Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 O kadarda yiyorum ondandır. Bi de genelde şişe yanımda duruyor , sıkıldıkça içiyorum habire. Kolanın şekerden sanırım içince susama geçiyor sanıyorsun ama bi müddet sonra yine susuyosun falan gibi bi olayı vardı , onunda etkisi olabilir. İşteyim 8 saat zaten 2-3 saat yol desen , 8 saat uyku desen geriye kalıyo 5-6 saat. O sürede evde bilgisayar başında keyif yapar vaziyetteysem 2 litre kolay gider, dışarı mışarı çıkarsam zor. Bütün gün evde bilgisayar başındaysam çooook rahat 3-4 oluyor. Bir gün finaller hazırlanırken 8 litre mi ne içmiştim onun ertesi günü sabaha karşı uykumdan kusarak uyanmıştım , yemek falanda değil bembeyaz bir sıvı kusarak uyanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben masamda sürahi bulunduruyorum su içiyorum paso. günlük 2 litre falan tüketirim. işteyken içilmiyo ama zor geliyo gidip içmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kolaçok bozdu bende bıraktım mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ben de yıllar önce bırakmıştım, ayda 2-3 bardaktan fazla içtiğimi sanmıyorum onu da zor biiririm zaten. Yemek yanında: Alkollü mekansa, bira (BİRAHAMALLIKYEA), (istisna: et yiyosam şarap, balık yiyosam rakı) alkolsüz mekansa, milli içkimiz ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ayrıca kolayı herkes bırakır, önemli olan zoru bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 "roket adam" said: ayrıca kolayı herkes bırakır, önemli olan zoru bırakmak http://img155.imageshack.us/img155/816/yapma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kolayı fantayla karıştırıp içtik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1912143_536091316503430_181357885_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bunu bende yapıyorum ya iyi bişey değil çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 enerji verdiği yok da http://www.cappy.com.tr/assets/img/inner/species/PracticSeries/PracticAtom_big.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 koladan daha zararlı olabilir zaten. sikik sokuk şeyler içmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi. soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 su için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Esh said: koladan daha zararlı olabilir zaten. sikik sokuk şeyler içmeyin lan nasıl ya kamışa yürümüyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Burgır King'e falan git bol bol. Kolanın yarısını buzla dolduruyorlar zaten. Her gittiğinde buz miktarını arttır. Bi iki haftaya hamburgerle su içmeye başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Sigarayı daha kolay bıraktım ben koladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kola ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 abi ben çayı bile bıraktım ne o öyle köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 BİM'de satılıyor colanın sahtesini Le'Cola için (birde cola turka vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ren said: abi ben çayı bile bıraktım ne o öyle köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 paradoksalkedi said: ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi. soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda . soda dediğin mineralli su + co2. Nesi daha zararlı koladan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 niye bırakıyonuz lan kolayı çogzl bişy halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ahaha günde 2lt kola icip soda içersem miğde kalmaz demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 aylık ne kadar para kazanıyorsunuz 1.5 - 2 lt şeyler içiyorsunuz siz yoksa burjuva mısınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar