Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 silph keşke gleseydin hacı. 2 oyun girdik birisi 16-3 yenilgi. karşıda bir kız var ağzımıza sıçtı. 2. oyun 16-10 yendik, karşıda başka bir kız var ağzımıza sıçtı yine. eğer bunu da yenilseydik sıyırtırdım banko.
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bugun bet yapmayi dusunenlere benden tavsiye bu 2 maca bulasmayin. hele dunku olaylardan sonra. her 2 mactada ddos olasiligi yuksek ve dunku inisli cikisli performanslar dolayisiyla tam bir kumar bu maclara oynamak. 3 gune dreamhack basliyor. o maclara kadar bekleyin skinlerinizi kaybetmek icin :d
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ben cs:go oynarken yaklasık 5dk da bi 3sn lik bi spike giriyo, öyle ki, ben normal gidiyorum köşeyi dönüp adamla karşılaşıyorum ama oyun bi donuyo, daha köşeye bile varmamışım mesela. Ha güzel yanı adam o köşenin arkasında, ama bazen düşmanla karşı karşıya iken oluyo, ben tüm şarjorü adama sıkıyom ama ekran geldiğinde çoktan ölmüşüm, bizimkiler niye adama bakıyon ateş etmiyon diyolar. vpn denedim, dns denedim ama fayda etmiyo, steam klasörü normal hdd'de yüklüydü, komple silip ssd olan c: ye kurdum, ama yine fayda etmedi, oyun içi bi komut falan varmı..help
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bu sorun bendede oluyordu source oyunlarinda. laptopun harddiskinden oldugunu cozdum sonra. otomatik olarak enerji kesiyormus tasarruf icin cok basit bi program var kapatmak icin bu ozellikleri de su an bulamiyorum eve gidince atayim bir dene sansini.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Odeon said: bugun bet yapmayi dusunenlere benden tavsiye bu 2 maca bulasmayin. hele dunku olaylardan sonra. her 2 mactada ddos olasiligi yuksek ve dunku inisli cikisli performanslar dolayisiyla tam bir kumar bu maclara oynamak. 3 gune dreamhack basliyor. o maclara kadar bekleyin skinlerinizi kaybetmek icin :d aynen iki takımı da gördük bir de hiç gerek yok bu maçlara oynamaya :D
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 inshocka oynadım ben gitçek içime doğuyo ama olsun
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben bet yapabildim sonunda, ama şu an no active bets dio. botlar offline olduğu için mi?
Catze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 elim 10 kere falan alsen e gitti gitti geldi ya, off 1 e 2.31 veriyordu :D keşke oynasaydım sadfsdfsdf
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi ben bet yaptım, bot un protection code unu da aldıydım ismini vs. ama şu an active bet görünmüo niye ki?
Catze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 itemlar gitti mi ? gittiyse bir 40 dk fln bekle, ya bet çıkar, çıkmazsa returned itemlara gidiyor "won" olarak, o da olmazsa sağ tarafta contact var ordan direk patlayan bet kısmı var form dolduruosun gelio sanırım, dün bana da olmuştu, returned e gitti betlediğim silahlar.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 la nben kendimi noob sanıyodum master guardian II diyor. alayınızı sgerim akıllı olun!!11
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Catze said: itemlar gitti mi ? gittiyse bir 40 dk fln bekle, ya bet çıkar, çıkmazsa returned itemlara gidiyor "won" olarak, o da olmazsa sağ tarafta contact var ordan direk patlayan bet kısmı var form dolduruosun gelio sanırım, dün bana da olmuştu, returned e gitti betlediğim silahlar. yok valla itemlar duruo aynen. sadece kazanmamış sayıldım :S
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Yeni howl daha guzel olmus. Gazino silahlarini dolduracaginiza kendiniz koyun lan iste
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 at yarisi ve iddia oynanan kahvehanelere cevirdiniz burayi ha. cs tartisiliyormus numarasi yapilan kumar forumu olduk. betting butun sporlari ve ortamlari olduruyor. ezelden beri savunurum bunu.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Silphatos said: 70 doların hayırlı olsun 135 dolar :D, silahın tipi fln değişti, rengi de değişti garip bişi oldu sdfsdf fiyatı da artmış
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 said: Note: The skins found in The Huntsman Case have changed These new skins can now be found in the case: M4A4 | Desert-Strike USP-S | Caiman MAC-10 | Tatter CZ75-Auto | Twist P2000 | Pulse P90 | Module These old skins can no longer be found in the case: M4A4 | Howl Skin appearance changed due to art theft, quality changed to "Contraband", no longer part of The Huntsman Collection. USP-S | Orion MAC-10 | Curse CZ75-Auto | Poison Dart Dual Berettas | Retribution P90 | Desert Warfare böyle bişi denmiş, bu orion, curse falan çıkmayacak mı artık hiç ya?
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Howl telif hakkından dolayı değişmiş galiba. Yapan community üyelerini de banlamışlar. Bir de stickeri vardı howling down diye o da kaldırılmış.
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Odeon said: abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of araya giriyorum biraz da, şu harddiskle alakalı bi program var demiştin, zahmet olmazsa bi söyler misin şu programın adını, deli etti iyice şu spikelar, belki işe yarar.
Catze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Odeon said: abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of 135 görür görmez sattım howl u tabi bi 10 dk takip ettim düşüyordu fiyatı sürekli, 102 ye koydu biri tekrar satın aldım :D sdfsdf o 30 küsür dolarla da orion+curse satın alcam şimdi sdfsdf
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pardon dun gec gittim eve laptopu acmadim hic. bugun soz atacagim.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 orion var bende bakalım nolcak fiyatı 4 ten 12 dolara fırlamış sdsf iyi iyi
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 stattrak p90:desert warfare fiyatına baksanız ya bi. kaç olmuş artmış mı nolmuş
Öne çıkan mesajlar