BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 42 tlye aldım dnrdan. CD key redeem ederken sıkıntı çıkarmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 "30 Haziran 2014 tarihinden önce açmış olduğunuz hesaplarınızı konsollara taşıyabileceksiniz." demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yahu ben mi yanlış anladım? B2P ne alaka? Oyun baya f2p oluyor, cash shop falan geliyor + premium membership işte sub ödemek isteyenler için http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2015/01/21/your-guide-to-eso-plus-premium-membership?_ga=1.237558660.501214859.1417800205 ha konsollar için b2p sadece sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hayır oyuna girebilmek için oyuna sahip olman gerekiyor. Mevcut contente sınırsız erişimin olacak ama gelecekte çıkacak dlcler için aylık ücret ödemen gerekecek. DLClerden edindiğin itemları istediğin kadar kullanabileceksin ama contente ulaşabilmek için ödemeye devam etmen gerekecek. Olay kısaca bu. Will a monthly subscription be required to play The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited? No. After the launch of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, the only requirement to play will be a copy of the game, an internet connection, and a valid game account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Guild Wars serisi gibi bişe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 E zaten retail+sub ödeniyodu ki. Sırf cash shop ve dlc satmak için b2p yaptık demek çok saçma. Gerçi konsoldaki adam sub ödemez doğru düzgün, o yüzden b2p düşünmüş olabilirler de... BalisticGel said: Will a monthly subscription be required to play The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited? No. After the launch of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, the only requirement to play will be a copy of the game, an internet connection, and a valid game account. Ben burayı, oyunu sadece indirip oynayabileceksiniz gibi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ooo madem öyle denerik artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 guild wars'un modeliyle content noktasında ayrışıyor sanırım. benim bildiğim gw2'de yeni content için para fln ödemen gerekmiyor. bunlar öyle bir plana gidiyorlar. onun dışında premium dediği işte pasif bonuslar. gw2'nin storeda cash ile sattığı zımbırtıların pasifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hayırlı olsun, bu şekilde oynanır aslında ama yine de o elder scrolls hissi kayıp yani gameplay'de. o olmayınca da ancak lore ile kalıyor alakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Guild Wars gibi değil. Bu direk lotro+box price olmuş. The Secret World'e daha çok benziyor. Guild Wars'da bütün content patchler free. Sadece büyük çaplı expansion çıkarsa para ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 güzel haber geçen ay sonu ara vermiştim yeni sistemle martta devam ederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Geldi şimdi oyun. Founders pack falan diyor nedir bu. Birde 100 tl değerinde time card hediyeli diyor, standart 30 günün üstünde süre falan mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 12gb updatei varmış oyunun. Negzel. 3mbitle 1 gün sürer herhalde. Oyunu yeni kuranlar yada daha önce kaldırmış ve tekrar kurmak isteyenler için tam bir işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Meğer 12 gb değil bildiğin 30 gb update varmış. Dün akşam başladım hala devam ediyor. Yeni yükleyeceklere tavsiye cdden yüklemeye kasmayın direk clienttan indirin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bugün aldım bende.. hangi serverda ne acayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 eu megaserverında. server yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 daggerfall falan diyollar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Yok abi onlar alliance http://elderscrollsonline.info/factions seçeceğin ırk 3 gruptan birine dahil oluyor ve değiştiremiyorsun. Hepsinin kendine ait yerleri ve farklı questleri var. Savaşada seçtiğin ırkın dahil olduğu alliance ile giriyorsun. Misal ben Khajiit açtım Aldmeri Dominion'ına dahilim yani. Bu arada oyun baya iyileşmiş durumda. Betada rezaletti baya kötülemiştim ama şimdi geri alıyorum sözlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 d&r da 40 liraymış direk alıp oynayabiliyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 öyle ise ben de alırım, alıp oynayabiliyozmu direk hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 evet aldım bende direk oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kutulu aldığımızda keyini vs steamde aktif ediliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bende aldım sıkıntısız oynuyorum. İçinden Founders Pack keyide çıktı onuda sorunsuz aktif edip aldım haritaları ve peti. Daggerfall Covenant'dan açan olursa bana ÖMden ulaşabilir. Oyun içinde yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 gw2 ve Elder Scrolls'u alip biraz oynayip atmistim. Hangisine baslayim yeniden? Hangisinde daha cok oyuncu var? Hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 gw2 ve Elder Scrolls +1 hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar