Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 kitap yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 yazlıktan arkadaşım kızlı erkekli kumsalda oturuyoken çotozort! diye osurmuştu. kumda depremden sonra oluşan tepelerden olmuştu. ne yediyse hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bi keresinde osuracam diye bi saldım paçalardan aktı yeşil yeşil. allahtan eve yakındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben baya sıçtım bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 beatifulmind said: bi keresinde marketten alışveriş yapmış eve dönüyordum. 2 elimde de çok doluydu 10kg lik deterjan ve 10 kg lik un almıştım. eve yaklaşırken 1 litrelik şalgamımın son yudumlarını içiyordum. kapıya vardım, anahtarı arıyordum. bu sırada karşı komşum melahat ablayı gördüm. aramızda 10 yaş vardı sanırım. neyse anahtarımı buldum fakat onun da alışverişten geldiğini farkettim. hemen alıyım onları dedim ve aldım, kendi poşetlerimi de dişlerimle sıkıştırdım. iyi misin dedi "toşorom" dedim. ağzımda poşetlerim, sırtımda 19litrelik damacana vardı. sol koltuk altıma da şişman tüpü yerleştirdim yallah dedim ve olan oldu. motor basınca dayanamayıp gaz kaçırmıştı. melahat ablaya döndüm hınzır hınzır gülüyordu. onu öyle görünce bu sefer daha şiddetli yaptım. o sırada elini pantalonuma attı. ağzımdan poşetleri alıp yere attı. yakamdan tutup gel buraya ahmet dedi, beni üst kata çekmeye başladı. evinin kapısını açtı, beni içeri itti. üstüme çıkmış, gömleğimin düğmelerini kopartıyordu, sabaha kadar çok eğleneceğiz ahmet diyordu. bu sefer çok ileri gitmişti çünkü o gömlek lakosttu. lakost gömleğime 190 lira vermiştim. melahat ablayı saçından tuttuğum gibi duvara çarptım. "bu gömlek lacost seni aptal o.. " dedim ve yerde tekmelemeye başladım. ağzı burnu dağılmıştı, ön dişleri artık yerdeydi. son tekmelerimi salladım ve yüzüne idrarımı zerk ettim. sinirim geçmişti. aşağı indim. yere dağılmış eşyalarımı topladım. evime çıktım, kirli eşyalarımı yıkadım ve astım. Aro karşim bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 yok da en çok şeyden korkarım yaşlı amcalar gibi hapşırırken osurmakdan en kötüsü lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Hapşırırken balgam atmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 beatifulmind said: bi keresinde marketten alışveriş yapmış eve dönüyordum. 2 elimde de çok doluydu 10kg lik deterjan ve 10 kg lik un almıştım. eve yaklaşırken 1 litrelik şalgamımın son yudumlarını içiyordum. kapıya vardım, anahtarı arıyordum. bu sırada karşı komşum melahat ablayı gördüm. aramızda 10 yaş vardı sanırım. neyse anahtarımı buldum fakat onun da alışverişten geldiğini farkettim. hemen alıyım onları dedim ve aldım, kendi poşetlerimi de dişlerimle sıkıştırdım. iyi misin dedi "toşorom" dedim. ağzımda poşetlerim, sırtımda 19litrelik damacana vardı. sol koltuk altıma da şişman tüpü yerleştirdim yallah dedim ve olan oldu. motor basınca dayanamayıp gaz kaçırmıştı. melahat ablaya döndüm hınzır hınzır gülüyordu. onu öyle görünce bu sefer daha şiddetli yaptım. o sırada elini pantalonuma attı. ağzımdan poşetleri alıp yere attı. yakamdan tutup gel buraya ahmet dedi, beni üst kata çekmeye başladı. evinin kapısını açtı, beni içeri itti. üstüme çıkmış, gömleğimin düğmelerini kopartıyordu, sabaha kadar çok eğleneceğiz ahmet diyordu. bu sefer çok ileri gitmişti çünkü o gömlek lakosttu. lakost gömleğime 190 lira vermiştim. melahat ablayı saçından tuttuğum gibi duvara çarptım. "bu gömlek lacost seni aptal o.. " dedim ve yerde tekmelemeye başladım. ağzı burnu dağılmıştı, ön dişleri artık yerdeydi. son tekmelerimi salladım ve yüzüne idrarımı zerk ettim. sinirim geçmişti. aşağı indim. yere dağılmış eşyalarımı topladım. evime çıktım, kirli eşyalarımı yıkadım ve astım. ulan niyeyse daha okurken gülmeye başladım sonlara doğru yıkıldım iyice ahahaheauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Gizli said: osuruk ne kadar iğrenç bir kelime ya benim kullanasım hiç gelmiyor.bebek gibi "pırt" da diyemiyorum tabi.acilen yeni bir kelime yaratmalıyız bu anlamı karşılayan zortlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 çok afadersiniz bugün sabah 6 gibi uyku sersemi bi gaz çıkardım. vay be hayatımın en iyisiydi diye düşünüp geri uykuya daldım. sabah bu topiği görmesem aklıma gelmezdi. zamanlama manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Masakari said: Hapşırırken balgam atmışlığım var. hapşırırken odadaki bütün havayı çektiğimden o çok oluyor bana normal rutin sayılır artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 seks sirasinda basima gelmisti kiz osurmustu bide guzel kizdi ya o sirada ne istek kalmisti ne bisey dersem yalan olur sol kolumla yatagin yanindaki dolaptan spreyi aldigim gibi sIktIm sonra boynunu isirdim oyle iste benim en kotu herhalde barda tam osururken sarkinin kesilmesi olmustu neyseki bi anda mirko naptin ya diyerek tum dikkati ona cektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 beatifulmind said: bi keresinde marketten alışveriş yapmış eve dönüyordum. 2 elimde de çok doluydu 10kg lik deterjan ve 10 kg lik un almıştım. eve yaklaşırken 1 litrelik şalgamımın son yudumlarını içiyordum. kapıya vardım, anahtarı arıyordum. bu sırada karşı komşum melahat ablayı gördüm. aramızda 10 yaş vardı sanırım. neyse anahtarımı buldum fakat onun da alışverişten geldiğini farkettim. hemen alıyım onları dedim ve aldım, kendi poşetlerimi de dişlerimle sıkıştırdım. iyi misin dedi "toşorom" dedim. ağzımda poşetlerim, sırtımda 19litrelik damacana vardı. sol koltuk altıma da şişman tüpü yerleştirdim yallah dedim ve olan oldu. motor basınca dayanamayıp gaz kaçırmıştı. melahat ablaya döndüm hınzır hınzır gülüyordu. onu öyle görünce bu sefer daha şiddetli yaptım. o sırada elini pantalonuma attı. ağzımdan poşetleri alıp yere attı. yakamdan tutup gel buraya ahmet dedi, beni üst kata çekmeye başladı. evinin kapısını açtı, beni içeri itti. üstüme çıkmış, gömleğimin düğmelerini kopartıyordu, sabaha kadar çok eğleneceğiz ahmet diyordu. bu sefer çok ileri gitmişti çünkü o gömlek lakosttu. lakost gömleğime 190 lira vermiştim. melahat ablayı saçından tuttuğum gibi duvara çarptım. "bu gömlek lacost seni aptal o.. " dedim ve yerde tekmelemeye başladım. ağzı burnu dağılmıştı, ön dişleri artık yerdeydi. son tekmelerimi salladım ve yüzüne idrarımı zerk ettim. sinirim geçmişti. aşağı indim. yere dağılmış eşyalarımı topladım. evime çıktım, kirli eşyalarımı yıkadım ve astım. hshaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 moriarty said: beautiful. mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Masakari said: Hapşırırken balgam atmışlığım var. o sigara içenlerin %90ına olan bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben uyurken çok osuruyormuşum hanım diyor. O kadar proteinden sonra koku şiddetini varın siz düşünün. Bide osurduktan sonra suratımda pis bir gülümseme oluyormuş uyurken. Çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 en iyisi osurma hayaliyle sıçmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben her hissettigimde tuvalete gidiyorum, gazimi tuvalette cikarmaya ozen gosteriyorum, uykudan kalkmisligim var cok kez, manyak miyim neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ishalsen osurmican zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Gizli said: osuruk ne kadar iğrenç bir kelime ya benim kullanasım hiç gelmiyor.bebek gibi "pırt" da diyemiyorum tabi.acilen yeni bir kelime yaratmalıyız bu anlamı karşılayan sıçtım derim de osurdum demem. o kadar iğrenç bi kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 abi benim uçak yolculuğunda çok fena fosur fosur osurasım geliyo ya nedense.sessiz sessiz atıyorum daha duyulcak kadar sesli atmadım ama bütün yolculuk götümden nefes alıyomuşum gibi resmen. işkenceye dönüşüyo uçak yolculukları bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar