knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 metal yapıp bangable yapmak neyin kafası
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 k1nJo said: Argue said: Dust 2 double doorlar mermi geçirmiyo mu artık ? bilakis bütün pistollerin mermileri bile geçiyor. demiştim ama lel kapıları değiştirmişler yeni gördüm. bilmiyorum şu an.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 applev0dka said: staj bitiyor bugün haftasonu ve önümüzdeki hafta size nasil rütbe atanır gostereyim B)B) bende vakit ayırıp kasmak istiyorum ama vakit yok. belki bayram 1 2 gün boş olcak o zamana.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bu pıçak csglda basılır mı bet yoksa limiti aşar mı
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 of sürpriz takıma yatırıcan onu var ya aman yarabbi sonuçlarını düşünemiyorum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 süprüze yatırsan zengen olursun dfhhfd
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 şunu esg! vp maçına yatırmak vardı
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Odeon said: hiyar 47ye aldım şu an min. 57, haftaya satarım dfsdf
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 picahi bozduracak oyle yatiracak. basilmiyo
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 napalım artislik yaparız ingame artık bıçağı çevir çevir
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yine Paticik style ninjitsu: Comeback yaptık ama üstüne sağlam tokat yedik :(
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 görev için competitive girdim karşıya 4 rus geldi. adamlar sizde hack var bıkbık diye ötüp kendileri hack açtı. ben anlamıyorum abi zamanında insanlar cheating-death, sxe falan yaptılar kendi çabalarıyla. bu valve bu kadar mı aciz yani hack karşısında..
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wCTf3Q8lZtU thanks volvo
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 k1nJo said: görev için competitive girdim karşıya 4 rus geldi. adamlar sizde hack var bıkbık diye ötüp kendileri hack açtı. ben anlamıyorum abi zamanında insanlar cheating-death, sxe falan yaptılar kendi çabalarıyla. bu valve bu kadar mı aciz yani hack karşısında.. 1.6 da hatırlıyorum sxe iyiydi,ama yenisi çıktığı gibi 2 hafta sonra türüyodu yine whler,steamden giriyorum hack dğlm diyenler falan vardı,o zamanlar tınlamıyodum tabi steami,şimdi görüyorumda üzücü durum lol
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ya işin esprisi oydu zaten. yeni bi cheating-death veya sxe versiyonu çıktığında yeni hack yazılıp dağıtılana kadar kafamız rahat oluyodu. zaten çok sık güncelleniyodu onlar da. ama valve para saymakla meşgul herhalde. hiç salladığı yok yani anti-yazılım falan.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 aynen adamlar her oyun sonu millete düşen caseler için satın alınan key paralarını saymakla, o dolaresler ile bolbol süt alıp, süt banyosu yapmakla, buzlu bademle falan meşguller, playerlar falan umrunda değil zaten gaben denen herif bizi umursasaydı 10 senedir beklenilen hl3 çıkardı, ama adi herif hatun para ve günah üçgeninde sıkısıp kaldı.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 adamların tek yaptığı şey indirimi %66'dan %50'ye düşürmek oldu ki en çok satan 2. oyundu galiba yine summer sale'da. ov yea canıma minnet demiştir gaben.
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 overwatch gibi bir kavramın olması bile başlı başına komik zaten. öyle adam izleyip banlamayı 5 sene önce wasp public serverında yapıyorduk biz sdfdsg. yıl olmuş 2014, engelleyemiyorsun bari tespit et. en azından çok wini olanları eşleştirmede farklı bir havuzda değerlendirse hile oranı epey düşer. sonuçta hile ile oynanan her oyun risk, banlanmadan 100 200 win almak epey zor olur. bu arada dust2 kapıları yine değişecekmiş planlanan yeni hali: d2
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Argue said: Dust 2 double doorlar mermi geçirmiyo mu artık ? Ak47 ile 1 metreden head atiyoruz 20 hp filan gidiyor. Pistollar gecmiyoe. Deagle i denemedim. Awp ve scout iyi vuruyor halen
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ya dabil doru gecin 2 kisi arka arkaya gelsin awp birini olduruyor sadece diger silahlarda oyle artik 2 adami bi sarjorle olduremiyosun arkadakine gitmiyor mermi
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 penetreyi bi fazla bi az yapıyo bu salak volvo ya, şunu balanslasa az
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bu aimbot, wallhack ve mmo lardaki botlar konusunda firmaların hiç bir şey yapmadıklarını düşünenler, yanılıyorsunuz. Bir şey yapmıyor dan ziyade, firmalar artık bir şey yapamıyorlar. Eskiden bu aimbotları falan, senin benim gibi insanlar release ederdi. ellerindeki maddi imkanlar ve firmaların anti cheat yazılımları hakkındaki bilgileri kısıtlıydı. yazılıma hook ana .exe üzerinden atılırdı. firmalar yaygınlaşan cheat'i yükleyip, nereye hook attığını bulup, anti-cheat yazılımını güncelleştirerek cheaterları yakalardı olay kapanırdı. Şimdilerde ise artık communityler yerine bu cheat olayını şirketler devraldı. Counter strike üzerindeki cheatler hakkında tam bilgim yok nereden nasıl bağlandığı konusunda ama Blizzard oyunları hakkında fazlasıyla var. Büyük ihtimalle aynı mantıkla bağlanıyorlar. Bu yüzdende firmaların eli kolu bağlı kalıyor. CS deki VAC olsun, Blizzard oyunlarındaki Warden olsun, bunların kodları belli, cheat yazan firmalar, tıpkı blizzardın veya valve ın cheatlerı yükleyip, reverse engineering ile nerelere bağlanıp, nerelerden memory bilgilerini aldıklarını öğrendikleri gibi, aynısını cheat yazan firmalar, anti cheat programlarınada yapıyor. Bu anti cheat programlarının sizin bilgisayarınızda scan edebildiği yerler kısıtlı. Bu noktada zaten firmaların elleri kolları bağlı hale geliyor. Örneğin warden; görev yöneticisi üzerinden işlemler veya uygulamaları scan edebiliyor. Kendi dosyalarındaki değişiklikleri check edebiliyor, ama gidip sizin c klasorunuzu tarayamıyor, masaustunuzdeki dosyaların adlarına ya da içeriklerine bakamıyor. Teknik olarak scan edebilir, ama kanunen sizin gizliliğinizi ihlal edemiyor. Bunu bilen cheat yazılım firmalarıda, buna uygun yoldan cheat i yazıyorlar. Örneğin Wow, diablo, hearthstone botları, directx üzerinden hook atıyor. Aynı şekilde bu anti cheat uygulamaları kendilerine ait olmayan bir yazılımı scan edemiyor. Hakları yok. Bunlara ek olarak, oyunlara çıkan her update de bu cheatler geçici olarak devre dışı bırakılır. gelen update in raw schema sı incelenir, tehlike arz edecek bir yenilik yoksa, cheat 1-2 saate aktif hale getirilir. Tehlike arz edecek bir durum varsa da, sorun giderilene, cheat e update çıkana kadar açılmaz. Bot ismi veremiyorum, Şu anda piyasadaki en büyük cheat yazılım şirketi Bossland gmbh. sahibi yunanlı olmasına rağmen, yasalardaki açıklar nedeniyle şirketi almanya üzerinden işletiyor. Blizzard bu bot olaylarıyla baş edemeyince mecburen 10m$ lık dava açtı Almanyada bunlara. Üzerine kaybetti. Bu noktada adamlar azıttı. Mahkemeden sadece Almanyada kullanılmasına karşı yasak geldi. Onlarda bu işi trollüğe vurup sitelerine ''LEGAL INFORMATION Botting in Diablo 3 is not against any law, except in Germany.'' yazabilecek kadar ileriye gidebildiler. 2 seneden beri blizzard, botlar directx üzerinden hookladığı için botlara ban wave atamadı doğru dürüst. Sadece istatistik üzerinden ban atabiliyorlar. Örneğin: 3 günün üzerinde offline olmadan x işini tekrarlarlayan accountları flagged statusune alıp inceliyorlar. aralarından bariz olanları temizliyorlar. Aynısı VAC ve Valve için geçerli. Burada ise tek sorun oyunun FPS olması. Oyuncular kendi kendilerini ele veriyorlar. Overwatch'ı bu yüzden Valve ortaya çıkardı. Onlarında eli kolu bağlı. Kendilerine ait olmayan dosyaları veya programları scan edemiyorlar. Privacy hede si yüzünden yüzbinlerce kullanıcı tarafından davalık olmak istemiyorlar. Şu anda aylık subscriptionları olan aimbot&wallhack için VAC ban diye bir şey söz konusu değil. Sadece Overwatch aracılığıyla banlanabilirler. O konudada beyni olan cheater, ilk 3 el açmıyor. aim veya recoil hackten uzak durup sadece wall kullanıyor. 3-5 kere saçma sapan adama götünü dönüp ölüyor. Ama zamanı gelincede 3vs1 bomba kurulmuş odaya girip, ace çıkartıp defuse ediyor. Sonuç: not enough evidence.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 eskisi gibi single oyun mu oynasak ya en güzeli? ya da toplanalım internet kafede 5v5 oynayalım sdsfds
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 her ne kadar directx üzerinden hook falan kafama pek yatmasa da açıklama için teşekkürler. keşke izin isteyerek scan etselermiş o zaman tüm dosyaları. zaten browserlar, anti-virus firmaları falan içimizi dışımızdan daha iyi biliyorlardır. bi de oyun firmaları bilsin nolcak sanki.
Öne çıkan mesajlar