STY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 BlackRose said: Wolas said: ucuz alanlara müjde imperial ucuz hesaplara ilk ay beleş değil ondan ucuza almışız yok wolas sallamış bi tarafından =) şöyle bir bilgi var. hafta içinde muhtemelen bekleyenlerden düşecek charge ettikleri para. https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/7830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Yok ben de onu okudum ama halen para çekilmiş görünüyor ondan umutsuzluğa kapıldım. Satın aldığımız key ile gelen 30 güne bir 30 daha eklese eh diyecem adamlar en azından +1 ay daha oyun süresini mecburi satıyolar. Bunlar hem 30 gün süre veriyolar hem de sonradan hesaba iade edilecek diye full ücret çekiyolar. Yarın belli olur mevzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paticik olarak toplanılan bir yer var mı, bilmiyorum ama ben Devil's Pact guildinin masterıyım. Guild arkadaşlarım ile beraber DC allianceında oynuyoruz. PvP de il sıradaki server, Auriel's Bowdayız. Guildimiz içerisinde Top10 da 3 Emperor, Cyrodill de 1 kale, 1 de veteran rank 2 oyuncumuz var. Geri kalanımız nubuz ve leveling sürecindeyiz henüz :) 50 civarı preorder var, casuallerden henüz guild inv istemeyenler bile var ama hardcore oyuncularda var, bizler gibi uzun zamandır major mmorpgler oynuyorsanız www.devilspact.org dan başvurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 benim download cok yavas gidiyor nedense, ama oyunun downloaderinda sorun herhalde normalde daha hizli download yapiyorum. keske kutulu alsaydim dedim simdi. bir de benden de 38 tl para bekleyen provizyonlarda gozukuyor kredi kartimda ama geri iade edilecek demisler, bakalim 2-3 gun bekleyip gormek lazim. bir de aylik ucreti fazla sahiden 13 euro ama wow da 13 euro; yani euro artti ondan cok geliyor ucret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Alıyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kutulu al bence, bende kac saat oldu daha 2 gb anca indirdi cekilmez bu cile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bugün ve birkaç gün daha kötü çeker. ben mesela sn'de 45mb ile çekmiştim 8 gün kadar önce, daha 5 days early bile başlamamıştı. Oyun dün release oldu. Zaten serverlarda kalabalıklaştı. Sitede account bölümüne girmek için bile sıra bekliyorsun asdf Normal yani, serverda lag bile başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 soktumun oyunu kodumu redeem etmiyor. kartlarımın hiç birinden para çekemiyormuş, birinin çok yüksek limiti var. Zaten hepsinde limit var da ... Early de kaldık. Hayır bir de Total Cost kısmında da 0 euro yazıyor. Ona rağmen çekmiyor... Siz nasıl redeem ettiniz kodları? Burada sorun olmuştu para çekip iade etme konusunda vs. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 cyrodiil - hidden - pvpve >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 veeteran rank 2.5 akıyoruz bılaader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 veteranlar acık az vurun lan hepimiz nubuz daha rank 10 gördüm dün ebonheart tarafında, nasıl sömürdünüz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Spiegel said: kutulu al bence, bende kac saat oldu daha 2 gb anca indirdi cekilmez bu cile =) Aldıktan sonra ben de keşke kutulu alsaymışım dedim. Önce bi 30gb çekip kurdu, sonra üstüne 5gb çekip patch yaptı sdf Bi de VAY AK yok mu şimdi burda? Bi arkadaş alpha'dan beri hayli aktif bi şekilde oynuyo, guildi var ona girerim diye düşünüyodum ama hangi alliance'ta olduklarına baksaymışım keşke. Adamlar Aldmeri Dominion'dalarmış, bense Redguard templar oynama hayalleri kuruyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yartıkdan 40 exp geliyor 912k da level atlıyorum rank 3 olucam imagine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Harita grind ve farm sende 50 ol ? Geç mi kaldım ? herkes nasıl bu kadar çabuk 50 oluyor Linki tıklayın haritadaki noktalarda hızlı spawn yaratıkları keserek farmlıyarak hemen hızlı level atlayın . Hazırlıyanlara teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 PVP'de 50 oldu sanırım onlar, bişelere el attılar şimdi mümkün değil diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mmo nun en eglenceli kismi zaten yeni baslayip lvl kasip etrafi kesfettigin andir. Deli mikmis gibi niye lvl icin yaniyonuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 pvp de 20 kişi öldür xp yi kap . Devamlı tekrardan , günde 1 kereye düsürdüler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bu oyunu lvl kasıcam end game görücem diye oynayan hüsrana uğrar. Bu oyun, yapılmadık quest, gezilmedik köşe,okunmadık lorebook, toplanmadık skyshard kalmayacak mantığına sahip insana göre. gözü xp barında olan adam için ızdırap bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Aynen öyle, hiç alakasız bir yerde, üstteki pusulada bir anda beliren quest ikonuna gidip bi ağacın dibindeki adamdan quest alma insanıyım misal ben. O yüzden pek takmıyorum level hızını. Ama şimdiye kadar oynadığım oyunlara göre yavaş diyebilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Hakketen dolu dolu mu yabmışlar? Fakirim ben para vereyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Stonefalls daki kalan son questi de dun aksam bitirdim, Achievement aldim completion seklinde, ne isime yaradi simdi bu dedim sonra farkettim ki mutlu etmis beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benden bunu ilk kez duyacaksiniz :) Pvp -hidden- cyrodiil Muhtesem.. Bina icine saklanip pusuya yatmalar. Baya baya olay uygulanir pvp de.. Oyun cyrodiil ve geri kalani seklinde iki farkli oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 akirafes said: Harita grind ve farm sende 50 ol ? Geç mi kaldım ? herkes nasıl bu kadar çabuk 50 oluyor Linki tıklayın haritadaki noktalarda hızlı spawn yaratıkları keserek farmlıyarak hemen hızlı level atlayın . Hazırlıyanlara teşekkür. baya guldum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ben ebonheart de actim heralde tek turk benim, daggerfall da acmak istemiyorum zerg gibi geliyor cok kararsiz kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bilmeyene : oyunda respec var hem skillere hemde hp vs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar