Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

bingildak said:

oyundaki bütün karakter modelleri leş olduğu için ne seçtiğin fark etmiyor aslında. her türlü çirkinsin. son 10 yıldır çıkan mmolar arasında en kötüsü sanırım eso açık ara olarak.

swtor, wildstar, mortal online filan tonla oyun var çok daha kötü son 10 yıldan. daha da gider o liste.

abi ilk karakterimi dark elf yapayım dedim, drizzt beklerken keçiören'de seyyar kokoreç satan siyahi koreli oldu karakter. abv bi kaç level oynadıydım da dayanamayıp sildiydim karakteri ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

racial pasifler baya etkili ama ona dikkat et ne açıyorsan. en basitinden karakter magicka mı stam mı o önemli. hybrid oldu mu genelde patates oluyor. onun yanıtına göre hangi ırklar iyi aşağı yukarı fikir veriyor. atıyorum magicka yapıyorsan max magicka, magicka recovery falan çok fark ediyor. stam karakterine gidip magicka pasifleri olan ırkı seçtin diye geri kalmazsın ama çöpe gider en az 2 pasif.

bu da min/max için aslında yoksa öyle aman aman fark ettirmiyor %3 falan magicka veriyor atıyorum. hybrid için dark elf baya iyi hem stamina hem magicka pasifleri var.

ama benim gibi takıntılıysanız üzüyor racial pasif olayı. gidip hırdo redguard açmak durumunda kalabiliyorsunuz satmina oynayacaksanız. oysa racist high elfler baya güzel templar açarsan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bingildak said:

oyundaki bütün karakter modelleri leş olduğu için ne seçtiğin fark etmiyor aslında. her türlü çirkinsin. son 10 yıldır çıkan mmolar arasında en kötüsü sanırım eso açık ara olarak.

swtor, wildstar, mortal online filan tonla oyun var çok daha kötü son 10 yıldan. daha da gider o liste.

wildstar mmo kategorisinde gelmiş geçmiş en iyi modellemelerden birine sahipti. karakter animasyonları falan inanılmaz akıcıydı ayrıca çok güzel karakteristik şeyler çıkartabiliyordun.

chua diye bir gerçek var.

https://www.youtube.com/watch?v=0LuXtPfVP1w

swtor kötüydü ama bu kadar kötü değildi bence.

mortal online ne abi, 3 kişinin yaptığı oyun.

ben cidden esodan kötüsünü görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

Okdir. Peki tank yada ranged dps durumu nasil? Nightblade archer düşünüyorum.

oyunda roleların metaları var, eğer metalara çok takılmıyorsan stam-magicka ayrımı var. o ayrım çok fark ediyor. onun dışında herkes her role olabiliyor.

nb healerda yapabiliyorsun, dk healer da.

magicka mı stam mı gittiğin önemli pasifler ve raciallar için.

atıyorum nb stam karakter açtın, tanka çevirmek istiyorsun. tank için gerekli skilleri kasıyorsun tank oluyor. min-max e girmeyeceksen durum bu.

hybridlardan uzak durmaya çalış sadece, herkes hybrid kötü diyor. hem stam, hem magicka gitme yani.
Sosyal ağlarda paylaş

http://guides.gamepressure.com/wildstar/gfx/word/549528107.jpg
wildstar
http://newbcomputerbuild.com/wp-content/uploads/2011/11/swtor-2011-11-27-22-52-23-17.jpg
swtor

eso'dan çok kötüler da ben eso iyi demiyorum zaten, daha kötüleri bol, fazla iddialı konuşmuşsun. :P

ha 10 yıl deyince iyice gidip 2007-2008'den oyun yazmadım yani, daha gider liste.
Sosyal ağlarda paylaş

wildstar yanlış bir örnek abi boşuna onu örnek vermeye devam ediyorsun. karakterde adamlar çok ciddi ve kaliteli detay çalışmışlardı. oyunun en başarılı olduğu noktalardan biriydi. öyle ss bakarak falan anlaşılacak şey değil o. kombattayken karakterini izlemekten zevk alıyordun. hem çok akıcıydı, hem de mimikler, idle-aktif animasyonlar falan çok iyiydi.

swtor tamam anlarım kötü dersin de, onda da mesela çok enteresan tipli sithler falan yapabiliyordun.

ben esoda ne denediysem olmuyor. gerçek anlamda her karakter aynı oluyor. çok kişiliksiz karakterler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

wildstar yanlış bir örnek abi boşuna onu örnek vermeye devam ediyorsun. karakterde adamlar çok ciddi ve kaliteli detay çalışmışlardı. oyunun en başarılı olduğu noktalardan biriydi. öyle ss bakarak falan anlaşılacak şey değil o. kombattayken karakterini izlemekten zevk alıyordun. hem çok akıcıydı, hem de mimikler, idle-aktif animasyonlar falan çok iyiydi.

swtor tamam anlarım kötü dersin de, onda da mesela çok enteresan tipli sithler falan yapabiliyordun.

ben esoda ne denediysem olmuyor. gerçek anlamda her karakter aynı oluyor. çok kişiliksiz karakterler.

çeviriyorsun şimdi bambaşka birşey diyorsun. önce çirkin diyordun, şimdi combatta karakterini izlemek diyorsun, bambaşka şeyler ikisi. wildstar bildiğin çirkinlik ötesi, teknik kapasiteyle alakası yok yani herşey çirkin. art design facia.

swtor teknik kapasite olarak da daha geride zaten ondan kaynaklı bir çirkinlik var. yoksa yapılabilme bakımından seçenek çoktu, beni üzmedi kadın karakterler ama erkekler faciaydı.

neyse zevkler/renkler diyelim o halde çünkü wildstar efsane kötü, below f2p tier. sen dünyanın en iyi teknik kadrosunu en iyi motoruyla da çalıştırsan, art kötüyse kötü. herşey çirkin kalır.

ayrıca çirkin başka, kişiliksiz başka, combat animasyonu başka, hangisini konuşuyoruz anlamadım. çirkinlik ve kişiliksizlikte wildstar lider çünkü son yılların, 10 yıl demeyeyim de 5 yıl olsun hadi. combat animasyonuna bakmadım bile çünkü o çirkinlikteki bir oyuna zerre ilgim olmadı.

neyse eso'yu sevmedin mesajı aldık, 10 yıl iddianı paylaşmıyorum şahsen ama.
Sosyal ağlarda paylaş

karakter dediğin her şeyiyle bütün. animasyonuyla da, mimikleriyle de customizationıyla da. neden ayrı ayrı değerlendiresin ki. sen oynarken bütün bir paket olarak deneyim ediyorsun bunları. ayrı ayrı deneyim etmiyorsun ki. oyuncunun karakteriyle bağı hepsi üzerinden kuruluyor.

adamların kullandığı artwork sana hitap etmiyordur bu ayrı bir konu. burası zevkle alakalı olan tarafı.

wildstarda adamların yaptığı kaliteli bir iş var. sen artworku beğensen de beğenmesen de adamlar kaynak harcayıp buna yatırım yapmışlar.

diğer yanda eso gibi bir örnek var, en ufak emek sarf edilmemiş resmen motor demosundan çıkmış gibi generic animlerden, customizationdan oluşan bir iş.

objektif olmayan tarafı bu.

esodan daha kötüsünü görmedim ben bu kadar yıldır. kullanılan artworkten bağımsız olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi animasyondan beklentin nedir? yani elder scrolls dünyası, wildstar gibi über hareketli animasyonlar zaten olamaz ki? Hani böyle biraz odun karakterler ama dünyaya uyumlu bence atmosfere gidiyor yani. Yoksa wildstar tarzı çok hareketli animasyonlar sırıtmaz mı? Kaldı ki wildstarın animasyonları ne kadar güzel olsa da, dünyanın ve atmosferin renk paleti seçimi mi artık nedir o kadar kötü ki, animasyonları bile geride bırakıyor.

free 50 level vermişler, indirdim girdim hem arayüz hem grafiklere şöyle bir baktım çıktım direk.
Sosyal ağlarda paylaş

wildstar ile ben kıyaslamadım yahu, sam wildstar dedi diye oradan yürüdü örnek.

animasyonlara özen gösterilmesi, karakterlerin detayına özen gösterilmesi "gösterişli" olması anlamına gelmiyor abi. detaylandırmak, ayrıştırmak emek isteyen işler. adamlar o topa hiç girmemişler. X race'ınden Y class'ı aç diğer her şeyle aynı gözüküyor oyunda. hiçbir şey farklı hissetmiyor.

high elf, nb oynuyorum aynı.
nord, dk oynuyorum aynı.

en ufak fark yok suratında değiştirdiğin detaylar dışında. çok izole ve tepkisiz, karakteristik hiçbir niteliği yok

elf elfin nimble yapısına sahip değil
nord, nordun erkeksi yapısına sahip değil

tek kalıp hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

karakter her şeyiyle bütünse wildstar en kötü işte, o art ile animasyon, mimik, customization filan ne yapsan herşey çirkin. çirkin olmayan tek charını görmedim ben.

eso'da öne çıkan birşey yok ama iğreti duran karakter çok az npc olsun, çevrede gezinen pc'lerde olsun. aion mesela customization skalasını çok geniş tuttuğu için charlar vardı etrafta gezinen, direkt göz zevkinin içine ediyordu. o yüzden bıraktım başlarda koca kafalı tipler çevrede gezinirken.

swtor gene launchpad mcquack çeneli npc'ler mi ararsın, mr incredible torsolu npc mi, faciaydı erkekler özellikle.

agree to disagree, gayet objektif olarak söylüyorum bunu. wildstar gibi wild olmasın zaten eso gibi lore'u oturmuş, net belli bir oyunda. verilen emekten bağımsız bir kriter bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...