4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bonjo said: selçuk 2 sezon takımını şampiyon yapan futbolcuların basında geliyordu simdi 2 günlük şınaydere satarsınız işte adamı sizin vefanız bu kadar klasik gs taraftarı Vefa ile ilgili dğeil bu, sanki bana bedevaya şampiyon yaptı parasını aldı. İş bu yıllarca duygusal baktık sonra bu haledeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 oda degilde gs için sezon bitti daha bi aksiyon bişi kalmadı ,neyse şampiyonluk kutlamalarına bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bonjo said: Selçuk seneye Fenerde umarım Aziz acımaz aklına girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 valla kusura bakmayın kötü oynayan oyuncuyu yuhalayan taraftarı ben bi tek gsde görüyorum. ne fenerde ne bjkde var. kötüyse çıkar alma kadroya o zaman. teknik adamın kötü olabilirmi ? millet ağlıyor burda burak berbat selçuk erbat diye. adamlar yuhalanıyor. ben futbolcu olsam bende demoralize olurum stadda. işinize gelince profluk, işinize gelmeyince profluk değil falan filan. gsnin belli başlı taraftar grubu (sadece ultraaslan değil) sayesinde cidden çok futbolcu böyle soğuyo takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Saykoleo said: kondu mu http://inciswf.com/1285125877.swf ABİ HAUSFHSIFHSIDFJSIFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 4Ever said: Bonjo said: selçuk 2 sezon takımını şampiyon yapan futbolcuların basında geliyordu simdi 2 günlük şınaydere satarsınız işte adamı sizin vefanız bu kadar klasik gs taraftarı Vefa ile ilgili dğeil bu, sanki bana bedevaya şampiyon yaptı parasını aldı. İş bu yıllarca duygusal baktık sonra bu haledeyiz kimi futbolcu var takımı için gönülden oynar kimi futbolcu var ben paramı alayım işimi yapayım gideyim der selçuk ki takımı için herşeyi yapmış tekmeye kafa uzatabilecek adam böyle adamlara vefa göstereceksin ama gs taraftarından öyle birşey beklemek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu mancini ne diyor ya yerde yat demiş falan ahah adam takımı bıraktı bu ne diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Pro takımda ben belli kişilere pas atmayacam, drama yapacam diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 PUAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/2OcqWqZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 futbolcusunu dovenleri gozden kacirmissin demek ki. kermit said: valla kusura bakmayın kötü oynayan oyuncuyu yuhalayan taraftarı ben bi tek gsde görüyorum. ne fenerde ne bjkde var. kötüyse çıkar alma kadroya o zaman. teknik adamın kötü olabilirmi ? millet ağlıyor burda burak berbat selçuk erbat diye. adamlar yuhalanıyor. ben futbolcu olsam bende demoralize olurum stadda. işinize gelince profluk, işinize gelmeyince profluk değil falan filan. gsnin belli başlı taraftar grubu (sadece ultraaslan değil) sayesinde cidden çok futbolcu böyle soğuyo takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu galibiyette beni en büyük çeken beşiktaşlıların sessizce gözyaşı ağlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 alperle stoch u ver xelçuk u al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 arkadaşlar dikkat zegna pusudadır şimdi asdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Yuhalanmamak istiyorsa adam olsun, pas hatası vs değil yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kermit said: PUAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/2OcqWqZ.png http://im.htspor.com/2014/04/06/936503_dcb19ab3f8179a333a59e586e69fe649_640x640.jpg AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Oncelikle ZAA. Sonra Selcuk kac yıldır top oynuyor. Sakatlandıysan yere yat. niye yuruyerek cıkıyosun mancini buna cıldırdı 3 puana ihtiyacımız var 10 kis ide olsa fenere karsı oynuyoruz. zamana ihtiyacımız var belliki eboue gibi yat demiyorum cidden sakatlanmıssın yani yat sonra sedye ile cık iste. bulocugum topal ve alvesi atamadı. meloyu da ilk devre atamamanın acısını 2. devre komik bir sekilde cıkardı asfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Ne pususu direk koymuş çocuğu hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 zegna ağlayarak adam banlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Catze said: Hakem gorevini layikiyla yapti. Ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Cons said: zegna ağlayarak adam banlıyo adam sniper la çalışıyor kendisi yok ama yörüngeye hızlı bir gs li akışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 CthuLhu said: Yuhalanmamak istiyorsa adam olsun, pas hatası vs değil yaptığı demekki bi bokluk var adamın kondisyonunda bilmemnede. ısrarla hala mancini bu adamı her maç çıkarıyo. başka birini al, o küfür yesin, sonra belki selçuk 1 2 maç sonra düzelecek. hala selçuğu küfür yiye yiye oynatıyosun abi. mancinide salak. sende aptalsın zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Cons said: zegna ağlayarak adam banlıyo http://i.imgur.com/revEvvO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar