ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Class sisteme lafım yok, ben zaten melee class açtım demiyorum, karakteri melee dizayn etmiştim. Heavy armor, 2 handed weapon charge vs. Ok şart, silah swap 15 lvl'da çıkıyormuş 15 lvldan sonra daha iyi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hangi classin? dragonknight'ın grip i morphlayınca baya uzaktan çekebiliyosun adamı diye biliyorum templarda zaten baya ranged özellik var. bence pvp de de melee'nın önemli olduğu noktalar illa ki vardır kale içine girdiğinde ki gibi vs. oyunda şikayet edilen baya birşey düzeltilmiş iyileştirilmiş vuruş hissi çok iyi mesela ayrıca arkanı dön skill salla genede vuruyosun olayı kalkmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 daha once olmuyordu ancak blizzard oyunlari update etmeye basladigimdan beri eso ya girmeye calistigimda genelde bir dakika icinde yada oyuna girince kilitleniyor ve restart etmek zorunda kaliyorum bilgisi olan var mi ne yapabilecegime dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 donanımhaberde konusu açılmış. şurada beta key veriliyormuş. denemedim. paylaşayım dedim. http://www.playstore.com/#!/oyun/the-elder-scrolls-online-beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 link rica edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://forum.donanimhaber.com/m_89290184/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben benim probleme sanmistim, yinede cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nazar deydi main quest buglandı ya ahahah bi yerde duvar yıkılması gerekiyo yıkılmadı kaldım geri gidemiyorum instance dayım teleport falada olamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) YİORSA GEL LAN BU KONUDA BENİM KONUM NAPACAN?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 oyunu sil birdaha yükle düzelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bir beta daha bitti, sonuncu beta mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sondur herhalde, haftaya bi dinlensinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu şekilde açmazlar inaşşlah yığınla hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 En çok hatayı questler de yaşıyoruz ama bunun nedeni questler değil, serverlar. Son 2 beta da, çok key dağıttıkları için yoğunluk yüzünden bu hatalar yaşandı. Release da bu kadar fazla kişi oyunu satın almadığı için, böyle bir sorun kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 göç yolda düzülür efendiler en istiyor bugsız oyun verecek 3 ay subs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bence yeterli değil betalar, hoş closed beta serverlarının durumunu bilemicem ama son beta serverında sadece questlerle kalmadı problemler. Quest bugları vesaire benim için minor bug zamanla duzeltilir, bir sonraki queste geç yola devam et. Şu sorunlar; 1- Passive abilitylerden bazıları çalışmıyor. 2- Cyrodiil (yoğunluktandır) lag/loss sıkıntıları oluyor. 3- Kale duvarları ve kapıları zaman zaman kayboluyor. 4- Classlarla ilgili bazı uber zuper sıkıntılar var ki, tekrar tekrar bethesda forumlarına yazılıyor. Ör: Sorcerer, mage light ile hide olup çevresindeki hideları detect ediyor. Mantığına tüküriyim totoların. 5- Merchantlarla dialoglar sırasında takılı kalıyor / Cyrodiilde öldüğünde grafiksel buglar oluyor karakter sürekli düşüyor / Oyun esnasında ESC tuşu zaman zaman çalışmıyor. Bakalım release kaldı 13 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Buglar cozulmez zaten surume kadar kalir bolca, bugsiz surumde olmaz nerde var mmo da hatasiz surum? Cok fazla degisken var kolay diil o is. Zamanla halledilir veya beklemek gerekir, onunda mmo ortaminda manasi yok, keyfi ilk ciktigindaki rush zaten :) herkes noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 pvp deki lagu düzeltsinler ben gerisi kalan bildiğim buglar ile oynamaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ya bende ki tek sorun, 4 beta 5 karakter denedim, 21 DK - 15 DK- 15 Templar- 14 Melee/Sorc - 10 Staff sorc, kastım.Amma gel gelelim halen release de hangi karakterle başliyim karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 wardaki maraudere benzettim eso daki dk yı bu yüzden temizinden sorc aç oyna sonun belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bu yeni neslin oyun üretimi konusundaki cehaleti artık kabak tadı verdi. Oynadığınız versiyon beta client değil, stress test için hazırlanmış versiyon, closed beta da oynayanların oynadıkları release versiyon değil hatta oyun çıktığı gün indireceğiniz versiyon bile şuan outdate oldu. Kısacası şuan stress testte oynanan versiyon ile oyun çıkıp patchlenip play e basılan versiyon arasında marjinal bir fark olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Buna ihtimal vermiyorum ben 1- hic gormedim basima gelmedi iki haftada marjinal degisim 2- oyunu satabilmek icin stress test adi altinda reklam yapiyorlar oyunu olabildigince duzgune yakin sunmalilar 3- sen haksizsin genelde :) 4- su anda uretime girmis olmali bu urun yani cikinca cilgin patchler gelir gelecek. 5- oyunun hile yapilabilen kisimlarini bulanlar bunlari soylemiyorlar genelde betada bekliyip oyun cikinca kullaniyorlar. 6- ben hakliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sie oynadığın versiyonda vampir mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bugsız MMO olmaz Bugsız Bethesda oyunu olmaz Bethesda'dan bugsız çıkacak bir MMO hiç olmaz. Nedendir bilmem ben bu haftasonu hiç sorun yaşamadım ama kalabalıktan dolayı questleri beklediğim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kimler aldı/alıcak oyunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar