Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya 2 gündür bu oyunu öneriyor arkadaşlarım ama tek başına oynanmayacak bir oyun falan dediler. Ben de baktım ettim hoşuma gitti sanki, bilemedim. Oynamayı düşünen var mı ? BnS ve Black Desert üstüne buna da para vermek istemiyorum @@
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

journal, journal
Player housing with a real purpose that suits your playstyle.
black desert ise Herkesin sahip olabileceği tek ev. Instance olarak herkes tarafından aynı evin kullanılması. WOw daki kışlamız gibi.

ikiside instanced blackdesert çok daha komplike ayrıca labor sistemi blackdesertda da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Tablete paralel geliştirilen oyunu black desert ile kıyaslamak komik olmuyor mu? Albion fikirsel olarak en komplike sistemleri düşünse bile tablette calistirabilecegi kadar açılabilir. Baya sığ sularda fink atiyor yani. Black desert ayrıca patlak zaten batıda release olduktan 2 ay sonra girip official forumları okur göz yaşlarına şahitlik edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

BD de trade yokmuş elden ele. İla auction ve vergi varmış. Dungeon yokmuş.
"Open world housing (changed to instanced)" said:

"Open world bosses (changed to solo summonable bosses)" said:

"Player to player trade - removed" said:

"PvE group content - changed to 100% solo content" said:

"Naval combat - removed" said:

"Open world PvP nerfed - removed low level PvP, imposed HEAVY penalties for killing outside waring guilds, conquest system nerfed. Basically restricted PvP to end-game guild v guild only." said:

"Introduced vigor points consumption during processing steps in crafting" said:

Oyun Tutmaz bunlar gerçekse. Bıngıldak demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

BD de trade yokmuş elden ele. İla auction ve vergi varmış. Dungeon yokmuş.
"Open world housing (changed to instanced)" said:

"Open world bosses (changed to solo summonable bosses)" said:

"Player to player trade - removed" said:

"PvE group content - changed to 100% solo content" said:

"Naval combat - removed" said:

"Open world PvP nerfed - removed low level PvP, imposed HEAVY penalties for killing outside waring guilds, conquest system nerfed. Basically restricted PvP to end-game guild v guild only." said:

"Introduced vigor points consumption during processing steps in crafting" said:

Oyun Tutmaz bunlar gerçekse. Bıngıldak demişti.

Server side ini yazmak kolay degildi zaten bu itemlarin, hepsinden caymislar. Iyide olmus, daha content e agirlik verebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

@Gladmir

İyide abi sorun orda zaten. Oyunda content de yok. Yapabileceğin hiçbir şey yok end game olarak. Amaçsız bir oyun olmuş. Bildiğin pvpsi olan single player rpg. Ben o kadar bekledim Black Desert'i ama resmen benim için son 3-4 yılın en büyük hayal kırıklığı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar son 2 ayımı bilgisayar başında olduğum sürece (günde ~10 saat) BDO oynayarak geçirdim. Rusya bok gibiydi hadi bi de Kore'de oyniyim dedim. Oyun sistematik olarak süper, crafting sistemleri, housing, workerlar, falan filan çok fazla iyi fikir var oyunda.

Ama sonuca geldiğimizde oyunda tek yaptiginiz grind edip itemlarinizi son seviyeye kadar geliştirmek. Bu itemlara da castle siegeler yada guild savaşları için ihtiyacınız var. Oyun da bu noktada patlıyor, castle siege ve guild savaşları ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ dizayn edilmiş. Detaylarına girmeyeceğim ama ufak bir kaç şey belirteyim, castle siege'in getirisi yok denilebilecek kadar az ve guild savaşlarının sunduğu herhangi bir ödül sistemi yok (exp/item/gold vs). Bir de guild savasi actiktan sonra, aktif kaldığı için saat başı para ödemeniz gerekiyor.

Dün de Das Tal denedim, SALEM'in çok kötü versiyonu. Tek umudum Albion online ama forumları ve geçen alphalari inceleyince tamamen zerg fest üzerine kurulu bir oyun olduğunu gördüm. Umarım güzel birşeyler çıkar da oynayacak birşeylerimiz olur.

EDIT : BDO için şöyle bir yorum yapılmıştı, durumu çok iyi anlatıyor;
"Oyunda PVE yapanları korumak için PVP hep nerfleniyor (karma sistemi) ama oyunda bir PVE contenti yok. Böylece hem PVE hem PVP oyuncularını kaybetmeye mahkum bir oyun."
Sosyal ağlarda paylaş

endgame'in patlak olduğunu aylar önce detaylı incelemelerle anlatmıştı rusya ve asyada oynayanlar. ilk çıktığında bende çok heyecan yapmıştım ama doğu yine önemsiz şeyleri çok iyi yapıp mmo'un en büyük sınavı olan endgame'de sınıfta kalmış. endgame planlama konusunda resmen acizler. endgame'ı iyi olmayan her mmo gibi 1 ay oynanır kenara atılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...