akirafes Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bingildak said: oyun ne UO, ne eve, ne swg abi. kapsam olarak veya deneyim olarak en ufak yakınlığı yok. UO, eve, swg beklentisiyle gelirseniz hayal kırıklığı garanti. Sana zahmet bana black desert le kıyaslasana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 oynamadım black desert ama batıda tutmayacağını biliyorum, neden tutmayacağını anlatan çok güzel bir video vardı. endgame'ı çok sıkıntılı oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 The Land Auction System bunu beğenmedim ben. Güçlü guildler her zaman sahip olduğunuz yeri para basarak alabilecek. Bu saçma olmuş. Edit bu oyunda solo playera yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 23 kasım closed beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Tablet desteği gelmismiydi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ya 2 gündür bu oyunu öneriyor arkadaşlarım ama tek başına oynanmayacak bir oyun falan dediler. Ben de baktım ettim hoşuma gitti sanki, bilemedim. Oynamayı düşünen var mı ? BnS ve Black Desert üstüne buna da para vermek istemiyorum @@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 @Laraken ve @denalir bana zorla aldırdı. miyaw33 e de ben zorla aldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 en son böyle bir oyun olarak Salem'e çok güvenmis 100€ vermistim, sonra haftalarca uyuyamadım ^^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 journal, journal Player housing with a real purpose that suits your playstyle. black desert ise Herkesin sahip olabileceği tek ev. Instance olarak herkes tarafından aynı evin kullanılması. WOw daki kışlamız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 akirafes said: journal, journal Player housing with a real purpose that suits your playstyle. black desert ise Herkesin sahip olabileceği tek ev. Instance olarak herkes tarafından aynı evin kullanılması. WOw daki kışlamız gibi. ikiside instanced blackdesert çok daha komplike ayrıca labor sistemi blackdesertda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Black Desert'e hater lık yapmayın. Oyun çıkınca bulurum sizi oyunda. Bu arada Albion Beta da biyerlerde toplanacaksanız da haber edin yaw. Tek başına bişey yapılmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Tablete paralel geliştirilen oyunu black desert ile kıyaslamak komik olmuyor mu? Albion fikirsel olarak en komplike sistemleri düşünse bile tablette calistirabilecegi kadar açılabilir. Baya sığ sularda fink atiyor yani. Black desert ayrıca patlak zaten batıda release olduktan 2 ay sonra girip official forumları okur göz yaşlarına şahitlik edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 BD de trade yokmuş elden ele. İla auction ve vergi varmış. Dungeon yokmuş. "Open world housing (changed to instanced)" said: "Open world bosses (changed to solo summonable bosses)" said: "Player to player trade - removed" said: "PvE group content - changed to 100% solo content" said: "Naval combat - removed" said: "Open world PvP nerfed - removed low level PvP, imposed HEAVY penalties for killing outside waring guilds, conquest system nerfed. Basically restricted PvP to end-game guild v guild only." said: "Introduced vigor points consumption during processing steps in crafting" said: Oyun Tutmaz bunlar gerçekse. Bıngıldak demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kapalı beta 3 ay sürecekmiş. Archeage i alpha da oynayanlar eminim ki başladığında benim gibi bırakmıştır. Alphası şu an ki durumundan kat ve kat daha iyi idi. Bu 3 ay kapalı betanın çok iyi olacağına eminim. Orada alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 akirafes said: BD de trade yokmuş elden ele. İla auction ve vergi varmış. Dungeon yokmuş. "Open world housing (changed to instanced)" said: "Open world bosses (changed to solo summonable bosses)" said: "Player to player trade - removed" said: "PvE group content - changed to 100% solo content" said: "Naval combat - removed" said: "Open world PvP nerfed - removed low level PvP, imposed HEAVY penalties for killing outside waring guilds, conquest system nerfed. Basically restricted PvP to end-game guild v guild only." said: "Introduced vigor points consumption during processing steps in crafting" said: Oyun Tutmaz bunlar gerçekse. Bıngıldak demişti. Server side ini yazmak kolay degildi zaten bu itemlarin, hepsinden caymislar. Iyide olmus, daha content e agirlik verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 @Gladmir İyide abi sorun orda zaten. Oyunda content de yok. Yapabileceğin hiçbir şey yok end game olarak. Amaçsız bir oyun olmuş. Bildiğin pvpsi olan single player rpg. Ben o kadar bekledim Black Desert'i ama resmen benim için son 3-4 yılın en büyük hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Benim için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Arkadaşlar son 2 ayımı bilgisayar başında olduğum sürece (günde ~10 saat) BDO oynayarak geçirdim. Rusya bok gibiydi hadi bi de Kore'de oyniyim dedim. Oyun sistematik olarak süper, crafting sistemleri, housing, workerlar, falan filan çok fazla iyi fikir var oyunda. Ama sonuca geldiğimizde oyunda tek yaptiginiz grind edip itemlarinizi son seviyeye kadar geliştirmek. Bu itemlara da castle siegeler yada guild savaşları için ihtiyacınız var. Oyun da bu noktada patlıyor, castle siege ve guild savaşları ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ dizayn edilmiş. Detaylarına girmeyeceğim ama ufak bir kaç şey belirteyim, castle siege'in getirisi yok denilebilecek kadar az ve guild savaşlarının sunduğu herhangi bir ödül sistemi yok (exp/item/gold vs). Bir de guild savasi actiktan sonra, aktif kaldığı için saat başı para ödemeniz gerekiyor. Dün de Das Tal denedim, SALEM'in çok kötü versiyonu. Tek umudum Albion online ama forumları ve geçen alphalari inceleyince tamamen zerg fest üzerine kurulu bir oyun olduğunu gördüm. Umarım güzel birşeyler çıkar da oynayacak birşeylerimiz olur. EDIT : BDO için şöyle bir yorum yapılmıştı, durumu çok iyi anlatıyor; "Oyunda PVE yapanları korumak için PVP hep nerfleniyor (karma sistemi) ama oyunda bir PVE contenti yok. Böylece hem PVE hem PVP oyuncularını kaybetmeye mahkum bir oyun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 endgame'in patlak olduğunu aylar önce detaylı incelemelerle anlatmıştı rusya ve asyada oynayanlar. ilk çıktığında bende çok heyecan yapmıştım ama doğu yine önemsiz şeyleri çok iyi yapıp mmo'un en büyük sınavı olan endgame'de sınıfta kalmış. endgame planlama konusunda resmen acizler. endgame'ı iyi olmayan her mmo gibi 1 ay oynanır kenara atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 abi endgame yapamıyorsan bırakacaksın ekonomiyi, pvpyi , lootu oyunculara misler gibi endgame olacak. insanlar onu kesecek buraya dalacak orayı ele geçirecek, bilmemneyi tekel haline getirecek . misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dediğin endgame yapması en zor endgame zaten hehe. pve contenti yok mesela endgame için. şaka gibi. aynı şekilde endgame pvp i bir anlama bağlayamamışlar. carrot koymamışlar falan. ancak asyalı developerların yapacağı türden şeyler gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben de bi kere endgame diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Anlamadım şimdi , konunun ucunu kaçırdım. Yukarıda yazılanlar Black Desert için mi , Albion Online için mi , şu kaldırıldı, bu kaldırıldı dedikleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar