Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snowpiercer (2013) (2020)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günüz çağda hele hele bu küreselleşme çabaları içerisinde endüstriyal gelişimler bildiğiniz üzere dünya ekolojisine fazlasıyla zarar verdiğini bir çoğumuz, haber, dergi vb. yerden biliyoruz.Bu filmde gene günümüzün ve belkide geleceğin en büyük problemlerinden biri olan Küresel Isınma ile ilgili güzel bir film gerçekleştirmişler. Bilim kurgu ve macerayı sevenler için hoş ve akıcı bir film olduğunu söyleyebilirim. Şimdiden iyi seyirler.

http://www.imdb.com/title/tt1706620/

https://www.youtube.com/watch?v=pek2kRn-gV8
Mesaj tarihi:
ilk 15-20 dk baya iyidi, kalan kismi olmamis. filmde kadro, konu, gorsel olarak hersey iyi hos ama bunlarin birlesiminden boyle bir film yapmak top lel
Mesaj tarihi:
ortalara doğru bi şeyler eksikti böyle bi havadalık hissi vardı.

aksiyon sahnelerinin kimi çok iyiydi özellikle hamam gibi yerdeki. böyle derman kalmamışlıkları falan. sonu daha iyi bitebilirdi. ama o kadar kusur da olsun.

beğendim ben
Mesaj tarihi:
bu korelilerin holivud a geçmesi iyi oldu ya.çok kaliteli filmler çıkarıyorlar.ayriyetten bu yönetmenin diğer filmleride çok iyi tavsiye ederim

ayriyetten artık filmlerin düşüp düşmediğini patiden takip ediyorum asflhalsf
Mesaj tarihi:
post-apo ortamın tren olması ilginç ama her vagonda bsg dedim. Film kötüleştikçe kötüleşti.

O kadar ünlü oyuncu, cgi vsvs hikayenin kötülüğünü düzeltememiş.
Mesaj tarihi:
hanı bu kadar dusunulmus bır bilimkurgu filminin olması gerektiği kadar iyi değildi.
hani bu akdar plot hole yoksunu bir filmin aya saülam olmasını bekliyo insan.

amerika reis öksüzü yetimi, yalnız bırakmadı yine.

Mesaj tarihi:
the man from earth'e de sci-fi yazıyor imdb'de, fantastik ile bilim kurgunun ayrımını yapmaya pek kasmıyor millet hepsine sci-fi deyip geçiyorlar.

bu film ikisinin de baya ortasında ama sci-fi olmaya cidden hiç kasmamış. hiçbir adımda mantığın m si yok yani, adamlar sadece bir dünya yaratmışlar kendilerine.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...