olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bingildak said: pattisliborek said: 10 yıllık oyun motoruyla adamlar hala kaymak gibi oyun oynatıyor. hero engine ile oyun yapıp batanlar utansın dsagfashfgjlk. 25 kişilik raidde gtx 680 addon kullanmıyorken 35 fps alıyor, neyin kaymağı anlamadım. high endlerde duke nukemden kalma texturelar ile low fps veren motor. tamamen tost makinesinde de çalışsın mantığı ile yola çıkılmış. sende bir problem olabilir gtx 770 Downsampling var bir de 80 in altına çok nadir iniyor. Dediğim raidte tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 hangi ayarlarda oynuyorsun raidlerde? bu arada LFR gold ödülleri mi artmış? 2 raid yaptım, 900g gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bıngıldak tam bir hater ya :D bi insanın her yorumu mu olumsuz olur arkadaş :D bu kadar tiksiniyorsan niye oynamaya devam ediyorsun hacı ben bunu anlamıyorum. edit : justice valor işi kalktığı için yerine direk gold veriyor olabilirler, 1 hp = 47 silver şeklinde çevirmişlerdi, belki öyle bişey olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yeni karakter ya jp falan yok pre-wod öncesi çok pozitif şeyler görmedim ya gördüklerimi de yazdım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yeni karakter de olsa farketmez işte dediğim olay artık jp, vp olmadığı için bosslardan gelecek vp direk gold'a çevriliyor olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bingildak said: kafan güzelmiş, güle güle kullan saol teşekur ederim :) istersen gene noktalı şeyler yazabilirim ,boşlukları sen doldurursun haha :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bingildak said: yeni karakter ya jp falan yok pre-wod öncesi çok pozitif şeyler görmedim ya gördüklerimi de yazdım ayrıca ben de pek pozitif şeyler göremedim gerci, patch çok fena tech-support forumunda millet paso ağlıyor, latency falan inanilmaz. full realmlerde major cityde durman imkansıza yakın. Bir de bu yeni sistemden dolayı moblar bi acayip. early contentte lvl kasmak cok sacma olmus instance giriyosun full loom olmama ragmen fazladan pack cektiysen hop ölüyorsun stat squish yüzünden environmental cok dengesiz olmus. Ama her şeye ragmen WoD u bekliyorum işte içimize işlemiş wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 güzel bence bu durum. sheep sap atıp kombata oyle girerdik, daha heyecanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Bende baştan warrior kasmaya başladım. Arms gidiyordum guild'den biri fury denememi tavsiye etti. O ne lan kağıt gibi kesiyor :) Çok keyifli geldi warrior. Hatta hunter açıcaktım silah yoktu diye heirlom açamadım. Bu arada Heirloomları mop enchantları ile kullanınca çok can yakıyor böyle 25 saat mi ne 70 olmuştum iyimi kötümü bilmem ama. Eskiden daha zordu bir dönem alt kasmak. Şimdi lvl 10 da güzel oluyor gelen skiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://us.battle.net/wow/en/blog/15225287/explore-the-warlords-of-draenor%E2%84%A2-collector%E2%80%99s-edition-8-14-2014 Aral listeledi, 250TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 250 çok ya 200 tamamda 250 ne? Ben 200 den alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ya bana bir akıl versenize: monk boostladım 90'a, mistweaver seçtim spec. mw'i öğrendim baya, bütün LFR raidlerini bitirdim. şimdi questtir vs. dir yapmak istiyorum dps spec'i için gear yok. bütün raidlerden 2 tane dps itemi düştü. öyle ahım şahım olmasa da nasıl dps gear'ı toplayabilirim haftalık reset beklemeden? LFR dışındaki raidlere büyük ihtimal item leveldan almazlar 505 fln şu an ilevel. millet 530 altı almıyor. ps. yeni karakter, yeni server. craft yok, gold yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Biraz gather kasıp ah den parayı denkleştir. Sonra panda haritasının en solundaki kalenin üzerinde vendorlar yaklaşık her biri 200g olan 522 ilvl item lar satıyorlar. Oradan en kötü ihtimal ilvl 520 olup normallere girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 E Timeless yapacan bıngıldak. 4-5 parça düşene kadar biraz acı çeken ama geçer. E şanslı isen burden basarsın düşen itemlara miss..go go timeless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 aa timeless tabii ya hiç aklıma gelmedi gather falan içimi bayar abi biliyosun beni asdas the maelstorm'da alliance oynuyorum lütfen seksiler eklesin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ya bu arada bir sıkıntım var, diğer healer oynayanlarda da var mı bu durum, mana bitmiyor. monk healer ilk defa oynuyorum. mana managementtır, rotationlardır öğrenmeye çalışıyorum, heavy heal spamladığımda mana bitmiyor sürekli spamlıyorum, haliyle öğrenmek baya zor oluyor adsasd pre-wod saçmalamasında mı böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 timeless tan gelen item lar ilvl 496 sanıyorum. Burden olayı dışında istediğin ilvl a getirmez seni. Timeless yalan oldu artık sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Eet sadece sana özel değil. Arcane mage ile Arcane blast spamlıyorum yine bitmiyo.. Bu arada ah den craft 550 itemlar vardır al onları. Kemer, pantul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tüm healer lar öyle şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 şu an kullandığın skillerin manası düşük, level yükseldikçe skill leveli / manası da yükselicek. çook eskiden skill rankleri vardı, rank 1 frost nova falan kullanırdık mana düşük diye, bunu da öyle düşün. wod gelince dikkat etmen gerekicek, bol keseden kullanım olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 olm bingildak neden item kasiosun ben onu anlamiom gider ayak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 item kasmıyorum ki abi class'ı öğrenmeye çalışıyorum. dps spec'e bakacam dps itemı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 of ya ben de mi açsam accountu :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 wod gibi açarsın ya şu an baya gereksizmiş bende onu fark ettim, yeni modeller ayağına gaza geldim sonra pişman oldum. rakamlar baya sapıtmış durumda healingde olduğu gibi, levelingde de bir sürü problem var fln. ha not olarak düşeyim haloween başladı, wow'da en sevdiğim event :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 heirloom silahi aldim kapadim tekrar accu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar