-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sonuna hoşçakalın yazmış, aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Bu tur seylerin sakasi olmaz, samimiysen doktora gorunmen sart. Bunda yanlis bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 çok ciddi cevap vericektim. veri lazım yaş kaç iş / okul? sevgili var mı askerlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 GenjuroXXX said: Evlen , kız arkadaşın yoksa anneni,annaneni,babaneni zorla kız bulsunlar sana hemen evlen pamuk gibi olursun yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hayata anlam vermeye ve zevk almaya calisma, o zaman gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Biz zaten hepimiz her şeye anlam katarız. Sıçarken bile bokuma anlam yüklerim ben. Böyle herşeyi kafaya takarsanız işte böyle yok zevk almıyorum yok hede hödö dersiniz. Sal gitsin bak nasıl düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mal said: babadan atadan kalma günahların acısını çekiyorsun. vaftiz olmalısın. şunu yarı ciddi söyledim ha. her insanda bi ölçüde genetikmi çocukluktan kalmamı artık neyse suçluluk değersizlik duygusu oluyor standart. o böyle şeylere sebep olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Dworgian said: yav hehe He ya nolacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ben paticik sakinlerinden değilim agresif kesimden geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 GenjuroXXX said: Dworgian said: yav hehe He ya nolacaktı evlilik herşeyi düzeltmiyor her zaman. hele ki birisinin bulduğu bi kadınla evlense iyice kötüye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ryzer said: Merhabalar öncelikle. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama bi şeyler yazmayı denicem.. Ne yaparsam yapayım o yaptığım işten tam olarak zevk alamadığımı ve bana boş ve sahteymiş gibi geliyor. İş, evlenme, eğlence gibi konularda bunun gibi. Bazı şeylerde ise inancımı kaybettim ve kabullendim. Sevilme, sayılma ve mutlu olma gibi. Artık içimden mutlu olma isteği dahi pek gelmiyor. Bana göre ben bunları haketmiyorum ve böyle şeyler benim gibi bir insana yakışmaz. Yaşadığım hayat, düşüncelerim ve rahatsızlığımdan dolayı bence yalnız kalmalı ve unutulmalıyım türünde bir sürü düşünce, yargılarım var. Ölceğimi bilsem kendimi öldürürm aslında ama o konuda bile şansım beni yarı yolda bırakabilir :/. Okuduğunuz için teşekkür ederim paticik sakinleri. Hoşçakalın. 1. git kesinlikle bi görün doktora, çekinme 2. iyi hissetmek' diye bi kitap var, al bi yerden oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 depresyondasındır olur öle, bi doktora git yardım al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Depresyon ya da testosteron azligi. Hormon seviyeni kontrol ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 ben 2 senedir böyleyim abi, doktora falan gerek yok gayet yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bende bir ara "Ölünce noluyor lan acaba" diye kafayı kırmıştım. Baya hayattan soğutmuştu beni. Sonra "ölünce görücez lan nasılsa" diyip salladım. Düzeldim, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ben kafama sıktım gayet huzur buldum melek gibiyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Esh said: Depresyon ya da testosteron azligi. Hormon seviyeni kontrol ettir bende testesteron fazlalığı vardıydı. o napıomuş doktor bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Masakari said: Ben kafama sıktım gayet huzur buldum melek gibiyim şu an https://lh3.googleusercontent.com/nhUg9jZlFCIXj0e1bdFcUKnigFlnxZuApWj6RQvrpGVp2iIPQra2KILBOrj0WeM9nifgB8a45iigJPMJMdSS9YWhqM7QdUiunE-EtTXLbKTidP3gbmr6aHsVjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Libido artisi, egolari baskilayamama, sahiplenme gudusunun artisi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 anaaaaa. şu sahiplenme dürtüsünü azaltmak istiodum ben. libido kalsın onda problem yok sadklajjklas. beyler fazladan testesteron var. almak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bu konuda eski üyelerden EKMEĞİN bir lafı var. 'ateş idemiyöruum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ryzer said: Nako said: Kürt ol. Allah kitap sövsen daha az koyardı lan. Bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Abi adama ırkçı damgası vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Irkçı olmak onun seçimi olabilir. Belki ırkçı olduğu için depresyondadır o da var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar