piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Selamlar. ESO'da trial var mı? Oyunu denemek istiyorum. Bir şekilde trial bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 trial yokta bir sürü bırakan adam var onlardan rica edebilirsin denemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bıngıldak Battlestar Galactica ya. EDIT: Yok yani ESOsunda değilim, ben de çok oynamıyorum artık ta, işsiz misin kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 :) bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bingildak said: trial yokta bir sürü bırakan adam var onlardan rica edebilirsin denemek için Oyunu almış tanıdığım kimse yok. Tanımadık birisi de hesabını vermez. Ama oyunla birlikte trial key, arkadaş invite falan da verirler genelde. Belki onu verebilecek birisi çıkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 arkadaş invite şu an yok. trial'ın gelmesi de biraz zaman alır zaten öyle hemen trial başlatmıyor mmo'lar. para ödemeden denemek istiyorsan yapabileceğin en iyi şey bırakanlara mesaj atıp, aylık subs'ı ödeyebilirsin (eğer sahibi ödememeye karar vermişse). hesabı çalman gibi bir şey olamaz çünkü hesabın sahibi istediği zaman hesabı geri alabilir, verdiğin subs parasıyla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 daha yok yole bir sey maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ESO güzel oyun arkadaşlar, üye olalım, olduralım. Buradaki skill sistemi potansiyeli bir Wildstar da var gibi gibi, seçenekler sınırlı gibi ama Weapon Swap geldikten sonra bayağı lezzetli bir çipetpet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 patlak eso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 What’s in the pipeline: A system that allows grouped players to see each other even when they’re in different phases A justice system—steal from and kill NPCs and deal with the consequences if you are caught Migration of European Megaserver to our European datacenter. Field of View (FOV) adjustment Armor dyeing and tinting Two new Veteran Dungeons: Crypt of Hearts and City of Ash New region of Craglorn with a new Trial (the Serpent) Increased ability to pick up items in the world Thieves Guild and Dark Brotherhood storyline and quests. Spellcrafting Horse Racing Dragonstar Arena—similar to Trials, but built for a group of four Improvements to fishing Crafting system improvements Improved Looking for Group system Better NPC facial animations Guild functionality updates: guild store interface updates, customizable guild insignias, tabards, and guild ranks, and Guild Kiosks—guild stores open to everyone that are available to the highest-bidding guild. Auto-leveling dungeons that level to your group leader Awards when you repeat dungeons Imperial City PvP dungeon falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yavaş yavaş oturacak. Bir ayda herşeyin tamam olmasını umanlardan değilim. Her oyuna dört-beş ay zaman tanımak lazım. Zaten gidişat ve yaklaşımdan anlaşılır ne olacağı. Pipeline güzel, umarım daha da iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 adamlar deli gibi ilgileniyorlar her dakka patch geliyor oyunun geleceği parlak çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Patch guzel gibi. Aoc'un basinda ki gibi sacma developers gurubu yoktur umarim. Aoc'un ilk patch'lerini hatirliyorum da. Millet game killing bug'lardan sizlanirken bunlar saatlerce patch maintenance'dan sonra su bolgedeki kurtlarin adini degistirdik falan diye bir patch cikarmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi oyunda yapraklar oynamıyor dalglar yok vs. çok statik bir grafik var rahatsız ediyor diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aldık bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bck said: aldık bakalım.. nerden aldın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dnrdan aldım biraz kol gibi 7 taksit yaptırdım ama.. indirmeye üşendim ama yapacağı patchlerden tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://tamrielfoundry.com/topic/sweetfx-elder-scrolls-online-improved-graphics-mod/ abiler şunu gördüm bi bakin bakim http://www.youtube.com/watch?v=ajR1rHboWiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 çok önemli değil yahu grafik. benim pc spec high end fakat oynanabilirliğin daha önemli oldugunu düşünüyorum.olsun ama oynanabilirlik must bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Spellcrafting SPELLCRAFTING SPELLCRAFTING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yeni gelecek şeyler güzele benziyor. skill sayısını 5 den 7 ye çıkarsınlar canımı yesinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Giovanni said: Abi oyunda yapraklar oynamıyor dalglar yok vs. çok statik bir grafik var rahatsız ediyor diyorlar doğru mu? Sırf şunu okuduktan sonra gidip birebir baktım da gayet kımıl kımıl oynuyor dallar yapraklar otlar bir sorun yok. Grafik eklentisi de çok bişey farketmiyor gibi nedense bende daha iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 spellcrafting obliviondaki gibi olur max. yoksa devlerle konuşman lfalan lazım yani, nası yapıcaklarki anca xyz vuran, abc efekti koyan spell yaparsın pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Giovanni said: Abi oyunda yapraklar oynamıyor dalglar yok vs. çok statik bir grafik var rahatsız ediyor diyorlar doğru mu? şu oyunda oynamayan tek şey koşarken benim kadının koca memeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ben eso oynarken en çok rahatsız eden şey ,oyunun böyle bir donuk olması. Canlı degildi karakterler heykel gibiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar