barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Rerore said: 8 lira hizmet bedeli alıyor yıllık nakit akışı dışında ne geliyor kar olarak tatava yapıyorsunuz benim bildiğim kredi kartı şeklinde olan versiyonları da var.banka direk kredi kartı satmış oluyor. daha ne olsun. FB dışında normal kart olan var mı? diğer hepsi kredi kartı da oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ibb ile anlşaydılar o zaman akbile ekleseydiler passoligi sorgulanması gereken kısım firma seçiminin ihalesiz yapılıp yapılmadığı yoksa bu uygulamanın kimseye zararı yok normal tek maçlık bilet de alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Öyle zaten. Ihale olsun ve kredi kartı zorunluluğu olmasın ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 söylentilere göre seneye basketbol ve voleybola da geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 iptal edilir diye beklerken daha da yaymaya çalışacaklar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 diyelim yurtdışından bi turist geldi fener maçı izlemek istedi ne yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 1 maçlık geçiçi dalgası cıkmış sanırım bu tarz şeyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Pasolig alacak. Zaten ayni gun cikiyormus. Oyle diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Yabancı uyruklu kişilerin de 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında stadyumlara giriş yapabilmek için elektronik kart alması gerekmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, sitemizdeki başvuru formunu doldurarak Passolig Kart sahibi olabilir. Yabancı uyruklu kişilere yalnızca Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart seçeneği sunulmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 mal ya bu devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Fistan said: diyelim yurtdışından bi turist geldi fener maçı izlemek istedi ne yapacak ? ülker link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 8 liraya ne plastikmis o oyle. Gitmiyordum maclara gitmem artik bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 valla ben rahat bir şekilde kullanıyorum passolig, anlamıyorum sıkuntu nerede :S hem bilet alması kolay, hem içeri girmesi kolay. Hatta liverpool maçında arkadaşım yeni başvurmuştu kart çıkmadı daha, gittik vodafone arenaya tek geçişlik kartı TC numarası ve nüfus cüzdanıyla 1dk içinde tek maçlık kartı bedavaya aldık. bir tek verdiğim 25 liraya üzülüyorum, onun da 17lirası klübe gidiyormuş zaten çok sıkuntu yok. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 abi nasıl küfür ettik bugün arkadaşlarla ardı hesabı yok BUNE YA BUNE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 YA Bİ İŞİ BECEREMEYECEKSENİZ YAPMAYACAKSINIZ ARKADAŞIM YA ALALALALLALA çok sinirledim ya site göçtü daha 2den önce site açıldı biletler tükenmiştir dedi ŞAKA mı bu ŞAKAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 FA$OLIG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Editor said: YA Bİ İŞİ BECEREMEYECEKSENİZ YAPMAYACAKSINIZ ARKADAŞIM YA ALALALALLALA çok sinirledim ya site göçtü daha 2den önce site açıldı biletler tükenmiştir dedi ŞAKA mı bu ŞAKAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII derneklerden aziz in verdiği biletleri 250-300 tl ye alabilirsin, ya da anadolu gfb ye üye olursan bedava bilet bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 pasolig çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adam işi gücü bırakmış bilet alanların ismini facebook'ta arattırıp, gfb ile bağlantısı olanların biletini iptal ettiriyormuş.iyice sıyırdı kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adam zevk alıyor işte herkesin hobisi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 agir dava girer yalniz fenere eger oyle bisey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 benjani said: adam işi gücü bırakmış bilet alanların ismini facebook'ta arattırıp, gfb ile bağlantısı olanların biletini iptal ettiriyormuş.iyice sıyırdı kafayı. Ne olur saka yapiyorum de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 öyle abi, benim arkadaşın kombineyi iptal ettiler asdfsda gitti kavga dövüş tekrar aldı. tek başına maçlara giden çocuk, tek suçu o tribünden kombine almak sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Theridone said: benjani said: adam işi gücü bırakmış bilet alanların ismini facebook'ta arattırıp, gfb ile bağlantısı olanların biletini iptal ettiriyormuş.iyice sıyırdı kafayı. Ne olur saka yapiyorum de :D gerçekten.adam da çok büyük gfb korkusu var, şu an tek derdi gfb.o yüzden okul açığa bilet satmıyor bu sezon.gs maçı için kongre ve temsilci üyelere bilet satılıyordu. Kongre üyeliği 10000 tl, temsilci üyelik 2000 tl.gfb kongre üyeliği olanlardan gene bilet çözüyordu ama derbide tribünde olcaz diyince aziz o biletleri de internetten satışa kapattı.sadece stad gişesinden kimlik ile kongre sahibinin kartına bilet yüklüyor. Ayrıca kulüp türkiyede ki tüm derneklere bilet gönderiyor, kendileri satsın diye.gfb de kendisinde olan derneklerden bilet çözüyor.aziz onları tespit edip iptal ettirmeye çalışıyor şimdi. passolig aziz e yaradı, istediği kişinin biletini iptal ettiriyor anında.istediği kişilere de bilet yüklüyor, sadece listeyi verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Fişleme kısmı elbette uygunsuz ama bilet alması girmesi falan hoşuma gitti açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar