Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Hemen bir soru sorayım;

Benim zamanımda yanlış hatılamıyorsam 2 haftada 3 boss ekleniyordu raid'e ve bu garrosh ilk geldiğinde oyunu bırakmıştım. Geldikten 2 hafta sonra 10/12 miydi neydi benim öldürdüğüm bosslar. O zamanlar priest oynuyordum ve wow hayatımın yarısından fazlasında priest/healer olarak geçirmiştim. O zamanlar healler arasında en kötü heal atan priest gibi geliyordu bana ve her yolu deniyordum healer arasında en fazla heal atan olmak için ama bir türlü başaramıyordum. O zamanlarda ki 2-3 priest le konuşmuştum, ve gene yanlış hatırlamıyorsam çok iyi item lvl ları olmasına rağmen 140/150k heal görüyorlardı. benden daha kötü gear ı olan healerlar bile daha iyi heal atabiliyorlardı. Bu yüzden çok soğumuştum priestten.

Yeni gelecek oladan patch te tekrardan başlayacağım wow'a ve acaba priest oynamaya devam mı etsem yoksa başka bir healer mı kassam diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla çok fazla bir değişiklik olmamış hatta nelf bile yemiş.

Şu anda acayip kararsız kaldım. Healer olarak shaman mı oynayayım yoksa priest e devam mı edeyim???
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Wod u aldığında lvl 90 beleş karakter gelecek hybridlerden tekini al işte priest i beğenmezsen ona geçersin.

Bu lvl 90 karakter sanırım aralık sonuna kadar yapılması gerekecek mmo champ in yayınladığı stringlerde son gün şu diye uyarı mesajı eklemişlerdi.

Silinmiş karakteri geri getirme opsiyonu ekliyorlarmış ehaueh iyi bare.

In the upcoming pre-Warlords of Draenor content patch, we’re adding a new feature that allows players to undelete characters. But before you delete that character, there are a few limitations we want you to let you to know about first.

Characters under level 10 and Death Knights at level 55 are not eligible to be undeleted.
Characters between level 10 and level 29 will no longer recoverable after 90 days.
Characters between level 30 and 49 will no longer recoverable after 120 days.
All other characters level 50 and above are eligible to be undeleted at any time.
Please keep in mind you will only be able to use the undelete option once every 30 days.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

S-H said:

shamanda epey değişiklik yaptılar sanırım bu pakette olduğu kadar iyi olmayacak, bu arada priestler gayet bomba şu an, iş yapıyolar.

Valla elemental ve resto öyle ama Enhancement bildiğin yardırıyor :)

dungeonlarda deneme fırsatım oldu, oynaması zevkli her zamanki gibi, sadece earth shock gitmiş olmasına alışamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...