Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Catze said:

http://csgolounge.com/

trade ile, üstteki sitede mesela adam bir silah istiyor karşılığında da key satın alıp veriyor, o keyleri satıyorlar işte

ya ben kutu açmak için ucuza getirtmek istiyorum esasen, eldeki silahları da vermek istemiyorum.

Steam gruplarında acaba oyun karşılığı vs. mi key arasam asdfsd
Mesaj tarihi:
vp ve nip kazanir ama deymez 400€ basmadigin surece o maclara :)

diger 3 mac favoriler kazanir diye dusunuyorum ama upset sansi tabiki var.

mistik stabil degil ama bir gomlek ustun ence'den.

ayni sekilde fanatikte oyle ama oraninin yuksek olmasinin tek nedeni lan takimi olarak gorulmesi ve landa buyuk turnuva kazanmasi.
underdog oynarsam sk oynarim yani bu maclar arasinda.

HR uzun zamandir ortalarda yok. millet bunlar 2 aydir ortada gozukmeyince dreamhack icin kasiyor saniyor ama bence oyle degil.

yinede reasondan iyi aimleri var. kazanirlar buyuk ihtimalle.

bunlar benim nacizhane dusuncelerim. gidip birilerine gomup herseyinizi kaybederseniz bana gelmeyin :d
Mesaj tarihi:
Desqpio said:

cidden bilemedim ha. oynadığımız son maçlar böyle bir garip hep. kendi kendimize gülüyoruz ediyoruz sürekli. dün de dedim, summer sale geliyor şimdi, cs:go indirime girdikten sonra comp da iyice haxor kaynar. of ulan.

yunusemre said:

Dun hakkaten bi garipti, baya isyana vurdum kendimi. Ping de vardi brz belki ondandir.
gerci sonrasinda tek girdigim oyunda 15-4 mu ne yenildik yine adamlar hakli hakli vurdu kafama ona isyan etmedim mesela, ilk oyundaki herifte yada bizim topumuzda bi sakatlik vardi.

ya abi çift keleş/şerif adamın kapasitesi bellidir. ne kadar vurabilir? işte adamlar bu sınırı gerçekten aşıyordu.bu arada 4 win im silindi ve rütbem kayboldu bir an. muhtemelen bir hackerla oynamışım ve kim olduğunu tahmin ediyorum. ve bu hacker denilen elemanla yaklasık 10-12 maç attım, 4 winimiz var düşünün.

son olarak, bizdeki pingle yabancının yaşadığı yüksek ping arasında da fark var. bağlantımız gerçekten kötü. Aiko diyince iyice dikkat ettim. mesela tam koşup duvar arkasına geçiyorum ama ölüyorum. lan nasıl vurdu derken bakıyorum cesedım duvarın önünde, geçmemişim. şimdi vurulurken böyleyse vururken kim bilir ne dramlar yaşıyoruz. belki de millete hack dememizin sebeplerinden birisi de budur.
Mesaj tarihi:
ilk farkeden şey zaten 64tick olayı

sonraki ping, orda yazan 50-100 arası ama aslında olan o değil bence de.

daha güzel oyunlar için esea hesabına geçiyorum mesela, harbiden attıgım gidiyo, özellikle pistol roundlarda cok belli ve p90 ile oynarken. dırrrt yapıp 5 kursun atıyosam .hp yazdıgımda 5 hit ve kac damage verdigi çıkıyo.

dandik official mm oynarken 20 tanede sıksan adamın üstüne 40 damage in 2 hit yazıyo, o kısımda rage başlıyo zaten.

ya koca valve, nasıl izin veriyo bu hackerlara, neden hala geçmiyo 128 tick serverlara anlamıs degilim.

oyuna girerken news kısmında ilk gördüğümüz şey "2.8 million unique players played last month" oluyo da, arkadasım o zaman bi düzelt yani.
Mesaj tarihi:
Catze said:

nip e 40 dolar koymuştum maç 5-5, berzerk terrorist bir de off :D berzerkin kaptanının adı da azmican berberoğlu sdf

bir sonraki el eco yapiyor nip. pistol roundu almasalar 9-2 yeniliyo olabilirlerdi su anda
Mesaj tarihi:
gtr nin dustugu roundu geri aldilar. berzerk yenildi ve eco yapmak zorunda kaldi. ona ragmen 8-7 bitti ilk yari.

helal olsun b ye girislerde durduramadi nip hicbirsekilde
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...