Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş bana yedeğini getirecekti, oyunu yedeklerken hdd'ye, oyunun dosyaları bozuldudu ve Steam 14.6 gb tekrar indirrtti. Hadi dedi eleman çekeyim tekrardan. Çekti tekrar atmaya başladı. Tekrar aynısını yaptı 14.6 gb indir. Bi açıp kapadı, bu sefer bütün oyun gitti, yok.

Artık ikimizde de oyun yok.

Yok.

Tşk.

( ͡◉ ͜ʖ ͡◉ )
Mesaj tarihi:
yalnız steam dosyaları güncel değil oyunun çoğu mmoda olduğu gibi, steam backup da doğrudan kopyalama da sorun çıkarabilir. forumunda filan sormak lazım herhalde.
Mesaj tarihi:
steam kanser edebiliyor
benim de 10gb patch yapcam dediydi, sonra üstüne 60gb daha indirdi.
sonra ya dur ben hepsini indiriyim deyip üstüne 70gb indirdiydi.

3 gün dl yaptım oyunu oyniyacam diye
Mesaj tarihi:
aente said:

Arkadaş bana yedeğini getirecekti, oyunu yedeklerken hdd'ye, oyunun dosyaları bozuldudu ve Steam 14.6 gb tekrar indirrtti. Hadi dedi eleman çekeyim tekrardan. Çekti tekrar atmaya başladı. Tekrar aynısını yaptı 14.6 gb indir. Bi açıp kapadı, bu sefer bütün oyun gitti, yok.

Artık ikimizde de oyun yok.

Yok.

Tşk.

( ͡◉ ͜ʖ ͡◉ )

back-up dosyası yapınca steamden gg. başka birine oyunu verecekseniz elder scrolls online klasörünü kopyalayıp öyle verceksiniz arkadaşınıza o kendi steamine atarken steamin oyunu görmesi için bir ini dosyası yaratıcak cok kısa bir şeyler ekleniyor icerisine steam forumlarnda mevcut ondan sonra otomatik görüyo steam sorunsuz çalışıyor.
Mesaj tarihi:
godmorgon said:

Arkadaşlar gold edition neden steamde bu kadar pahalı? Aynı gold edition gerçi non-steam 100 liraya satılıyor key sitelerinde..

https://www.greenmangaming.com/games/the-elder-scrolls-online-gold-edition/

20 euroya aldim iste ben burdan.
Mesaj tarihi:
Biraz noob sorusu olacak ama ESO da level kastıktan sonra oyun ne şekilde oynanıyor? ESO ilk açıldığında oynamaya başlamıştım 1 hafta da sıkılıp bırakmıştım. Şu anda healer bazlı iyi pvp oyunu olmadığı için ESO ya dönmeye karar verdim. ESO daki pvp olayları veya karakter geliştirme olayları nasıl oluyor? Healer oynayacağım ve pvp ağırlıklı olacak.
Mesaj tarihi:
Cyrodil eğer doğru insanlar ile oynanırsa muhteşem eğlenceli bir yer olabilir ya.

ama Zerg pvpsi meh tabi bir süre sonra.

Ama küçük gangler kurup doğru yerler kamplanıp doğru şekilde oynanırsa süper olabilir.
Mesaj tarihi:
unity100 said:

godmorgon said:

Arkadaşlar gold edition neden steamde bu kadar pahalı? Aynı gold edition gerçi non-steam 100 liraya satılıyor key sitelerinde..

https://www.greenmangaming.com/games/the-elder-scrolls-online-gold-edition/

20 euroya aldim iste ben burdan.

Teşekkür ederim.

Steamde %50 indirimi görünce bende satın aldım.

Şimdi bir sorum olacak. Oyunun gold versiyonunu satın aldım. Arkadaşım da ise tamriel unlimited versiyonu mevcut. Yarın tamriel unlimited versiyonunun verilerini arkadaştan alsam ve steamde o veriler üstünden oyunu kurmaya kalksam herhangi bir sorun ile karşılaşırmıyım?
Mesaj tarihi:
2 kişiden ziyade minimum full grup lazım birbirine yakın duran, aksi takdirde gankerlar sneakten açılışı yapıp yatırıyor. öyle adamları zaten 2-3 yeni oyuncuyla durdurmak mümkün değil, tek adam çıkar, herkesi öldürür kaybolur. aynısından 2-3 tane varsa beraber takılan zaten bayağı outnumber etmek lazım dayanabilmek için. bu dediğim 50'den sonra gerçi. görünür haldeki raid gruplarından kaçılabiliyor at hızlıysa onun dışında.

yeni başlayan için tavsiyem lfg ile adam toplayan raid gruplarına girip içlerinde dolaşmak devamlı, özellikle lvl50'den sonra. tek gezmek ancak pvp mekanlarından uzaktaki yerlerde pve için takılmak, o da şans meselesi.
Mesaj tarihi:
Evet progress kıvamına geliyor Annen fakat raid lead edicek daha doğrusu lead etmekten ziyade raid organize edicek adam lazım, peak 8-10 civarı online var fakat herkes dağınık.

Birileri organize etsede bi trial yapsak artık ya. Normal en azından.

Hypeladınız hypleadınız şimdi progress zamanı.

Bu arada contenti eritmek çok zor spesifik bir yarış olmadığı için oyunda herşey ile ilgilenebilirsiniz.

İlk kez bir mmo'da balık tuttum oturup geçen.
  • Yeni Oluştur...