Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 aente said: Evet ana menüdeyim, ne tarafta ne açıyorum? #help #eso #engüçlüçar faction söyleyenlere aldanma, öyle kandırıp çoğunluk oluşturmaya çalışıyorlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 fark etmiyor mu guilde girme açısından, sizle aynı tarafa olayım diye şey ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 pvp hariç farketmiyor. beraber pve yapabiliyoruz her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ben de başta "aldmeri aç yeeaa çoğunluğuz biz"ciydim de, sonra racial-faction kısıtlaması olduğunu farkettim. açacağınız classa en uygun race hangisiyse onu seçin abi. hangi faction olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 raciallar baya önemli ya oyunda. min-maxci olmasan bile fark ediyor. ondan biraz class ve builde göre seçmekte yarar var. zaten ne seçersen seç bok gibi görünecek. ben armor tiplerine takılmıştım, o olayı değiştirmişler. perkenkele nord tipi armor giyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 online her oyunda hiylır oynuyorum, mmo, hns, moba, bu sefer büyümser şeyler atan bişey açacam gibi, nelf kardoların da racialları düzgün duruyor onu açacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Olm adamın 1 tane postu yok konuda beleş bineği hemen kapmış sdf ve bu vesileyle 1 postu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 böyle olcan hayatta işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aente said: online her oyunda hiylır oynuyorum, mmo, hns, moba, bu sefer büyümser şeyler atan bişey açacam gibi, nelf kardoların da racialları düzgün duruyor onu açacam sanırım. Dark elf dk dps magicka baya fantastik abi ona bak rotasyonu falan engaging. Sıkılmazsın. http://deltiasgaming.com/eso-magic-dragonknight-dps-build-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ben ilk görsem dahi almazdım çok çirkinmiş mount ama 1 tane postu olmayan adamın kapması da abes olmuş varsa da kusuruma bakmasın görmedim sdgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aşırı teşekkür to bıngıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Gamersgate indirim yapmış yine 88tl gold edisyon. https://www.gamersgate.com/DD-THE-ELDER-SCROLLS-ONLINE-GOLD-EDITION/the-elder-scrolls-online-gold-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 gold versiyonu keycilerde daha ucuz abi. aşağı yukarı aynıymış ya, 21 euro görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ben burdan aldım aynı fiyattan sorunsuz şimdi yine aynı indirim gelince belki almak isteyen vardır diye şey ettim. Base game de 30 küsür lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ad3m said: Ben ilk görsem dahi almazdım çok çirkinmiş mount ama 1 tane postu olmayan adamın kapması da abes olmuş varsa da kusuruma bakmasın görmedim sdgsdf. Ben bekledim hatta ya, 30dk kimseden post gelmeyince bi deneyeyim dedim. Hatta birisi almistir yazmamistir diye dusunuyodum. Ayrica ANNEN e girerken de belirttigim gibi Stalker Patiyim ben, yok oyle cok postum ama 15 senedir ortalardayim yani. Hani hepinizi taniyorumda siz beni tanimiyosunuz, ona gore davranin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Evinden aldır abi bunları tanısınlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Benim eski yeni üye takıntım yok. Sadece bu topicde hiç mesajın olmadan mount kapatman garip geldi. Hoş Sam'in dediği gibi elinde base game olmadan exp keyi girmeye çalışanlar var burada lawl. Neyse zaten çok çirkin güle güle bin sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aente said: online her oyunda hiylır oynuyorum, mmo, hns, moba, bu sefer büyümser şeyler atan bişey açacam gibi, nelf kardoların da racialları düzgün duruyor onu açacam sanırım. valla guildde healer kimse olmadığı için büyücüler offspec healer oynamak zorunda kalıyor dungeon yapabilmek için, haberin olsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Templar kas offspec healer olsun main specde magdps işte illa dps yapacam diyorsan. Bizden birileri onlinesa heal atarız sıkıntı yok ama ben bayadır giremiyorum çocukları dancınsız bırakmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Burda post atmadan almis olmanin neresi abes onu anlamadim. 20 gun oldu baslayali, hani sorulan sorulara cevap verebilcek bir oyun bilgim yok zaten ne diye post atayim ben geldim diye mi? Ama post atmasamda surekli takip ediyorum bilmedigim cok sey var, yeni biseyler cikar ogrenirim diye. Ha zaten hemen birakicak olsamda almazdim. Zaten bekledimde dedigim gibi, hatta alinmistir diye dusunuyodum. Baskasi sonradan denemesin diye de yazdim yani aldigimi. Hicbisey yazmadan alip gecmek daha mantikliymis anlasilan laf yiycegime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ha cidden cok cirkinmis oda ayri bir konu, bu resimde gorulen bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ya tamam olum biriniz ölücü öbürünüz haset kasmayın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Abi hasetlik bir durum yok. Garip gelme sebebi gayet açık ben mesaj görmeyince aktif bir oyuncu olmadığını varsaydım (hatta donanımhaber tier biri olduğunu düşündüm) ve o yüzden eleştirdim. Öyle olmadığını söyledin tamamdır daha uzatmaya gerek yok. NEYSE YENİ KANLARA İHTİYAÇ VAR OYUN İNDİRİMDE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN DERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 abi sen gorsen ilk sen alirdin 600 cpli adam gelip neden sen aldin dese ne dicen sdfgklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 10k goldum yok o yüzden mount alamıyorum derdim heralde sdf Ama cidden almam ben o çirkin şeyi. Setim kötü görünüyor diye gittim outfit aldım lan storedan o kadar önem veririm temizliğe, hijyene ve görünüme koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar