Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MHP konvoyuna karıştım

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Kardeşime "bugün içicez , seni arayınca gel al bizi , evlerimize bırak" dedim. Sağolsun bu davar da içmiş ayı gibi. Şansımıza güvenip çıktık yola.

Tam meyhane çıkışı mhp konvoyuna denk geldik. Baya kalabalık bi konvoydu. Ďörtlüleri yakıp girdik araya. Sonuçta polisler konvoylara çevirme yapmıyo. 3-4 km max. 30km hızla gittik. arkadaşları falan evlerine bıraktık.

Konvoydayken , biraz da kendimizi kaptırdık tabi, camdan elimizi çıkarıp bozkurt işareti yaptık. Yanından geçtiğimiz yayalar falan bizi alkışladı , ulan bi acaip oldum. Hoşuma gitti ya. Gelip burda paylaşayım dedim.

Ülkücü mü olsam acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

lan kaç gündür aynısı oluyo bana. önce dsp mitingi vardı burda. küçük yer bura gidip napıyolar göriyim dedim aralarına karıştım bisikletle. bi birlik beraberlik duygusu. camdan teyzeler el sallıyo.gülücük atıyolar. beraber yürüdük felan.

sonra akp mitinginde kenarda duruyodum. biri geldi çay verdi buyur abi dedi akp li sandı. sağolasın dedim yandakindende bi sigara istedim.

fight clubdaki psikolojik birlik merkezleri gibiymiş. her seçimde yapacam artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bizim burayı umarım mhp alır ya.

adamı şahsen tanıyorum. müzisyen. bas gitar çalıyor. baya bize yardımcı olmuştu bizim grup kurduğumuz zamanlar. o zaman pek siyasetle arası yoktu.

hayvan barınağı yapıcakmış bizim buraya.

bide drag pisti yapıcakmış. bu muhabbet çok gerçekçi gelmedi ama bize yakın bi ilçede drag pisti var ve ayda bi kere falan baya kapışmalar oluyo. acaip kalabalık bi etkinlik oluyo. valla umarım yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...