Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Oyunun en güzel özelliklerinden biri alış yazıyorsunuz.
Şu fiyata bunu alırım gibi.
1 Altın - Gümüş Exchange 17-19 aralığı al sat yaparak çok iyi bir servet yapıyorsunuz.
2 pazarlardan pazarlara satış yapıyorsunuz. Eğer yürümeyi göze alırsanız kazanç inanılmaz derecede abartı. Yok ben pazardan pazara ışınlarınım derseniz (ving burada 2 sayfa kahkaha atabilir onun için o ışınlanmayı portal kelimesi olarak düşünsün) Kar oranı düşüyor ama gene çok iyi.
3 mesela pamuk üretimi fazla pazarda 1 silverdan alıcı 8 silverdan satıcı var. 2 silvera 30k alış giriyorsunuz çok hızlı bir şekilde geliyor. Bunu hemen ışınlanarak pardon ving alay etme ne olur portal dan geçerek hemen 4 silvera daha iyi bir markette satış yazıyorsunuz. Çok hızlı bir şekilde satılıyor. Eğer limana yürür başka bir şehre açılırsanız 8 gibi satabiliyorsunuz.
4 gördüğüm en güzel özellik. Pazarda kendi dükkanınızı açıyorsunuz bu ister demirhane ister terzi veya başka bir şey. insanlar bu dükkanlara gelerek kendi craftlarını yapıyor size sizin belirlediğiniz bir % kar bırakıyor. Mükemmel ve uygulama çok başarılı.
5 ada alabiliyorsunuz kendinize. Burada yetiştirdiğiniz moblar sizin için çalışıyor size malzeme topluyor. ayrıca burada kendi kasabanızı pazarınızı kurup dışardan gelenlere de satış yapabiliyorsunuz.
6 üretip, satma. malzeme toplama, satma. Çok iyi para getiriyor. Şu an gördüğüm kadarı ile aylık Premium 2000 gold bunu normal birisi 30 dakikada rahatlıkla kazanır. Gerçi gördüğüm insanlar at yetiştirip atları 20k dan satarak iyi geçim kazandıklarını sanıyorlar çok daha iyi alternatifler var.
Diğer yandan oyun tam bir para yeme mekanı. Özellikle pvp ya açık alanlar kaybedilen atlar zırhlar kılıçlar kitaplar buna zemin hazırlamış. Ekonomi çok canlı olacak sanırım. crafterlar için cennet. En azından ben kendimi cennette hissettim.
@Oski beni çok eleştirdi archage için. @Oski alpha veya betada oynamak relase de oynamaktan kat ve kat daha eğlenceli. Ne yazık ki bu böyle. ALphada oynıyanlara sorabilirsin. Umarım bu oyun relase de bozulmaz şu an çok güzel.
30 dolarlık paketle bineği almanız en fazla 4 saati alır. Onun için sakın daha fazla ödemeyin. Oyunda zaten ticaretle para kazanmak çok kolay.
Edit: @Oski archeage de bir tepeden glider ile süzülerek bir gemiye konmanın onu ele geçirmenin zevki bambaşkaydı. Ciftliğin için aradığın toprak parçası ise ...
Sosyal ağlarda paylaş

oyun guilde girerseniz çok daha fazla zevkli hale geliyormuş.
twitchdeki jahrein'in guilde katıldım. amele guildiydi düne kadar. ama yeni kararlar alındı. bütün resourceler guildde toplanıyor, belirlenmiş crafterlar kasıyor. high tier item yapmak olayı kolay bir hale geliyor.

13 kişi pve ye gittik. sağlam silver toplayıp döndük :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sandbox oyununun ne yazık ki doğasında var bu. Her saniye oyuna girip kasmadığın sürece bu tarz oyunlarda çok bişey yapamıyorsun. Ya da ben çok sakin takılayım büyük hırslarım hedeflerim olmasın diyorsan kendi kendine bişeyler toplar bişeyler biriktirir bir dükkan atar ortaya takılırsın herahlde.

Ama zaten competitive olayım, iyi para kazanayım veya pvp de adam keseyim diyorsan baya bir vakit yatırman lazım.

uo da böyleydi, darkfall da böyleydi biz daha genç , işsiz güçsüz olduğumuz için farketmiyorduk.

o yüzden Hots çok tatlı, geliosun evine mis gibi atıiosun 2-3 oyun , sohbetini muhabbetini ediosun çıkıosun. Irgatlık yok
Sosyal ağlarda paylaş

gear çekmen gerek pvp'de bracket'da kalman için. onun içinde ya farm yapacaksın, ya kendin craft edeceksin. o bakımdan baya time consuming oyun. ben iki sene önce oynarken home office çalışıyodum, baya işlerimi falan etkiledi. hani eş dost kıyafet verdiyle de olmuyor, giymek için geliştirmen gerekiyor skilleri falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...