Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

http://www.youtube.com/watch?v=mOrhUlsUz3g#t=121

yeni pc de yavaş yavaş ısınmaya başladım full grafiklerde kasmadan oynamaya, 55 yapabildim aynı fribergin ayarlarda şimdiye kadar en yüksek. antrenmana devam

yalnız şeyi de dikkate alın, bu offline with bots hedesi hani. öyle bi server'da falan değilsin ya da karşında oyuncu yok. bir de -tickrate 128 kullanıyorsan iyice uçarsın. fakat gerçekte iş öyle olmuyor. istediğin kadar iyi aim'in olsun, bizim bağlantılar saçmalayınca sinirden kendi kendini yiyorsun çünkü "kurşunlar gitmiyor".

neyse tabii hiç yoktan iyidir aim pratik vs. sonuçta forumda bir metrelik mesafeden arkası dönük adamı vuramayan arkadaşlar var.
Mesaj tarihi:
adını vermek gibi olmasın braveheart arkadaşımız mesela sadasfddsa

abi şöyle 15-20 sene sonrası için hazırlanıyorm ben, o zamana kadar bağlantı kalitemizde yükselme olur diye tahmin ediyorum.

işte o zaman gelince cs de bir dünya markası olacak türkiye

öff pm atmışım desq görmezden gel asdafdsa
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ders niteliğinde bir cache maçı featuring 5 pati

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-BcZaE-DwnZ9-ffH4C-nOAy4-pVMQC

(comeback is real)

band of paticik.

Mesaj tarihi:
Desqpio said:

Silphatos said:

ders niteliğinde bir cache maçı featuring 5 pati

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-BcZaE-DwnZ9-ffH4C-nOAy4-pVMQC

(comeback is real)

band of paticik.

soldan sağa: Desq-Silp-Liebe-Volper-apple
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

duvardan seken bomba ile liebe'yi öldürdükten sonra o da artık bir patili oldu sdsfs

oheuahsfuahsfas of.

Liebe said:

niye en boduru benm hımına ya 1.75 iz tabi ezin.

benim boyum da 1.85, ben de ufak çıkmışım ://
Mesaj tarihi:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Mh46p-Cuacj-te6t4-jGUeq-MOBJC

şurdaki wolf lel nedir ya

http://steamcommunity.com/id/blazeyeeetheking/

800 saat cs'si var herif ağır hile yapmıyor mu ? nasıl tutuyorlar bu adamları oyunlarda, özellikle 4-1 ken açıyor orda 1 kaç saniye durup ondan sonra zaten awp ile dürbünsüz ace fln nefret ediyorum şu oyundan hilecileri yüzünden kaç gündür karşıya sürekli hileci geliyor ya bıktırdı yeminle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...