BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bölgeyi quest ve keşif açısından tamamlarken önüne çıkan mobları falan keserek gidersen büyük ihtimalle eş levelda ilerliyosun. Bana öyle oldu şahsen. Sanki ilk iki bölgede dediğin gibi bir durum olur gibi oldu ama sonradan tamamen eşitledim durumu. Bu arada 2 level aşağıdan gidersen de sorun olmuyo rahat ilerliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 2 level geride olmanın imkanı yok haritayı açıp her yer beyaz gözüküyor demek her yeri yaptığın anlamına gelmiyor achievement dan bak bakalım bulunduğun bölgenin kaç tane questini atlamışsın. açmadığın yapmadığın bir sürü şey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Aha Mektup geldi :P 5 Days of Complimentary Elder Scrolls Online Game Time Eso beni ne kadar çok seviyormuş megerse . Veya yoksa benim gibi çokmu fazla kişi üyeliği iptal etti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Wolas said: 2 level geride olmanın imkanı yok haritayı açıp her yer beyaz gözüküyor demek her yeri yaptığın anlamına gelmiyor achievement dan bak bakalım bulunduğun bölgenin kaç tane questini atlamışsın. açmadığın yapmadığın bir sürü şey vardır Auridon Quests 46/46 diyor. Bakmadığım iki mağara varmış ama, bilmiyorum iki levellık xp çıkar mı iki mağaradan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Geride olmaman lazim bu kadar gozden kacirmis olabilirsin.. 46/46 dan fazla q olur genelde ama her zaman degil.. Pvp zoneda q lar var oradada kasabilirsin. Q dert diil dersen grindle.. Thanks bethesda 5 gun verdi adamlar tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bu arada her yer beyaz bile olsa daha hiç açmadığın yerler de olabilir, onları açmadan göremiyosun çünkü ana haritada. Bu arada quest sayısı konusunda 1-2 bölgede sıkıntıya düşünce bir yerde şöyle bişe okumuştum. Diyelim bir yol ayrımına geldiniz, bir taraftan devam edip questleri bitirince oraya geri dönüp diğer tarafa da mutlaka gidin çünkü ilerledikçe nereyi açtım nereye gittim unutuluyor. Bu şekilde 4-5 quest kaçırdığımı farketmiştim ilk bölgede mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Dün akşam dellendim, kendi zoneumda (Daggerfall'da) geride ne kadar solo dungeon, lorebook, skyshard, quest var ise tamamlıyorum. Sadece Alik'r Desert'in bir kısmı ve Coldharbour kaldı. 2-3 saate hepsi biter herhalde. Çok şey atladığımı farkettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bende bir taraftan baya ilerlemişti. Dur şu geride kalan skyshardı alayım diyip geri döndüm atladığım bir sürü quest olduğunu farkettim. @Akifares, oyun tıklım tıklım kimsenin bir yere gittiği yok. Maintaince lardan dolayı kaybedilen zamanı geri verdiler 5 gün olarak ki standart bir olay bu her MMO da olur. Herşeyi oyunun kötülüğüne yormayın, oyun kötü değil sadece size hitap etmiyor. ( Archeage in bize etmediği gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 akirafes said: Aha Mektup geldi :P 5 Days of Complimentary Elder Scrolls Online Game Time Eso beni ne kadar çok seviyormuş megerse . Veya yoksa benim gibi çokmu fazla kişi üyeliği iptal etti ? ben üyeliğimi iptal etmedim, bana da yolladılar. Bu son olaylardan dolayı sanırım özür gibi bir şey olarak atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Saka dimi sunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 @Jong ben Esoyu begenerek oynadım . Ama hep aynı mekanları görünce cok sogudum . Oyunda yeteri crafting düzgün bir ekonomi ve auction ın olmaması da beni soguttu . PVP güzel gibi görünsede nereye kadar taşıyacak oyunu bunu görücez. Ama bana hitap eden oyun everquest next . Everquest gelinceye kadar yalnızca bir liman archage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 5 gün beleş hadi bakalım tamda long weekend'e denk geldi son bir şans vericem subs'a devam etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Sunlari birakip kacayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 adamlar üşenmiş :) madem öyle 100 tane değil 50 tane yapsaydın adam gibi yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Madem baltalıyoruz ben de üstüme düşeni yapayım bir hesap adamı olarak; Level 50 olup Veteran XP'ye geçince şöyle bir durum var özet olarak, V2 olabilmek için 456.000 XP gerekiyo, ben V2 olunca V3 için de tam iki katı olan 912.000 yazdı XP barda. Bu da demek oluyor ki sistem eğer değişmiyorsa ilerde, V1-V10 için toplamda 233.016.000 XP gerekiyor (İKİYÜZOTUZÜÇMİLYONONALTIBİN). Şu andaki XP'nize bakıp dağılabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Yanlis 460 ekleniyor. Kabaca her zone bir vet lvl veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 level 30 zone da bi public dungeona girmistim essek gibi questler, zor kalabalik mob gruplari vs resmen diger oyunculsri bekliyodum yada sneak all the way aha dedim bu dan si ra du geonlar boyle olursa efsane bi daha oyle dungeona denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 @akirafes, yanlış anlaşılma olmasın senin belirttiğin konuya genel olarak bir yorum yapmıştım kişisel algılanmasın yoksa archeage bana hitap etmese de senin yazdıklarını okumak çok keyifli açıkçası :) Gelelim diğer mevzulara, fanboyluk yapmaya niyetim yok oyunun eksileri artıları ortada sadece bu oyunun da sonunun RIFT gibi olmasını istemiyorum. Çok başarılı bir themepark olan Rift' ede yok wow clone yok soyle yok boyle diye diye oyunu haketmediği bir noktada ilerlemesine neden olundu. Aman neyse hiçbir şey beğenmeyen pati ahalisine birşey anlatmak zor zaten. Keyfinize bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Niye hala bu oyunu bir forumu alanı yok. Tıkıldık kaldık buraya. Guild kuran var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Kanuni said: Yanlis 460 ekleniyor. Kabaca her zone bir vet lvl veriyor. Oo iyiymiş iki katına çıkıyo zannetmiştim. Doğrudur daha daggerfall giriş bölgesinde V1 doldu. Zaten tahminim de öyleydi, her zone bir level verse diye hayal kuruyodum aman tanrım yaşasın! Edik: tek kelimeyle yanlış diyerek ezmen gözlerden kaçmadı :( hep v10 oldum diye bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 %90 cep telefonundan yaziyorum o yuzden oldu abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 @Jonq Ben sana invite isteği için talep yolladım ama ses çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Yok gelmedi bana birşey, giriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 1 haftadir acmadim oyunu, hic oynayasim gelmedi. hikaye suruklemedi sanirim. halbuki fikirler ve sidequestler mantik olarak ve kalite olarak guzeldi. beni suruklemedigine gore ana hikayeyi iyi yazamamislar pek. mmo kismi zaten pek umrumda degil, ne yalan soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ben gunde bir-iki saat yavas yavas oynuyorum oyunu. Guzel bence. Quest'lerde takilmadim hic, karismiyor da. Oyun akici rahat ilerliyorum. Rpg havasi var oyunda. Bir tek AOC'daki her an birbirinin gotunu kesebilme olsaligini ariyorum bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar