fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hesaptaki 4500 gold oyun release olunca resetlenecekmi? Resetlenecekse kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 abi oyuna ilk giriş yaptığında kocaman yazı çıkıyor resetlenicek diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 maili okudum evet öyle yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 s.a arkadaslar oyunu bende oynamak istiyorum key i olan verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 arkadaşlar rica edıyorum oyunu cok oynamak istiyorum lütfen keyi olan verebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 balon is comming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 60$ a benim hesabi veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 param olsa alıcamda okadar param yok birde oyunu görmek istiyorum oyunu begenmeyen bi bakmak için olsa bile verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yok mu bir key veren beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yok demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 vardir belki hergun bakıcam inş biri verir cok ıstıyorum oynamak 50$ ne ya cok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu ne len 50 dolarlık şeyi kim neden ücretsiz versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 adam balonu gözümüze soktu gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 terbiyesizleşmeden cevap verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Balona key verin beyler! yok mu lan aranızda zengin.. Terbiyesizleşmeyin. Bide pintilik yapmayıp düzgün bir paket hediye edin /deluxe vs. ortaya karışık bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hail ragnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 konu hic Bu kadar heyecanlı olmamıştı . Vericek biri varsa oda icimizdeki en zengin bıngıldaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ben vazgeçtim almıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ya arkadaşlar ben zengin biri değilim ve oyunu cok begendim hemen ey indirdım keyd istedi arastirdim ve 50$ gibi bir fiyat varmiş araştırma yaparken bu foruma denk geldim key veriyolar diye üye oldum insan gibi yardım istedim alay ediyorsunuz sadece belki bana verirler diye sansimi denedim ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 key verme olayını bu oyun 1 sene önce ilk alpha sırasında yaptık, katılmak isteyenlere key verildi denedik bitti. 1 yıl geçti üzerinden artık oyunu 50$ a satıyorlar, bir kaç arkadaşımız aldı onlar oynuyor o kadar. KEy dağıtma durumu yok yani. Biz de pahalı olduğu için almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 nasıl bulabilirim key veya oyun ücretsiz olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 olmaz,bulamazsın muhtemelen.belki oyun patlayınca bırılerı ucuza elden cıkarır dıyecegım ama steamde oda ımkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 En uyuz olduğum film türü gibi... Baştan sonunu verip, sona da başı koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bu oyun free olmıyacakmı ? ben öyle biliyordum . Hatta p2w diyorum hala ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ya key alıp ta oyunu begenmeyen biri varsa bakmak için bi verir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar