaty said:

ucuz şarap istiyosanız carrefour'dan sava alın, premium'a da gerek yok.

carrefour ve metroda ucuz-güzel kırmızılar oluyor. 50-100tl arasındaki çoğu şaraptan daha kaliteli yerli şarabı bulursunuz 20tl civarına

+1
Mesaj tarihi:
Feamer said:

şiraz içen yok mu gerçekten hiç?

Ben denk getirirsem shirazdan yapılmış almaya calısıyorum. Çok bilgim oldugundan değil bi şekilde zamanın birinde shiraz içip sevmiş öyle bi his geliştirmişim.
Bi de chianti bilirim italyan ama burda yok galba o
Mesaj tarihi:
Chianti de var bordolino da pinot noir da.

Hepsi ithal olarak var tabi :P

Shiraz daha meyvemsi bi kirmizi, buram buram taze meyve kokar. Burunda elma erik notalari agirlikli govdesi shdjfjadjfja
Mesaj tarihi:
Ya bçyle bi hafif tatlı bi ekşilik dicem ama hiç olmucak, öyle bişi var onu seviom ben. Bi de dry olcak. İbrahim tatlıses gibi hissettim anlatırken de, nası daha iyi ifade edebilirim her gün pahalı şarap içmeden bu tad mevzusunu bilemiyorum. Babamın bağı olsaydı keşke
Mesaj tarihi:
Alacati'da rose icen salak 2 tene beyaz yakali rose ikram etmisti, tam kadin sarabi. Onlari bozmiyim diye 'oo cok guzelmis ya ben rose'a karsi onyargiliymisim hep' dedimdi. Sisesine 160 lira verdiler amk icim el vermedi 'iceceginiz saraba sokuyum' demeye.

En sevdigim de kirmizilarda angora, sicak sarap yaparken de cumartesi kullaniyorum.
  • Yeni Oluştur...