Catze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 level 90 arkadaşın alıyor seni rahat gidebilmek için 2 kişilik mount a, mob bakımından kalabalık bir zone a götürüyor ve mob kesiyor, bu kdr neyini daha açayım bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oyuna girdiğim zaman patch required diyip exit diyor. fakat herhangi bi patch yok battle.net clientte. nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Normal dümdüz mob kesince hemen level mı atlıyor partideki adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 @catze evet şu an bunun ticaretini yapıyorlar :) ve bizim guildde bi eleman da yapıyor çatır çatır level atladı dün. hatta 60 - 70 arası da yarım saat - 1 saat falan sürdü max. @lunatari battle.net clientı uninstall edip sıfırdan yükle belki bişeyler takılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Olay fixlenmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Fixlenmediyse açsanıza biraz, zonea özel mi her yerde mi? partyde xp gelimini mi arttırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben düşük levelli adamların dungeon'u kesince xp cezası almıyorlardı aynı xp'yi alıyorlardı. bu da onun gibidir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Druid (Forums / Skills / Talent Calculator) Starfall’s damage has been increased by 75%. Starfire’s damage has been increased by 25%. Starsurge’s damage has been increased by 25%. Wrath’s damage has been increased by 25%. %75 damage increase diye buff mı olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 paradoksalkedi said: Fixlenmediyse açsanıza biraz, zonea özel mi her yerde mi? partyde xp gelimini mi arttırmışlar fixlendi apar topar ama olayın özeti şu : 90 adam alıyor yanına lvl 3-5 arkadaşını timeless isle'a götürüyor, guardların yanına bırakıyor, çevredeki sarı kaplumbağa dolu olduğu için moblar aggrolamıyor elemanı, sende çekip aoe ile temizliyorsun kaplumbağaları. ?? win 1-9-18-23-27-32-34-37-40 şeklinde level atlıyor bi anda şskdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 buff ve nerfler çok iyi ya adamlar hiç kasmıyor ABİ DRUİDLER BİRAZ DÜŞÜK KALDI SANKİ BAS KANKA 70% ps . bu arada rogue'a döndüm, sublety oynuyorum has erkek olduğum için. fakat ilvl 530 olmasına rağmen 5k'ı zor görüyorum, noxxic'e bakıyorum millet 553 ile 12k çekiyor. 20-30 ilevel o kadar fark ediyor mu yoksa ben mi kötüyüm? doğrusu kötü olunacak kadar bir yeri de yok ama, rotationım downtime'ım yok vs. şunu yapıyorum cdler dışında: Rotation: 1. Use as much Ambush as you can while in stealth, you need to have Suberfurge skill. 2. Use Hermorrhage to maintain bleeding effect. Hermorrhage with glyph gives you Sanguinary Vains bonus. 3. Build your combo points with Backstab. 4. Always keep Slice and Dice and Rupture up. Rupture with 5 combo points. 5. Refresh Snd and Rupture at 5-7 seconds left. 6. When you have SnD and Rupture up, dump your 5 combo points with Eviscerate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ilvl o kadar fark ettiriyor abi sen de bir sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 30 item level fark ne demek sen biliyomusun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 artık öyle bi hale geldi ki ellini sallasan 580 adama çarpıyo. o son nerfi yapmıcaktın blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 nerfi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bingildak said: buff ve nerfler çok iyi ya adamlar hiç kasmıyor ABİ DRUİDLER BİRAZ DÜŞÜK KALDI SANKİ BAS KANKA 70% daha beterlerini de gördük. Adaptation now increases Combat Experience's damage increase to 70% (down from 85%). %85 ne lan heheuha HACI VUR DEDİK ÖLDÜRDÜN, ÇEK 70'e onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 kota gelsin 1 haftalıgına acıcam acc u. 2 tane 90 ım vardı galiba. biriyle gear kasayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ek paket ile düşmeyecek mount vs. neler ? Bir de transmog için artık düşmeyecek item var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Fransuxa said: artık öyle bi hale geldi ki ellini sallasan 580 adama çarpıyo. o son nerfi yapmıcaktın blizzard EXP sonu sonu millet 580 olsa nolcak :) ben 560 ken garrosh tankladım kestim bir ara devame ttim 565 ilvl de bıraktım. EXP sonu gitcen alayına sola bascan. napcan raid maid hala ilvl falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 konu ile alakasız bi sey sorayım yeni konuya gerek yok. pre-patch ile icc'deki heal boss'u skiplenebiliyormus ama lich king'e ulasamıyorum bu sefer de. bilen var mı bu isi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 toggie said: konu ile alakasız bi sey sorayım yeni konuya gerek yok. pre-patch ile icc'deki heal boss'u skiplenebiliyormus ama lich king'e ulasamıyorum bu sefer de. bilen var mı bu isi? ben direk eventi başlatmadan yanından geçip asansörle aşşağıya inip devam ediyorum, neyini yapamadın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben de aynısını yaptım. sindragosa'yı kestim. lich king'in oldugu bolume gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 öncesindeki tüm bossları da kesiyorum ben, acaba onunla alakalı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 heal gerektiren harici hepsini kestim ama upper spire'a gidip ortadaki bolume gidiyorum. teleport yok. bi seyi eksik hatırlıyorum ama neyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 vampirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar