Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 calvaria said: Ben daha hangi class olacagima karar veremedim ya nightblade mi draginknight mi olsam bow kullanmak istiyorum wood elf nb actim ama sanki biraz gucsuz oldu bende dk oyna dusunme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 wood elf dk mı açmalıyım, birde 2. silah olarak ne almalıyım 15 den sonra, varmı güzel bir build yada video su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 patlayacak kapasitede bile degil. oynuyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bence oyunda ki tek sorun yalnizlik hissi gerisi gayet oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 sworfd and shield ve destruction staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 animasyon, combat, buglar, quest sorunlari, pvp de olusan lag serverden atmalar, donuk npcler, adami orumcek kozasindan kurtariyorsun greetings diyor soguk kanliliga bak, berbat bir ui, igrenc questler.. kusura bakmasin kimse oyun cok kotu bununla beraber gw2 wildstar vs ayni anda surulse gorurduk. ha oynuyorum orasi ayri ts de muhabbet arkada bu.. %90 muhabbet %10 oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 güm diyorum ozaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oyun iyi yapma etme kanuni, sadece klasik bethesda boylarında görülen "çıktığında bugdan geçilmez" akımı devam ediyor. Çok bug var. Harita buglarından tut quest buglarına kadar ama zamanla kapatırlar. Gerçi Bethesda'nın bir huyu da bugları kapatırken başka buglar yaratmasıdır ama bakalım, bu sefer ciddiye almaları şart :) Değişik olması vs. beni bayağı sardı. Benim çok hoşuma gitti. Yalnızlık hissi hakkında haklısınız, yani bir ton adam var ortalıkta birlikte görev yapıyorsun vs. ama arayüzden midir nedir sanki onlar AI gibi hissediyorum. Dünyaya da alışkın değilim, çok garip geliyor. Ama oynadıkça daha çok sevdim ben. Ben bir de en son Morrowind oynamıştım işte, ona rağmen sardı beni. edit: Ha patlayıp patlamayacağı da Warlords of draenor da belli olur. Ona da daha çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Open world pvp olsa görev yaparken gank e gelseler. Görürüm yalnızlık hissini :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 siz bu kanuni denen gay lord a bakmayın, burada bok atıyor sonra sabaha kadar oyundan çıkartamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ya klasik bethesda oyunu diyip geçmek gerekiyor gerçi de ilk buglı görevime de denk geldim. Ciddi buglı diyeyim... Dün gece bir buglı görev vardı. Birkaç saat sonra gel dedi diğer playerler harbi yattım, sabah kalktım geçti. Sonraki göreve gittim Balroth diye bir lavuğu kesiyoruz ve oradan ruhunu contain etmek gerekiyor derken öldürdüm ama progress olmuyor. Grupla kes dediler, kestim. tek dediler kestim, baştan aldım totalde 5-6 kere kestim hiçbirinde ilerlemedi. En son /bug'dan yolladım biraz ağır konuşarak, progress edin vs. diye bekliyorum. Hikaye questi bu arada bu... en önemli serilerden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ts deyim d3 oynuyorum.. Dum. Bunu oynamaya zorluyorum kendimi ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Gittim yine kestim. Yine bir şey olmadı. Beta için mi para verdik, işinizi adam gibi yapın diye bir ticket daha attım... Bunun yolu bana gider mi lan? Bayğaı sert yazdım sonuncuyu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 adamların ofisine gidip masalarına duke bıraksan bile bir şey olmaz, haklısın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Kanuni said: animasyon, combat, buglar, quest sorunlari, pvp de olusan lag serverden atmalar, donuk npcler, adami orumcek kozasindan kurtariyorsun greetings diyor soguk kanliliga bak, berbat bir ui, igrenc questler.. kusura bakmasin kimse oyun cok kotu bununla beraber gw2 wildstar vs ayni anda surulse gorurduk. ha oynuyorum orasi ayri ts de muhabbet arkada bu.. %90 muhabbet %10 oyun :) vaay bu sefer endgame'i görmen 3 günden uzun sürcek demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 :( Goremem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 getgamesden ana gamekod u alan var mı ? early access ok de diger key gelmedi henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ayın 4ünde resmi çıkış gününde göndereceklermiş. şimdilik 1-2 şey harici sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 calvaria said: bence oyunda ki tek sorun yalnizlik hissi gerisi gayet oynanabilir this. oyun baya güzel ama şu yanlızlık hissi biraz single player tadı verdiriyor. buda ui'den kaynaklanıyor ne player ismi yazıyor kafada ne milletin yazdıkları kafalarında balon olarak çıkıyor. bazen birisi bişeyler yazıyor farketmiyorum bile playerlar arası interaction minimal düzeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Oha ne kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 en ucuz nerden alioruz? us/eu ayrimi varmi keylerde? bide client dl linki verebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Gamer-market te 110 tl normali ordan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Dün patch geldi. En ilginç patch notu ise oltayla, Stonefalls da, düşük levellarda Veteran Sword yakalaması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar