video çok iyi, dün bizede aynı taktiği yaptılar; multi stun + meteor = PURE GG
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Albion Online #2
T4 yolunda ilerliyorum, bu akşam T4 gear kullanabileceğim sonunda. Dericiliğe odaklanacağım sanırım.
Bir de bir sorum olacak, 2 kişi daha bulup mavi dungeon spamlersem mi daha çok fame kazanırım yoksa tek başıma yeşile girerek mi?
Ayrıca Pati tayfa olarak toplaşıp guild kurup görev paylaşımı yaparak craftingle uğraşsak ne de güzel olur.
Bir de bir sorum olacak, 2 kişi daha bulup mavi dungeon spamlersem mi daha çok fame kazanırım yoksa tek başıma yeşile girerek mi?
Ayrıca Pati tayfa olarak toplaşıp guild kurup görev paylaşımı yaparak craftingle uğraşsak ne de güzel olur.
Benim tavsiyem tek başına çık maplerde kıyıda köşede kalmış hayvanları kes, daha çok fame alırsın.
Pk zone lar çok iyi fame veriyor. Dün akşam Gladmir le çok fame kazandık.
akira beni de cağırsana ya :( üzdün. T5 olma yolunda ilerliyorum gerçi sanırım t4ten sonta T4.2 falan bişeyler var hadi hayırlısı kasamadım pek ama T6 odunculuk yolunda ilerledim dün bugun T5 Healer olmak istiyorum inş xd
Ulu liderimiz cabbar. Mesaj at, alsın seni.
ben suanda VANIR diye bi amerikan guildindeyim Sanirim amerikan zira adamlar gece aktif. Baya iyimserler muhabbetleri falan da var önceden farklı tipte oyun oynadıkları için napmaları gerektiğini falan biliyorlar. Ben zaten CAbbaricoya söyledim cıktım abi başka daha benim seviyede aktif adamlar bulup onlarla Healer kasayim dedim. Bu arada Laraken seni öldürcem. Leather setler invis veriyormuş. Senin yüzünden HELLER OLDUK XD
olm sen tutturdun illa da healer olacam bandaj basacam diye dfsdf
O kadar çok para var ki iki adayı zincirle birbirine bağlamayı düşünüyorum. Ağaç kesmekten zengin oldum.
akira Expert balta var bendede yemiyo gözüm dışarıalra cıkmaya cedar blood ve renkli cedarlar nerde bulabilirim? :D
ben de 500k yaptım xD
ben de 500k yaptım xD
Ox dayken tank gibisin. 5-6 pk gerek indirmeye. Zaten pklar zararsızlar. T3 giyin.t3 leri almıyorlar. Loglar zaten çok ağır alıp taşıyamıyorlar. Tek t4 t5 zırh silah loot ediyorlar. Anladığım kadarı ile ox loot olmuyor. Zaten kahraman şövalye dolu etrafda. Pk dan çok. Hemen yardıma geliyorlar. Ben hep red zone dayım.
Oyle kahraman sovalye olurken yardim ettigim adamlar kacti got gibi 1v4 kaldim 200k uctu gitti bi daha hic bulasmiuorum artik :D
oyunda çok fazla stun var yani adam bi stun atıyor 2. stun'ı atıyor 5 sniye sonra tekrar stun atıyor sonra tekrar atıyor 1 kişi yapıyor bunu. Saçma aşırı saçma çok çok fazla saçma abi. Süreler cok uzun ne kadar cc redu olsa da. 2 kişi gelip beni 20 30 saniye gibi komik sürede kestiler.
Öne çıkan mesajlar