Uzun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kız arkadaşımla (Avrupa Birliği Vatandaşı) işlerim dolayısıyla türkiyeye geldik yaklaşık 1 yıl önce. kız arkadaşım için 1 yıldır vize alıyorum ve hiç bir sorun olmuyordu. En son vize aldıgımda, vizeyi verirlerken; son olarak 2 aylık vize veriyoruz ve bir daha alamayacaksınız'' diye uyardılar ve evlenmemizi tavsiye ettiler. Kız arkadaşımın burada kalması için evlenme dışında başka yollar varmıdır? (çalışıyor gösterme vb..) Evlenme olayına gelirsek; Türkiyede yaşayan yabancı bir arkadaşım '' eğer türkiyede evlenirseniz,kız arkadaşının haklarından avrupada yararlanamazsınız. Eğer ki avrupada evlenirsek, ben onun haklarından yararlanabilirmişim ama türkiyede evlenirsek o benim türkiyedeki haklarımdan yararlanabilir ama ben onun avrupadaki haklarından yararlanamazmışım.'' dedi. Gerçekten böyle birşey var mı ? Var mı bildiğiniz bi yol, kafam biraz karıştı. Önümüdeki yıl başına kadar da türkiyede kalmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 gidin onun ülkesinde evlenin profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ne bela bi memlekette doğmuşuz ya atsan atılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Turkiye'de, kizin elciliginde evlenin. Sonra bunun belgelerini bizim hukumete verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Harbiden ya. Elin gevuru ilk girişte 15 gün, sonra 1 ay, sonra 6 ay, sonra 1 yıl fln diye artırarak veriyo vizeyi. Ülke de türkiye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ülkesine göre değişiyor. Mesela bulgarsa ve bulgaristanda evlenirseniz seninde o haklardan yararlanabilmen için 3 yıl falan yaşamn gerekiyor orada. Evlendin bitti olmuyor yani. Ülkesine göre ne kadar sürede alacağın değişiyor o hakların. Türkiye için sigortalı işte çalışırsa hiç problem olmuyor. Belki 6 ayda bir giriş çıkış yaparsa daha da az problem yaşarsınız. Yalnız 1 yıl yaşadı bidaha vize vermiyorlar diye bişey duymadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 GERGE said: Turkiye'de, kizin elciliginde evlenin. Sonra bunun belgelerini bizim hukumete verin. işe yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Yabancıların turist vizesi ile 9 ay kalma hakları varmış ve 3 ay dışarıda kalması zorunluymuş. Biz bunu aşmışız. Bende ilk defa duydum bunu. Keşke vize alırken 10 falan alsaydık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 forumları gez öğrenirsin gidip sormana gerek yok yani yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dahada vermicez ne demek ya,kız bobey diyip molotof atıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ulan memleket suriyeli kaynıyor. senin avrupalı kız arkadaşına hiç bişi olmaması lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kizda tororis kumasi gormemisler demekki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Niye gidip vize aliyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ben de ona takıldım, kız çalışmıyor mu burada? Çalışma izni yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 türkiyeden vize almakta koyar ya avrupalıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hele alamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 nişan yapıp konsolosluga gidin uzatırlar vizeyi evliliğe acele etmeden karar verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 a sinifi ulke vatandasiysa uzun sureli ikamet basvurusu yap, turist vizesi mi aliyorsun? o sekilde sonsuza kadar kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Fistan said: gidin onun ülkesinde evlenin profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Olm tanımadığınız etmediğiniz insanlarla neden evleniyorsunuz? Evlenmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 abov ne bicim espri kacin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 orda evlenirsek orası bize bonus veriyomuş yazıp da, hangi ülke olduğunu yazmamak epikmiş. Git kıraathane'de sor daha iyi. Bilgi vermeden bi ortam yoklıyım ben modunda soruların hastası olduk lan sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paticik sözcüsüsün galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Vize almassanız kız GBT ye girmedikce yurt dısı edilmez. Edilince 2 sene giremniyo galba. Urasmayıon bence kacak kalsın Turkiye burası sonucta. Butun Turkmenler felan kacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Red said: ulan memleket suriyeli kaynıyor. senin avrupalı kız arkadaşına hiç bişi olmaması lazım sdfs +1 Abi memleket nasil bir yer ya. Yasalara uymaya calisirsin pisman ederler. Memleketi duduklersin bbutun kapilar acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar