-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 selamlar, bu cuma ya da önümüzdeki cuma şu an ki çalıştığım yerin taksim olması sebebiyle daha fazla uzatmadan iş çıkışı dövme yaptırmaya gideyim diyorum. ya gate tattoo ya da çizen bayan'da yaptırmayı planlıyorum. çizen bayan'ı bayadır takip ediyorum, sanki orası daha kaliteli işler çıkarıyor gibi. bu iki yeri bilen, kendisi dövme yaptırmış ya da tanıdığı yaptırmış var mıdır buralarda ? ya da önerebileceğiniz başka bir mekan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 cthulhu dövdürdü bu hafta nasıl oldu ben de bilmiyorum gel bi caps koy lan. bibisine yaptırdı bu arada %500 zoomla görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 https://www.facebook.com/kobaytattoos?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hayret daha ''dibini mi dövdürcen? zaaaaaa xD'' denmemiş. gelişme var.. lan adam TWmiş tabi olmaz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 arkadaş bi tane ispanyol herife gidiyor baya iyiymiş adam istersen mekanın yerini, ismini falan öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ferit koysana lan dövmeni totoş Biyik said: arkadaş bi tane ispanyol herife gidiyor baya iyiymiş adam istersen mekanın yerini, ismini falan öğrenirim. uyar, benim ismen duyduğum coşkun şakre bir de izmir'de ludo mu ne diye bi kadın var. coşkun şakre de aslında hala izmir'de de, çizen bayan'a da geliyor ayda 9-10 gün, detaylı bir iş varsa yapıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 esmer adamsın ferit renkli dövme mi yabdırdın bi de NERENE YAPTIRDIN EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Metallica dövmesi mi yaptırcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sırtına oyun döğmesi yaptırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 döğmesi olan koysun şuraya da ilham alalım lan. benim de canım çekiyo ama "aha budur" dediğim pek cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Theridone said: esmer adamsın ferit renkli dövme mi yabdırdın bi de NERENE YAPTIRDIN EHEHE pipisine cthulhu dövmesi yaptırmış 2x2* boyutlarında anca sığmış. * boyutlar milimetre olarak verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Liebe said: Theridone said: esmer adamsın ferit renkli dövme mi yabdırdın bi de NERENE YAPTIRDIN EHEHE pipisine cthulhu dövmesi yaptırmış 2x2* boyutlarında anca sığmış. * boyutlar milimetre olarak verilmiştir. MANYAK LAF KAVGADA SÖYLENMEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 GONDARCENGIZ said: https://www.facebook.com/kobaytattoos?fref=ts Almanyada mı bu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 2 postunda da cthulhunun pipisi küçük savaşı vermişsin anlayalım ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 neyini anlıcan? küçük işte datmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Adam dövmek için mekan arıyorsunuz zannettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Laorx said: GONDARCENGIZ said: https://www.facebook.com/kobaytattoos?fref=ts Almanyada mı bu eleman daksimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 boyle bir konu vardi eskilerde ama nerelerde kimbilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bu arada feritin dövmeye baktım facebooku açıp baya başarılı olmuş arkadaşı yapmış bi sorun ferite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 izin almadan koyuyorum, cinsellik içermediği için sıkıntı yok heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 off bacağa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bacakoverload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 gerçek davy jones http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/016/e/5/davey_jones_by_chadchase-d4mkovr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar