E Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 kütüphanede osurmuştum ben. sessizlikte. 45 50 kişi bana dönüp kahkaha atmıştı. 10 sene oluyor. hiç terapiye gitmedim ama erken boşalma sorunumun nedeni olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 AHAH OSURUKLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/indifferent-clapping.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 osuruk anım var ama utanma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 aslında var ama anlatmayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Saeros said: AHAH OSURUKLU HEY OSURURKLU OSURUKLU SENİ ÇILGIN GÖTÜ BOKLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 vazgeçtim anlatacağım taekwondo ile ilgilendiğim dönemdi.antremandayım o anda.bu arada kış günü ve ben çıplak ayakla yere bastığımdan dolayı üşütmüşüm karın kaslarımızı güçlendirmek için arada biz yere uzanıp soluğumuzu dışa verip karnımızı sıkardık hoca da üstümüze çıkardı.işte o an olan oldu ve zart ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ağır bişi kaldırırken pırtlatmıştım bende zorlanınca ama çevremdekiler dalga geçmemişti bende utanma moduna girmiştim ama fırsat vermedi götlekler. insan bi utandırır dimi dalga geçer hiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sınıftan kız arkadaşla basket oynarken, turnikeye çıkıyordum ki tam 2. adımdan sonra kendimi kasıp zıplamamla salmam bir oldu.ikimizde çok güldük, mutlu son olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 HAYIR YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 E said: kütüphanede osurmuştum ben. sessizlikte. 45 50 kişi bana dönüp kahkaha atmıştı. 10 sene oluyor. hiç terapiye gitmedim ama erken boşalma sorunumun nedeni olabilir bu. sdf gece gece güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sessiz osuruk daha tehlikeli. mesela ben kalabalık ortamda en osurabilecek yamuk tipli birinin civarında osurur kaçarım. sonra da biri ne pis koktu diyince hayvanın biri osurmuş ne yemişse içi ölmüş der hakaret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 genelde osuruğu 2. farkeden kişi osurmuştur zaten. çoğu zaman şaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 işte o yüzden 3. 4. olacaksın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 osuruk ne kadar iğrenç bir kelime ya benim kullanasım hiç gelmiyor.bebek gibi "pırt" da diyemiyorum tabi.acilen yeni bir kelime yaratmalıyız bu anlamı karşılayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 osuruğu birinin üzerine yıkmak çok keyifli ama lan. böyle hiç haberin yokmuş gibi yanına gidip rezil etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Gizli said: osuruk ne kadar iğrenç bir kelime ya benim kullanasım hiç gelmiyor.bebek gibi "pırt" da diyemiyorum tabi.acilen yeni bir kelime yaratmalıyız bu anlamı karşılayan hava kaçırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 benim değil de cthulhu nun vardı beden dersinde çok fena zaaaarttt diye ossurduydu. baya solo attıydı götüynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bi keresinde marketten alışveriş yapmış eve dönüyordum. 2 elimde de çok doluydu 10kg lik deterjan ve 10 kg lik un almıştım. eve yaklaşırken 1 litrelik şalgamımın son yudumlarını içiyordum. kapıya vardım, anahtarı arıyordum. bu sırada karşı komşum melahat ablayı gördüm. aramızda 10 yaş vardı sanırım. neyse anahtarımı buldum fakat onun da alışverişten geldiğini farkettim. hemen alıyım onları dedim ve aldım, kendi poşetlerimi de dişlerimle sıkıştırdım. iyi misin dedi "toşorom" dedim. ağzımda poşetlerim, sırtımda 19litrelik damacana vardı. sol koltuk altıma da şişman tüpü yerleştirdim yallah dedim ve olan oldu. motor basınca dayanamayıp gaz kaçırmıştı. melahat ablaya döndüm hınzır hınzır gülüyordu. onu öyle görünce bu sefer daha şiddetli yaptım. o sırada elini pantalonuma attı. ağzımdan poşetleri alıp yere attı. yakamdan tutup gel buraya ahmet dedi, beni üst kata çekmeye başladı. evinin kapısını açtı, beni içeri itti. üstüme çıkmış, gömleğimin düğmelerini kopartıyordu, sabaha kadar çok eğleneceğiz ahmet diyordu. bu sefer çok ileri gitmişti çünkü o gömlek lakosttu. lakost gömleğime 190 lira vermiştim. melahat ablayı saçından tuttuğum gibi duvara çarptım. "bu gömlek lacost seni aptal o.. " dedim ve yerde tekmelemeye başladım. ağzı burnu dağılmıştı, ön dişleri artık yerdeydi. son tekmelerimi salladım ve yüzüne idrarımı zerk ettim. sinirim geçmişti. aşağı indim. yere dağılmış eşyalarımı topladım. evime çıktım, kirli eşyalarımı yıkadım ve astım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 beautiful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ilkokul 1 yada 2 idi tam hatırlayamıyorum şimdi, altıma sıçmıştım sınıfta. son dersti zanlediyorum, oturup annemin gelmesini beklemiştim hiç bozuntuya vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ilkokul 1 de serviste altıma sıçmıştım. eve gidene kadar bokum kurumuştu altımda götümün ısısı ile. sonra eve gidince pantolonu donu bir çıkarttım. kalıp gibi gelmişti bok m harfi şeklinde. ısınınca pişmiş. ama çok kötü kokuyordu. temizliği kolay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 beatifulmind said: bi keresinde marketten alışveriş yapmış eve dönüyordum. 2 elimde de çok doluydu 10kg lik deterjan ve 10 kg lik un almıştım. eve yaklaşırken 1 litrelik şalgamımın son yudumlarını içiyordum. kapıya vardım, anahtarı arıyordum. bu sırada karşı komşum melahat ablayı gördüm. aramızda 10 yaş vardı sanırım. neyse anahtarımı buldum fakat onun da alışverişten geldiğini farkettim. hemen alıyım onları dedim ve aldım, kendi poşetlerimi de dişlerimle sıkıştırdım. iyi misin dedi "toşorom" dedim. ağzımda poşetlerim, sırtımda 19litrelik damacana vardı. sol koltuk altıma da şişman tüpü yerleştirdim yallah dedim ve olan oldu. motor basınca dayanamayıp gaz kaçırmıştı. melahat ablaya döndüm hınzır hınzır gülüyordu. onu öyle görünce bu sefer daha şiddetli yaptım. o sırada elini pantalonuma attı. ağzımdan poşetleri alıp yere attı. yakamdan tutup gel buraya ahmet dedi, beni üst kata çekmeye başladı. evinin kapısını açtı, beni içeri itti. üstüme çıkmış, gömleğimin düğmelerini kopartıyordu, sabaha kadar çok eğleneceğiz ahmet diyordu. bu sefer çok ileri gitmişti çünkü o gömlek lakosttu. lakost gömleğime 190 lira vermiştim. melahat ablayı saçından tuttuğum gibi duvara çarptım. "bu gömlek lacost seni aptal o.. " dedim ve yerde tekmelemeye başladım. ağzı burnu dağılmıştı, ön dişleri artık yerdeydi. son tekmelerimi salladım ve yüzüne idrarımı zerk ettim. sinirim geçmişti. aşağı indim. yere dağılmış eşyalarımı topladım. evime çıktım, kirli eşyalarımı yıkadım ve astım. gözümden yaş geldi ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar