Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://image.prntscr.com/image/OHzMc832SHa4RqhgOEKHhw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 server up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ANNEN INC guildi açıldı beyler. ekmek, xaenin filan varız gelmek isteyenler oyun içinden /w Ekmek veya /w Oce4n yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_mjIfSC5nD4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 aynı guilddeyiz lan biz senle tunca haahah bende fleetdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ping nasıl? server amerikada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 kafir sen misin yoksa;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 fankris benim assassin oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 http://i.imgur.com/xmkCeNa.jpg p2w değil mi bu oyun abi. day1 adam 1.5k harcamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 O gold ne olm.. nası yaptınız onu 2. gün adam gold almıstır işte en fazla.. yoksa çinli gibi trade kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Satın almıştır be ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ofiste bikaç kişi kabarmış bu oyuna, dedim bakayım neymiş, ulan resmen UO olmuş bu, nostalgia triggered Sanırım oyunu alıyorum bu akşam ya. Ruhum şeytana teslim. Elveda mesai, elveda uykular, elveda hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 fakat iyi kastım 2 günde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Blackzoneda iki saatte 1.2 milyon kasılır rahatça.oraya kapağı atmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bi guild varsa alin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 2 gündür sürekli açıp, kapatıyorum. Oyun içi videolara bakıyorum. Herhalde ben de başlayacağım. Dur bakayım biraz daha dayanmaya çalışayım belki geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 uo diyosunuz oynayasim geliyo ama p2w degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 editleyemiyorum usttekini, degilmis :P https://www.youtube.com/watch?v=eWktvC7KVQ0 ne durumdasiniz? guild, discord falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Hacı iki saatte 1.2m :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 demin yaşadığım bir olayı anlatayım. Caerleon a yeni geldim. henüz t4 set giyebilmeye başladım. Bow a paramın yetmediğini farkettim. Ortaya öylesine birisi 3k borç verebilirmi t4 bow için diye yell attığımda adamın biri geldi trade attı. 3k küsür verdi. Accept dedik ikimizde. Sonra baktım 500 silver ım aynen durmakta. Dedim hata oldu herhalde bir kere daha rica ettim. Bida trade attı yine olmadı. Ayıp olmasın diye örselemedim fazla. Sonra bir baktım 3000'den iki kere gold atmış bana meğerse. Bu da böyle bir anı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 pişkinlikle üstüne yattın goldların tabi :) 500k silver eder 6k gold temiz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 1 goldu 10 silverdan satın albilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 kisa review alalim oyun icin lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 draedan said: kisa review alalim oyun icin lutfen :D En kısa review - Grind. Biraz daha uzun review - More grind. Daha ayrıntılı review - More Hard grind. Çok ayrıntılı review dersen - More repetitive hard grind. Tabi fanboylar (Hattok) gelir şimdi yok yeaa demeye, 8-9 ay sonra bir daha görüşelim. Edit: Fanboylar derken parantez içinde Hattok diyecektim, unutmuşum. Gelmiş zaten. Şimdi yazdım. Ayrıca aynı Hattok yaw ben sıkıldım bırakacağım diyordu tam 3-5 ay oyundan sonra. Arka sayfalarda bir yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 knk 8 9 ay sonra nolcak ki? Millet 6,5.2, 5.3, 5.1 falan giymeye başladı 2 3 güne de T6.1 6.2 giyerler Hafta sonunda hatta 6.2 setleri çok rahat görürüz. T8'e vuracaklar utanmasalar :D Evet grind hacım oyun. Oyunun end tierine Oyun açılalı 5 günde gelmek Çok büyük bi grind meselaaaa. ;D Biz cumartesi gvgye gircektik 5.1 5.2 giyiyorlardı Rushladık ama aksaklık yüzünden gvg yalan oldu. Ben de bıraktım biraz kasmayı simdi T5 tool kullanabiliyorum T6 t5.1 5.2 falan çıkartabilirim en azından. t6 toola geçmek biraz dert ama güzel bir alan bulursam neden olmasın yani 1 gecede 70 80k fame kasılabiliyor. Gerçi betada kasmıştım onu hala kasabilir miyim bilmiyorum çünkü herkes aç küpah gibi resourcelara abanıyor. Hatta ben bi arkadaşın charda T4 tool yapıp üstüne 18k fame kastım. Üstüne t5 tool 0dan kastım. Bunların hepsi 1 haftada oldu ki arada combat fame fıstık da kastık yani. Oyun cidden çok grind öyle böyle değil 8 9 ay sonra da görüşcekmişiz zaten. Extra Grind oyunda 5 günde Mid plus tiere ulaşmak için çok grind yapıon misal ve 5 Günde ulaşıyorsun ;D Acayip grind. " I'm a grind I'm a weirdo What the hell am i doing here? I dont belong here " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar