Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abiii zihnimi açtın aynısını yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hatta ahan da bi tane daha açtım, böyle düşük level soul gem, disguise, unique trophy falan gibi şeyleri de onda topluyorum. Black "hoarder" Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yuh! baska sey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 banka karakterini ilk defa mi gordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hayir On/off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ne gerek var banka karakterine, itemları bir arkadasına mail yolu ile gonder, arkadasın mailı resend etsin ve itemlar emailında kalsın.100 mail kapasiten var, bu da 6 slot x 100 = al sana 600 item depolama kapasitesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 1-Yalnızlığı seven bi insanım 2-Ne var bunda denecek bir şey de olsa kimseye yük olmak istemem 3-Arkadaşım yok :( :p Ek: 100 mail kapasitesi nedir bu arada? Yani bir itemdan 100 tane ise eğer o işime yaramaz, çünkü bende "ayrı ayrı" 300 item falan var, o da 300/6=50 mail demek ki hiç de pratik değil Ayrıca sürekli yenileri birikiyor, sürekli mail mi atacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Oyun içi adlarınızı yazsanıza ekleyelim. Bir de soru: Oyunda para gelişi nasıl max lvl larda, yani misal 17k at parası diyorsunuz, ne kadar sürede çıkıyor bu para max lvlda, hadi şimdi main i oradan buradan arttırdıklarımla aldım diyelim, ilerde main max iken alt a at almak için kaç saat farm gerekiyor vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 level 40'ım level arttıkça çok daha fazla item düşüyor beyazları satıp diğerlerini deconstruct iyi para geliyo ya o dandik atın parası çok koymaz bu levelda mesela 1 günde yapılcak para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Lan oyun bu hızla inmeye devam ederse oyunu oynamaya başladığımda game timeımdan 3 gün eksilmiş olacak. Bu arada Angry Joe'yu izledim, oyunu almakla hata etmediğime ikna edin beni ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 oyunun questleri gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 angry joe'nun oyunla ilgili 2.ci videosunu izle. ayrıca beta impression o video. oyun baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fantasy mmolarim icinde ilk 3. ama sabir etmeniz lazim. birde arkadas duo trio grup... cok keyifli solo zor ve yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Anelor said: angry joe'nun oyunla ilgili 2.ci videosunu izle. ayrıca beta impression o video. oyun baya iyi. Şurada 21 Nisan tarihinde yüklenmiş videoyu izledim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ne biçim review lan bu. gw2'ye yaptığı yoruma bak bide buna. baya yanlı yorum yapıyomuş herif. izlerdim bu herifi şu review'dan sonra izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oyun gercekten solo cekilmiyor birini gorunce ne kadar seviniyorsunuz hele giris saatleriniz ayni olan biri ile sözleştiginizde . Cok uzun zamandır solo mmorpg lerden alşışa gelmişim black rose gibi. Bu oyun can yaw. Oyun gerçekten zor ve zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 veteran 5 oldum hala kasıyorum bu saate :P Not : Kemdimden ümidi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ha gayret oyunu aldırcan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Çok güzel yazılmış questler var lan, mesela şu Aldmeri Dominion başlangıçlarında zombili bi köy var, onun hikaye süper. Ama onun dışında baya sıkıcı buldum ben oyunu ya, zar zor 12 oldum dungeon grubu bulamıyorum, elimdeki questler 8-9 ve 14-15 levellar istiyo, 8'likler kesmiyo 15'liklerde moblar ağlatıyo falan. Birazcık daha hızlı kasılabilse level iyi de, hal böyleyken işten gelip tüm vaktimi buna vernek pek iç açıcı gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oyunda exploring önemli sadece belli quest line'ları takip etmektense canın sıkıldıkça sağa sola koştur mini world boss'ları bul onları kes public dungeonlara gir point of interestlere git bunlarda güzel exp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 akirafes said: veteran 5 oldum hala kasıyorum bu saate :P Not : Kemdimden ümidi kestim. ajhaah kesme bende öle 40 saat oynayıp 6 saat uyuyup sonra bi 50 saat daha kastım falan sonra rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yaw public dungeonların reset süresi falan var mı tekrar aynı oranda exp almak için ? yoksa bir kere explore ettin bitti gitti mi ? şimdiye kadar 1er kez ziyaret ettim dunjınlarıda o yüzden soruyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Oyunum ine dursun sizden bi tavsiye istiyim Melee oynamak istiyorum, tercihen tank, ve magic dependency'si minimum olsun istiyorum. Yani öyle ateş topları büyülü bilmemneler atmak istemiyorum, düz adam olacak. Ne seçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 serverlar yine na da. eu na yapmalarının amacı eu preorderı yapanlar da oynayabilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Yanlış başlık sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar