mardox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valla progreste bile dk'nin rotasyonu bok gibi. Pvpsi guzel ama o ayri. Bir de bence de rotasyon farkeder. Bazisi karisik bazisi duz sever bu da gameplayi etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valla hala ne oynasam diye kararsızım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ozii_x said: Valla hala ne oynasam diye kararsızım :) Şuanda piyasadaki oyunlardan en oynanabilir olanı wow. Ne oynasam diyosan, wow. Class olarak da warrior derim. DPS çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 evet yakında bu mantalite yüzünden bütün raidler komple warrior olarak oluşacak. 1 tank prot warrior 29 tane arms-fury karışık. no healer. ne gerenk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 piedpiper said: ozii_x said: Valla hala ne oynasam diye kararsızım :) Şuanda piyasadaki oyunlardan en oynanabilir olanı wow. Ne oynasam diyosan, wow. Class olarak da warrior derim. DPS çok fena. Warrior kastim çok feci iteme dayalı :) Birde old raidleri sololuyorum keyfine de dk çok yönlü bu konuda biliyosun. Warriorla yapamayacaklarını dk ile yapabiliyorsun. Alt karakterim Warrior ve Shadow Priest olacak kesin. Main DK olucak karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Raid finder gearlı fury warrior ile ICC 25 solo yaptım O kadar kolay oldu ki keşke HC 25 yapsaymışım. Millet sub. açsın diye biraz b.kunu çıkarmışlar solo olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 daha da kolaydıda bu biraz rötuşlanmış hali. patch ilk çıktığında bosslar patch öncesi normal mob gibi iniyordu. ZG boss una 2 kere vurdum hemen yattı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 pala-priest-hunter-rogue var 90 hangisi daha iyi durumda pala ve priesti dps olarak dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mount drop rateleri 10 binlerde değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 toggie said: tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda. ben 487 ilvl fire mage ile sololuyordum peç öncesi. warriorla çok daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 TK dediğiniz yer 3 exp öncesi ya, 90 olduğunuz gün full yeşil itemlerle girseniz skill kullanmadan auto attack keser çıkırsınız. Boss drop bineklerin düşme şansı %1-2 civarında. Onbinde 1 çok acımasız bir oran, o kadar kötü değil durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi nub musunuz cata zamanı sololuyodum ben warriorla orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 toggie said: tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda. 85 de dk ile sololuyordum ama taktik ile. 90 da zaten çok kolaydı. Şimdi daha da kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 toggie said: tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda. Talent olarak bladestorm al. İlk başta yancıları tek tek geliyor. Hepsini olduğu yerde indir. Sonra 4'ü birden ayaklanınca bas aralarında bladestorm. Ne fear ne stun ne mage elfin attığı ağız burun yamultan skill işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Free Game Time Promotion If you are thinking about coming back for Warlords of Draenor, a free week of game time went out today. It appears to work for everyone right now, adding a week of game time to active accounts. The Iron Horde invasion has begun! Rush to the defence of Azeroth today with 7 days of FREE* game time, and prepare for the arrival of Warlords of Draenor™ on November 13, 2014. Act fast, this offer expires on Nov 5th! aktive etsemmi derdi yok girin oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Şu anda daha 100 olmadan dragon soul sololuyorum, oraya kadar geldi yani, eski instancelar çok daha kolay. Güncel heroic dungeonlarıda sololuyorum oda güzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aktif acc lara mı eklemişler. bende yok mesela baktım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Bende de yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mail geliyor aktive etmeniz isteniyor mailıza bakıp link e tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kredi kartı ile subs varsa odeme suresini 1 hafta erteliyor mu nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 sub olanlar etkilenmiyor =P hesapları aktif olmayanlara yolluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 EU da eklenmiyormus ya sorun var gibi. https://eu.battle.net/login/en/?ref=https://eu.battle.net/account/management/wow/claim-promotion.html?promoId%3DSEVEN_DAYS_PROMOTION%26r%3DUS%26l%3DWoW1&app=bam&cr=true Us te aktif acclere falan da eklenmiş atıyorum 10 gün subs kaldıysa 17 yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Aktif hesaplarada 7 gün ekliyormuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 toggie said: tk sololanıyor mu su an warrior ile? al'ar kasayım diyorum. 517 ilvl var ama arms su anda. cata mekanları dail heryer heroicde 25 sololanabiliyor rahatça dps spec ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar