yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Şunlar bunlar rakamların içinde yok diyorsunuzda. Bütün oyunlar için aynı şekilde yapılıyor sayım. Eğer Eso'da yoksa Gw2'de veya Swtor'da da yok. E yine anormal derecede düşük kalıyor rakamlar. Bence hiç normal değil. Bu arada fiyat düşüşü doğruymuş emin değildim ama. Bazı ülkelerde box fiyatlarında 20 dolar indirime gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Swtor cok satti ? Ne oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Root sunder ruins oley yeni grinding yeri buldum durmadan 10 larca mob kes . Nedense bu oyunda yeni grinding yeri buldugumda kendimi cok mutlu hissediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Kanuni said: Swtor cok satti ? Ne oldu.. en iyi mmorpg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Sevene gore? misal eve online satislari. satislar oyunun iyi kotu oldugunu pek gostermiyor (baz almamak lazim), her kisinin beklentisi farkli sonucta. swtor guildimdeki adamlar hala oynuyor. mesele cevren arkadaslarin sen egleniyor begeniyormusun gerisi teferruat :D kotu satti kotudur, bu oyun kotu dediler kotudur diyene bakip degerlendirmemek gerekiyor. betalari kacirmayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyunun konsollara da çıkacağını unutuyor insanlar sanki bu oyun f2p e gitmez b2p'e de en az 1 senesi var bence. oyun gayet iyi ve eğlenceli pc'de tek oyuncusu kalmasa bile konsollar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 konuda bir garip zaten. f2p olurmu b2p olurmu. f2p olsa oynayacakmi ki millet? demek ki oyun kotu ve serverler bosaldi, milleti cekmek lazim, e o zaman hadi kotulugunden tutmamis bir oyunu f2p ye cevirelim, o oyunu sevmeyip almamis olan kisiler beles diye oynayayim mi diyecek ? le oyun kotu ondan f2p oldu ne degisecek yani f2p olunca. parana yaziksa zamanina da yazik sevmedi isen. para kazanacagim diye f2p ye cevirince gene bir yerden parani alacak adam oyuna baglanirsan. acaip bir ikilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Valla f2p olursa para vermeden oynaruk, mazoşist miyim? b2p olursa da oynarım. Copy/paste ve balonlarla takılıcağımıza :) Hedef 2016 Daoc Unchained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 adventure zone craglorn http://www.youtube.com/watch?v=qwZsIUn_g6o#t=183 pvp ye benzer siralama iyi yontem. http://elderscrollsonline.com/en/game-guide/adventure-zones/craglorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 eu serverının bakım zamanı cuma mıydı? kapalı mı şuan server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 server açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 açık server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 her patchde sorun kapayip soruna yol aciyorlar :( loading ekraninda takiliyorum 5 dir. oynuyorum ana zone takiliyor bir loading gerekirse. zorluyorlar sanslarini superler/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 releaseden son böyle şeylerin yaşanması gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi normalde kucugu kapayip buyuge yol acma enteresanmis yani. oyun yuklenmiyor :) neyse wildstar acik ve ui yeniii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 gametime verirler affetirirler kendilerini diğer şirketlerin yaptığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyun klasörü içerisinde eso adlı bir exe var. patch varsa diye normal yolla başlattım. oyun da yükleme sırasında donma vs yaşadım. sonrasnda daha önce kısayolunu masa üstüne attığım bu eso.exe ye tıklayıp girdim. sıkıntı yok. yalnız amerikan serverlarının açılış zamanına denk gelmiş ve yaşamış olabilirim bu ferahlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bugün patchten sonra 1 saat kadar pvp yaptım dün gece yaşadığım lag sorunu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Mina said: Oyunda 2 x 10 luk quickbar olsa bütün karakterler PvE'de, PvP'de ölümsüz olur, ama bir yerden feragat etmek zorunda kalıyorsun ve buda oyuncuyu gruba yöneltiyor. Şu çok doğru da, bilmiyorum sadece bana mı öyle oluyor, hangi buildi yapsam her seferinde ulan şu skili de biyere sıkıştırabilseydim keşke diye demeden edemiyorum. Hep 1-2 skill fazlalık oluyor ve acayip uyuz oluyorum bu duruma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ha bide alakasız ama aga bu nedir!? :D op king ameka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engeven Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 VR10 oldum an itibariyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 gz:) en icten gz im olmus olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 easter tatili ayağına bende en azından bi 50 göriyim diyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Oyun sonuna ulaşan arkadaşlar söyleyebilir mi? Pvp ve pve build oluşturduktan sonra Craft için skill puanı kalıyor mu yoksa craft için yeni karakter mi açmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 haddinden fazla skill puanın olur anıl sorun değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar