Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne gerek var banka karakterine, itemları bir arkadasına mail yolu ile gonder, arkadasın mailı resend etsin ve itemlar emailında kalsın.100 mail kapasiten var, bu da 6 slot x 100 = al sana 600 item depolama kapasitesi :P
Mesaj tarihi:
1-Yalnızlığı seven bi insanım
2-Ne var bunda denecek bir şey de olsa kimseye yük olmak istemem
3-Arkadaşım yok :(

:p

Ek:
100 mail kapasitesi nedir bu arada? Yani bir itemdan 100 tane ise eğer o işime yaramaz, çünkü bende "ayrı ayrı" 300 item falan var, o da 300/6=50 mail demek ki hiç de pratik değil

Ayrıca sürekli yenileri birikiyor, sürekli mail mi atacam?
Mesaj tarihi:
Oyun içi adlarınızı yazsanıza ekleyelim.

Bir de soru:

Oyunda para gelişi nasıl max lvl larda, yani misal 17k at parası diyorsunuz, ne kadar sürede çıkıyor bu para max lvlda, hadi şimdi main i oradan buradan arttırdıklarımla aldım diyelim, ilerde main max iken alt a at almak için kaç saat farm gerekiyor vs?
Mesaj tarihi:
level 40'ım level arttıkça çok daha fazla item düşüyor beyazları satıp diğerlerini deconstruct iyi para geliyo ya o dandik atın parası çok koymaz bu levelda mesela 1 günde yapılcak para
Mesaj tarihi:
oyun gercekten solo cekilmiyor birini gorunce ne kadar seviniyorsunuz hele giris saatleriniz ayni olan biri ile sözleştiginizde . Cok uzun zamandır solo mmorpg lerden alşışa gelmişim black rose gibi. Bu oyun can yaw. Oyun gerçekten zor ve zor.
Mesaj tarihi:
Çok güzel yazılmış questler var lan, mesela şu Aldmeri Dominion başlangıçlarında zombili bi köy var, onun hikaye süper.

Ama onun dışında baya sıkıcı buldum ben oyunu ya, zar zor 12 oldum dungeon grubu bulamıyorum, elimdeki questler 8-9 ve 14-15 levellar istiyo, 8'likler kesmiyo 15'liklerde moblar ağlatıyo falan.

Birazcık daha hızlı kasılabilse level iyi de, hal böyleyken işten gelip tüm vaktimi buna vernek pek iç açıcı gelmiyo.
Mesaj tarihi:
oyunda exploring önemli sadece belli quest line'ları takip etmektense canın sıkıldıkça sağa sola koştur mini world boss'ları bul onları kes public dungeonlara gir point of interestlere git bunlarda güzel exp veriyor.
Mesaj tarihi:
akirafes said:

veteran 5 oldum hala kasıyorum bu saate :P
Not : Kemdimden ümidi kestim.

ajhaah kesme bende öle 40 saat oynayıp 6 saat uyuyup sonra bi 50 saat daha kastım falan sonra rahatladım :D
Mesaj tarihi:
yaw public dungeonların reset süresi falan var mı tekrar aynı oranda exp almak için ? yoksa bir kere explore ettin bitti gitti mi ? şimdiye kadar 1er kez ziyaret ettim dunjınlarıda o yüzden soruyim dedim..
  • Yeni Oluştur...