neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Anhora said: http://forum.donanimhaber.com/m_73151340/tm.htm donanımhaber sıcakfırsat ölücüleri varken sana kalmazdı bu zaten üzülme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Şöyle bir kampanya yapmışlar:Cafissimo COMPACT Kahve Keyfi Paketi 239,95 TL http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-compact-kahve-keyfi-paketi-p400072856.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Yaz kampanyası da var ; Yaz kampanyası Cafissimo CLASSİC Kahve Keyfi Paketi,Hot Red =299,95 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 iyi ki beğendim anasını satayım bozuldu alet panelde ışıklar yanıyor, basıyorsun tepki yok hiçbirinde. kolu kaldırıp, indirince düzeliyormuş. teşekkürler manuel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ne demisler, rtfm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aletin kart gg sanırım otomatik kapatmıyıor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Narstil said: Yaz kampanyası da var ; Yaz kampanyası Cafissimo CLASSİC Kahve Keyfi Paketi,Hot Red =299,95 TL KES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Şundan alip orta ayarda yapiyorum bir suredir, cok iyi oluyorlar: http://screens.muratcansimsek.com/82229_l.jpg http://shop.meinl.com/default/coffee/capsules/capsules-espresso-symphony-10-x-8g.html Cinnah'in girisindeki kahveci satiyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Abi bunu nasıl alıyorsun gümrükte takılmıyor mu gıda malzemeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 CInnah'dan aliyorum yazdim ya oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 espressonun yararları nelerdir, içmeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 espressonun yararları saymakla bitmez cildi gençleştirir idrar söktürücü özelliği vardır hormonal dengenizin korunmasını sağlar kısacası mûcizevi bir şeydir espresso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 topicte yazılanları okuyunca iştahım kabardı. şöyle bir bakındım da bosch tassimo en hoşuma giden alet oldu. isveçte alayım kullanayım istedim de orda yokmuş. turkiyede satılıyor mu bilmem de burdan alsam oraya görürsem bu sefer de kahve kapsüllerini orda bulamıycam. nescafenin aleti satılıyormuş da hoşuma gitmedi o. düz filtre kahve mi içiçez illa? yoksa kargoyla felan gönderiliyor mu bu kapsüller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 koca isveç de tchibo yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 monoscope said: espressonun yararları nelerdir, içmeye değer mi ? direkt mala gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 benim caffisimo gg oldu, kartı yandı. iyi ki beğendim anasını satayım. şimdi garantiye göndermek için kutu ara eşşek kadar şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 benim caffisimo classicde gg oldu. henüz 34. günündeydi hemide. neyse bugün kargo ile servise gönderdim bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yenisini göndermişler dün kargo ile. bakalım bu cihaz ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Napayım alayım mı şundan? İşyeri için istiyorum. Bu üçü bir arada vs valla hiç içemiyorum. İndirim de var gibi? http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-compact-siyah-p400049976.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 iş yeri için biraz pahalı ya ortak kullanım varsa. büyük şirketlerde devede kulak kalır da. tek başıma bi ayda 60 tllik kahve içmişim. 10 kişi olsa 600 tl eder eğer günde 2 kahve içiyorsa. kahve için gereksiz bir gider kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Abi işyerinde pek kahve içen, kültürü olan adam yok. Ben kendim alacam içen olursa herhalde kapsülünü alır diye düşünüyorum ama emin olamıyorum. Bilemedim ki çay çay çay gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 valla biz ofise alalım mı diye düşündük. hesabını yapında aylık 1k gibi bir kapsül maliyeti çıktı LEL dedik vazgeçtik. filtre kahve ile 60 tl fln maliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ben kendimi düşünüyorum yav. Benden başka içen olmaz diye düşünüyorum ama işte otlakçı yancı çıkmaya başlarsa maliyet yüksek dediğin gibi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ortak alana koyarsan ve ılık gibi millete yasak koymazsan herkes kullanır abi. hele yanına kapsül koyarsan. hani iş ortamını bilmiyorum genelleme yapmayım de, ortak alanlarda genelde öyle oluyor. kapsülü çekmecede tutarsan, kendi kapsülünü getiren kullanabilir sadece eğer şahsi masrafın olacaksa böylesi bence gayet mantıklı. kahve noktasında bir filtre kahve değil ama tadı iyi. 1 tık altı, hızlı ve pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 İşyerinde millet sararsa alet hızlı bozulur sık kullanımdan, filtre al bence işyeri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar