Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Darksun

Öne çıkan mesajlar

piedpiper said:

ozii_x said:

Valla hala ne oynasam diye kararsızım :)

Şuanda piyasadaki oyunlardan en oynanabilir olanı wow. Ne oynasam diyosan, wow. Class olarak da warrior derim. DPS çok fena.

Warrior kastim çok feci iteme dayalı :)

Birde old raidleri sololuyorum keyfine de dk çok yönlü bu konuda biliyosun.

Warriorla yapamayacaklarını dk ile yapabiliyorsun.

Alt karakterim Warrior ve Shadow Priest olacak kesin. Main DK olucak karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda.

Talent olarak bladestorm al. İlk başta yancıları tek tek geliyor. Hepsini olduğu yerde indir. Sonra 4'ü birden ayaklanınca bas aralarında bladestorm. Ne fear ne stun ne mage elfin attığı ağız burun yamultan skill işlemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Free Game Time Promotion
If you are thinking about coming back for Warlords of Draenor, a free week of game time went out today. It appears to work for everyone right now, adding a week of game time to active accounts.

The Iron Horde invasion has begun! Rush to the defence of Azeroth today with 7 days of FREE* game time, and prepare for the arrival of Warlords of Draenor™ on November 13, 2014. Act fast, this offer expires on Nov 5th!

aktive etsemmi derdi yok girin oynayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

EU da eklenmiyormus ya sorun var gibi.

https://eu.battle.net/login/en/?ref=https://eu.battle.net/account/management/wow/claim-promotion.html?promoId%3DSEVEN_DAYS_PROMOTION%26r%3DUS%26l%3DWoW1&app=bam&cr=true

Us te aktif acclere falan da eklenmiş atıyorum 10 gün subs kaldıysa 17 yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...