diaboliq Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Kardeşime "bugün içicez , seni arayınca gel al bizi , evlerimize bırak" dedim. Sağolsun bu davar da içmiş ayı gibi. Şansımıza güvenip çıktık yola. Tam meyhane çıkışı mhp konvoyuna denk geldik. Baya kalabalık bi konvoydu. Ďörtlüleri yakıp girdik araya. Sonuçta polisler konvoylara çevirme yapmıyo. 3-4 km max. 30km hızla gittik. arkadaşları falan evlerine bıraktık. Konvoydayken , biraz da kendimizi kaptırdık tabi, camdan elimizi çıkarıp bozkurt işareti yaptık. Yanından geçtiğimiz yayalar falan bizi alkışladı , ulan bi acaip oldum. Hoşuma gitti ya. Gelip burda paylaşayım dedim. Ülkücü mü olsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 şuandan itibaren ocak içisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ahaahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 olmuşsun bile, ülkücülük işte böyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 ulumadıysan olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 serinmiş... denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Abi hikayene saglik tum aile gulduk AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Hee bu arada bunu yazmamdaki amaç , eger olur da alkollü araba kullanmak zorunda kalırksanız , kendinizi düğün, seçim , asker falan konvoyunun arasına karıştırın, ehliyeti kaptırmayın adsfagdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 davulcu ol abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 genc ninja herseyi silah olarak kullanır gj wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 gerçekten serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 lan kaç gündür aynısı oluyo bana. önce dsp mitingi vardı burda. küçük yer bura gidip napıyolar göriyim dedim aralarına karıştım bisikletle. bi birlik beraberlik duygusu. camdan teyzeler el sallıyo.gülücük atıyolar. beraber yürüdük felan. sonra akp mitinginde kenarda duruyodum. biri geldi çay verdi buyur abi dedi akp li sandı. sağolasın dedim yandakindende bi sigara istedim. fight clubdaki psikolojik birlik merkezleri gibiymiş. her seçimde yapacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bursada mısın? baya sövdük yanımızdan geçerken çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bizim burayı umarım mhp alır ya. adamı şahsen tanıyorum. müzisyen. bas gitar çalıyor. baya bize yardımcı olmuştu bizim grup kurduğumuz zamanlar. o zaman pek siyasetle arası yoktu. hayvan barınağı yapıcakmış bizim buraya. bide drag pisti yapıcakmış. bu muhabbet çok gerçekçi gelmedi ama bize yakın bi ilçede drag pisti var ve ayda bi kere falan baya kapışmalar oluyo. acaip kalabalık bi etkinlik oluyo. valla umarım yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 işte kimisi makarnaya kanar kimisi drag pistine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 TEKBİR ÇEKTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bizim ilçenin belediye başkanı kültür merkezi yaptırdı. içinde kütüphane, kongre salonu falan var. ben ona verecem. ay ne dedim ihihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 kaç yıllık ülkücüyüm böyle olay yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ocağa hoşgeldin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Ortamlarda sirri nin konvoyuna karistim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 lan hayvan barınağı yapacak diye oymu verilir kafayımı yedin. kömür nerde oy orda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 @diaboliq seni reis yaptık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Bende fener maçına gideceğim bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar