slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Günüz çağda hele hele bu küreselleşme çabaları içerisinde endüstriyal gelişimler bildiğiniz üzere dünya ekolojisine fazlasıyla zarar verdiğini bir çoğumuz, haber, dergi vb. yerden biliyoruz.Bu filmde gene günümüzün ve belkide geleceğin en büyük problemlerinden biri olan Küresel Isınma ile ilgili güzel bir film gerçekleştirmişler. Bilim kurgu ve macerayı sevenler için hoş ve akıcı bir film olduğunu söyleyebilirim. Şimdiden iyi seyirler. http://www.imdb.com/title/tt1706620/ https://www.youtube.com/watch?v=pek2kRn-gV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ilk 15-20 dk baya iyidi, kalan kismi olmamis. filmde kadro, konu, gorsel olarak hersey iyi hos ama bunlarin birlesiminden boyle bir film yapmak top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 sonu hariç güzeldi beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ortalara doğru bi şeyler eksikti böyle bi havadalık hissi vardı. aksiyon sahnelerinin kimi çok iyiydi özellikle hamam gibi yerdeki. böyle derman kalmamışlıkları falan. sonu daha iyi bitebilirdi. ama o kadar kusur da olsun. beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu korelilerin holivud a geçmesi iyi oldu ya.çok kaliteli filmler çıkarıyorlar.ayriyetten bu yönetmenin diğer filmleride çok iyi tavsiye ederim ayriyetten artık filmlerin düşüp düşmediğini patiden takip ediyorum asflhalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fena film değil izleyip unutmalık. başroldeki adam yanlış seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 amerikan reis varmıs izliyim du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 imdb reviewleri baya iyiydi, izlicem ben de bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 post-apo ortamın tren olması ilginç ama her vagonda bsg dedim. Film kötüleştikçe kötüleşti. O kadar ünlü oyuncu, cgi vsvs hikayenin kötülüğünü düzeltememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 film vasat. vasatlığı da bilim kurgusunun sığlığından ve sınıflar çatışmasının gözümüze sokulmasından falan geliyor. çok vaktiniz yoksa kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ahahaha haşşşektör akvaryuma girip suşi yediler bittim. suhfsdhauf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hanı bu kadar dusunulmus bır bilimkurgu filminin olması gerektiği kadar iyi değildi. hani bu akdar plot hole yoksunu bir filmin aya saülam olmasını bekliyo insan. amerika reis öksüzü yetimi, yalnız bırakmadı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 çok beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bilimkurgu filmi değil, olmaya da kasmamışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 filmi izlemedim de imdb summary'si direk bilimkurgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 the man from earth'e de sci-fi yazıyor imdb'de, fantastik ile bilim kurgunun ayrımını yapmaya pek kasmıyor millet hepsine sci-fi deyip geçiyorlar. bu film ikisinin de baya ortasında ama sci-fi olmaya cidden hiç kasmamış. hiçbir adımda mantığın m si yok yani, adamlar sadece bir dünya yaratmışlar kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 imdb'de yazan taglerden bahsetmedim zaten bakmadım bile summary'i okuduğum kadarıyla gayet bilimkurgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 o nasıl kadro. ben bunu emeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ben filmi izlerken yaşadım resmen ya. hiç böyle olmaz halbuki ondan çok hoşuma gitti. son zamanlarda izlediğim en entersan filmlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 güzelce izlettirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 yönetmen sonunda sağ kalan 2 çocuğu kutup ayısına yedirterek green piece'e selam çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yeşil parça sdfsfs klipitoristen sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben yanlışlıkla izlediydim bunu ama beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar