slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Şimdi baktım da hep eski '13lü topicler falan up vb. şeyler yeni yeni bir topic altında konu arayışa göre link yönlendirmesi yapılır zaten. Kimler nerelerde ne alemde hala tek türk modu var 3-5 takım grup oluşumları level durumları yani şöyle oynayanları öle minimalistik Cv'ler işte gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 K!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 eğer rift oynuyorsan kaybedenlerdensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 korkma titre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Niye kaybetmeden rift oynanmıyor mu fena oyun değil DnD ile gidip geliyorum bide pvplerde baya nooblar kaynıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 olm rift iyi lan. niye kimse oynamıyor? piyasadaki buy 2 win olmayan tek f2p. pvp pve herşeyi güzel. hadi oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben çok oynadım rifti bir zamanlar ve riftin hakkı çok güzel yendi o ayrı konu da(klasik), artık miladı doldu sanırım, bu saatten sonra da kimse oynamaz. eso var wildstar var zilyon tane başka oyun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 eso ve wildstarın riftten ayrılan noktaları için aylık subscription ödemek pek mantıklı gelmiyor bana ya. hadi b2p olsa neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 pve güzel de pvpsi güzel değil kandırmayın kendinizi. dungeonları raidleri saç baş yoldurur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ay suyu kötü ay pvp si kötü amma çok eleştiriyorsunuz abi :) git sen elder scrolls oyna hadi git wow oyna f2p oyuna laf atma güzel kardeşim. 2.5 senedir oynuyorum sen kaç ay oynadinki kötü diye eleştiriyorsun raid gördün mü adam akıllı content bitirdin mi pvp de full gear yaptin mi ? Bırakın bu işleri oyun güzel arkadaşlar çok iyi bir f2p oyun. Millete bakarsaniz her bok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bir bucuk ay oynadım t1/2 tüm raidleri yaptım raidler fena deil ama item almak inanılmaz zor çok az loot dusuyor. 5 manler dungeonlar super yeni max-lvl olmus insan icin acı bir durum baya zor. Ayrıca pvp inanılmaz bayık. oyun motoru pvpye uygun deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Her oyunun bir zorluğu var tabi kendi halinde oyun motorunun kötü olduğu konusunda bende sana hak veriyorum fps' sorunları var ama oyun genel olarak f2p olarak iyi yani oynanabilir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 darkageman said: Ay suyu kötü ay pvp si kötü amma çok eleştiriyorsunuz abi :) git sen elder scrolls oyna hadi git wow oyna f2p oyuna laf atma güzel kardeşim. 2.5 senedir oynuyorum sen kaç ay oynadinki kötü diye eleştiriyorsun raid gördün mü adam akıllı content bitirdin mi pvp de full gear yaptin mi ? Bırakın bu işleri oyun güzel arkadaşlar çok iyi bir f2p oyun. Millete bakarsaniz her bok kötü şu yazını yeni gördüm de t1 raidleri biterecek kadar oynadım oyunu. pvpsi leş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Kötü ama abartilacak kadar değil 3 yillik deneyimlerime bakarsak oyunun pvpsi su an için zevk vermiyor agir abiler seni tokatliyo zaten oyunda ayrica config problemi de var isterse titan olsun işlemcin i7 4770 degilse abi takilmalar baya bi oluyo onu söyleyeyim oynayacaklar varsa girince anlarsiniz demek istediğimi oyunun raidleri güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 İlk çıktığında pati guildiyle çok ağır eğlenmiştik.Ama gerisi gelmedi tabii oyunun imkanlarından dolayı.Halen oynayanların olması baya şaşırtıcı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 iyiydi o zamanlar ya. şu anda da nadir iyi f2p oyunlardan. artık oynamam tabi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya şu sıralar geri dönmemek için kendimi zor tutuyorum. gerçi oynayacak adam yok çevremde o var bi de. sürüyle pve içeriği var piyasadaki en iyi pve oyun budur bence. az bişey pvpye de düzeltme yapsalar ne güzel olacak aslında. gerçi en son 1.5 sene önce ciddili oynamıştım şimdi ne durumda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ilk çıktığının 2. ayında oynamıştım 1 ay. baya eğlenmiştim pve kısmından. süre bitince bıraktım sonra başlamadım tekrardan. şu an nasıl bilmiyorum ama ara sıra bi bakasım gelmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Hala oynayan varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 trion ebesine atladı oyunun business plan ile. ben zaten oynamıyordum da, yazık günah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bıngıl naber lan tirrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 gene maşallah tüm topic'ler altında mesajın var, akila'nın tahtına göz mü diktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 seni tenhada sıkıştırırım, sesini bile duymazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar