ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 bu sene divxplanette çeviren yok. dizi izleme siteleri ceviriyor ama. Dizibox1 yayınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Divxplanet kapanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 planetdp olarak devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 2 bolum izledim ama hic ozlememisim... gg no rmk benim icin . Kusma ,yine kaziklanmalar bos bos para kaybetmeler gordukten sonra kapadim abi. Yine mantar pano ve yine bitmeyecek bir proje icin yapistirip duruyorlar ve sezOn sonunda baska bir projeye,yeni bir umutla yelken acicaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 sanssizsansli said: planetdp olarak devam ediyor Ben bunu bilmiyodum ya, söylesenize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 kendi konusunda yazılmıştı sanırım, ekşi linki verilmişti falan ben mi yanlış hatırlıyorum acaba edik: doğru hatırlıyormuşum https://forum.paticik.com/read.php?62,7528712,page=6#msg-8612036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Kaçırmışım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yalnız bana 2-3 sene geçmiş gibi geldi, daha 1 sene anca olmuş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 (düzenlendi) s5e6 sondaki sarki dshgfkds https://www.youtube.com/watch?v=rILKm-DC06A Jared gidene kadar izlerim ben bu diziyi. Aralık 9, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bence güzel bu sezon ya ben sevdim yeni bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Keşke saniye başı Tesla ve Uber reklamı yapmasalar. Çok göze batıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 yapsınlar yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 tabak sahnesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 arap cok gicik lan. tesla tesla tesla tesla komik de degil. gilfoyle en iyisi. ico olayina deginmek dahi istemiyorum. guncel konulara deginek diye "data toplamak, reklam almak olmadan funding" gibi bisi olmus. zorlama olmus biraz. cin kismindan bir sey cikarsa cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Bu sezon açıkça diğer sezonların altında, bir kere bence bu diziyi diğer sitcomlardan ayıran ana hikaye sürükleyiciliği bu sezon olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Diğer her sezonda mantık aynıydı abi. Dur bişi yapmaya kalkalım, beceremeyelim, son saniyede kurtululalım. Bu bütün olay. Bu sezon espriler kötü tek fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bir tek jared'ın dudak sahneleri gerçekten güzeldi. gerisi gerçekten kötü gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mithat said: Diğer her sezonda mantık aynıydı abi. Dur bişi yapmaya kalkalım, beceremeyelim, son saniyede kurtululalım. Bu bütün olay. Bu sezon espriler kötü tek fark. challenge ne? kahramanlarimizin karsilastigi sorun nedir? her yapimda bu gibi bir akis var ama eger duzgun bir sorun yaratip, duzgun bir cekisme ortami kurabilirsen olay guzellesiyor. bu sezon oyle bir hissiyat yok. ben daha derinlesmesini beklerken pass gecti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borayds Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Sadece bi bolum izledim ama hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 kiss my piss tadinda bir bolum. gilfoyle dizisini cekseler daha iyi olabilir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Bitti ne guzel izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 rewatch ediyorum da. diziden bağımsız iyi ki neyse anaakım lgbt sjw falan kaydı da hollywoodda ki şu nerd modası bitti ya. ne kötü dönemdi her yerde çakma nerd karakterler hepsi ezik beceriksiz vs. aptallıktan birbirine vurup sakarlık yapan eski siyah beyaz komediler gibiydi tüm nerd modası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2024 Flassh, 11.09.2024 06:36 tarihinde dedi ki: rewatch ediyorum da. diziden bağımsız iyi ki neyse anaakım lgbt sjw falan kaydı da hollywoodda ki şu nerd modası bitti ya. ne kötü dönemdi her yerde çakma nerd karakterler hepsi ezik beceriksiz vs. aptallıktan birbirine vurup sakarlık yapan eski siyah beyaz komediler gibiydi tüm nerd modası manure... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar