Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Adept odun kesebiliyom artık bugun oturdum t4ten t5e kastım : D toplamda 68k kastım diğerini de 13 mü 23 skill pointle öğrendim suanda :D Birde mükemmel bir aydınlanma yasadım hemen hemen butun matların çiftliği varmış fasd. dünya haritasını açınca herhangi bi zoneda maden gözüküyorsa üzerine tıklayınca Hangi maden oldugu yazıyor gidip orayı deli gibi sömürebilirsini z:D
Sosyal ağlarda paylaş

T4 yolunda ilerliyorum, bu akşam T4 gear kullanabileceğim sonunda. Dericiliğe odaklanacağım sanırım.

Bir de bir sorum olacak, 2 kişi daha bulup mavi dungeon spamlersem mi daha çok fame kazanırım yoksa tek başıma yeşile girerek mi?

Ayrıca Pati tayfa olarak toplaşıp guild kurup görev paylaşımı yaparak craftingle uğraşsak ne de güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben suanda VANIR diye bi amerikan guildindeyim Sanirim amerikan zira adamlar gece aktif. Baya iyimserler muhabbetleri falan da var önceden farklı tipte oyun oynadıkları için napmaları gerektiğini falan biliyorlar. Ben zaten CAbbaricoya söyledim cıktım abi başka daha benim seviyede aktif adamlar bulup onlarla Healer kasayim dedim. Bu arada Laraken seni öldürcem. Leather setler invis veriyormuş. Senin yüzünden HELLER OLDUK XD
Sosyal ağlarda paylaş

Ox dayken tank gibisin. 5-6 pk gerek indirmeye. Zaten pklar zararsızlar. T3 giyin.t3 leri almıyorlar. Loglar zaten çok ağır alıp taşıyamıyorlar. Tek t4 t5 zırh silah loot ediyorlar. Anladığım kadarı ile ox loot olmuyor. Zaten kahraman şövalye dolu etrafda. Pk dan çok. Hemen yardıma geliyorlar. Ben hep red zone dayım.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda çok fazla stun var yani adam bi stun atıyor 2. stun'ı atıyor 5 sniye sonra tekrar stun atıyor sonra tekrar atıyor 1 kişi yapıyor bunu. Saçma aşırı saçma çok çok fazla saçma abi. Süreler cok uzun ne kadar cc redu olsa da. 2 kişi gelip beni 20 30 saniye gibi komik sürede kestiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...