Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 kodu aktive ettim şimdi 3 day early access dedi. lan güzel güzel pazar günü keyiflice oynicaktım hay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mighty_THoR said: Bu yeni neslin oyun üretimi konusundaki cehaleti artık kabak tadı verdi. Oynadığınız versiyon beta client değil, stress test için hazırlanmış versiyon, closed beta da oynayanların oynadıkları release versiyon değil hatta oyun çıktığı gün indireceğiniz versiyon bile şuan outdate oldu. Kısacası şuan stress testte oynanan versiyon ile oyun çıkıp patchlenip play e basılan versiyon arasında marjinal bir fark olacak. hisss lan balta.. at dogru durust gitmiyor bile devamli yok oluyor. ne oldu senin bugsiz surum vs.. at le at.. ustune biniyorsun ama ziplayinca yok oluyor, ota takilinca yok oluyor. unuttummu sandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Anelor said: kodu aktive ettim şimdi 3 day early access dedi. lan güzel güzel pazar günü keyiflice oynicaktım hay amk. aynen. giremedim bende said: Digital Standard Edition FROM ESO official store gets 5 days. Digital Standard Edition from 3rd party vendors gets 3 days. Digital Imperial Edition from ESO official store is just ONE key - enables everything. Digital Imperial Edition from 3rd party is TWO keys - one enables early access, the other the rest of the features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 pvp yapcaklar hangi factionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 tunca değmez bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 değer değer güzel organize stealth grubuyla oynayınca çok zevkli pvpsi bkz 5.dkdan sonrası, sürekli köprünün altında pusan benim=P https://www.youtube.com/watch?v=R4UOOH-f-nc&list=PLtW5wol6T3ZfcDzhsayvMJ_i-s9G85pn9&index=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben de hemen bakayım dedim, girişte 5 günlük Early Access'e hoşgeldiniz canımss falan yazdı iyice heyecan yaptım. Login olamadım ama, sana açık değil dedi Error verip :( 3 gün diye biliyordum zaten kendimi de belki bir umut işte hayat :( Aynen bu arada hangi faction açalım, bölünmeyelim en azından farklı yapılarda da olsak bir faction da bulunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Vatan elden gidiyo bugun siz oyun tartisiyosunuz ya resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 tunca evli barklı adam tatava yapmamış basmış akp'ye geçmiş işte o zaten muzaffer olucak yine akşama pijamalarını giyer açar balkon konusmasını dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Cn5JgAovSP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 bu betada oynadığımız launcher ı eu yapma olayı vardı, nasıl yapıyorduk o işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Ayarlar? Dişli resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 klasör sonuna EU ekleyip şansını deneyebilirsin daha az download yapabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 klasörün sonlarına direkt EU yazdım gene 23gb indirmeye başladı yokmu bunun başka yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 muhtemelen o indirme işlemi değil dosyaları kontrol edecek 1 kereye mahsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 yok hala indiriyor :/ yarına biter umarım. preorder etmenin yararını da göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Oynayan varmı? Almaya değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 3 days early yarın kaçta başlıyor? 13:00 mış tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Virus said: Oynayan varmı? Almaya değermi ne aradığına bağlı. Grafikleri beğenmemişler rahatsız etmedi beni. Geçen gün görev yaparken gökten rift indi. Crafting tek düze değil. Bakalım daha 10 lvlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 açıldı 3 days'lerde, şimdi burada en yetkili abi kim bir iki sorum olacak. Akşam üstü kasmaya başlayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 cumaya kadar çok giremeyeceğim oyuna ama cuma tam gaz kasarım pvp videolarını izledikçe gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 elektriklerini kestiler heralde lel bir anda şak diye gitti oyun ve forum hiç bi açıklama falan olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 trafoya kedi girdi herhalde şak diye kapandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ben de yemeğe gitmiştim, gireyim tekrar dedim de maintance yazıyor. 3 gün önceden girenlere bile bakım gerekiyorsa GG asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 offf ne güzel oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar