Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
silph keşke gleseydin hacı. 2 oyun girdik birisi 16-3 yenilgi. karşıda bir kız var ağzımıza sıçtı.

2. oyun 16-10 yendik, karşıda başka bir kız var ağzımıza sıçtı yine. eğer bunu da yenilseydik sıyırtırdım banko.
Mesaj tarihi:
bugun bet yapmayi dusunenlere benden tavsiye bu 2 maca bulasmayin.

hele dunku olaylardan sonra. her 2 mactada ddos olasiligi yuksek ve dunku inisli cikisli performanslar dolayisiyla tam bir kumar bu maclara oynamak.

3 gune dreamhack basliyor. o maclara kadar bekleyin skinlerinizi kaybetmek icin :d
Mesaj tarihi:
Ben cs:go oynarken yaklasık 5dk da bi 3sn lik bi spike giriyo, öyle ki, ben normal gidiyorum köşeyi dönüp adamla karşılaşıyorum ama oyun bi donuyo, daha köşeye bile varmamışım mesela.

Ha güzel yanı adam o köşenin arkasında, ama bazen düşmanla karşı karşıya iken oluyo, ben tüm şarjorü adama sıkıyom ama ekran geldiğinde çoktan ölmüşüm, bizimkiler niye adama bakıyon ateş etmiyon diyolar.

vpn denedim, dns denedim ama fayda etmiyo, steam klasörü normal hdd'de yüklüydü, komple silip ssd olan c: ye kurdum, ama yine fayda etmedi, oyun içi bi komut falan varmı..help
Mesaj tarihi:
bu sorun bendede oluyordu source oyunlarinda.

laptopun harddiskinden oldugunu cozdum sonra.

otomatik olarak enerji kesiyormus tasarruf icin

cok basit bi program var kapatmak icin bu ozellikleri de su an bulamiyorum

eve gidince atayim bir dene sansini.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

bugun bet yapmayi dusunenlere benden tavsiye bu 2 maca bulasmayin.

hele dunku olaylardan sonra. her 2 mactada ddos olasiligi yuksek ve dunku inisli cikisli performanslar dolayisiyla tam bir kumar bu maclara oynamak.

3 gune dreamhack basliyor. o maclara kadar bekleyin skinlerinizi kaybetmek icin :d

aynen iki takımı da gördük bir de hiç gerek yok bu maçlara oynamaya :D
Mesaj tarihi:
itemlar gitti mi ? gittiyse bir 40 dk fln bekle, ya bet çıkar, çıkmazsa returned itemlara gidiyor "won" olarak, o da olmazsa sağ tarafta contact var ordan direk patlayan bet kısmı var form dolduruosun gelio sanırım, dün bana da olmuştu, returned e gitti betlediğim silahlar.
Mesaj tarihi:
Catze said:

itemlar gitti mi ? gittiyse bir 40 dk fln bekle, ya bet çıkar, çıkmazsa returned itemlara gidiyor "won" olarak, o da olmazsa sağ tarafta contact var ordan direk patlayan bet kısmı var form dolduruosun gelio sanırım, dün bana da olmuştu, returned e gitti betlediğim silahlar.

yok valla itemlar duruo aynen. sadece kazanmamış sayıldım :S
Mesaj tarihi:
at yarisi ve iddia oynanan kahvehanelere cevirdiniz burayi ha. cs tartisiliyormus numarasi yapilan kumar forumu olduk. betting butun sporlari ve ortamlari olduruyor. ezelden beri savunurum bunu.
Mesaj tarihi:
said:

Note: The skins found in The Huntsman Case have changed

These new skins can now be found in the case:

M4A4 | Desert-Strike
USP-S | Caiman
MAC-10 | Tatter
CZ75-Auto | Twist
P2000 | Pulse
P90 | Module

These old skins can no longer be found in the case:

M4A4 | Howl
Skin appearance changed due to art theft, quality changed to "Contraband", no longer part of The Huntsman Collection.
USP-S | Orion
MAC-10 | Curse
CZ75-Auto | Poison Dart
Dual Berettas | Retribution
P90 | Desert Warfare

böyle bişi denmiş, bu orion, curse falan çıkmayacak mı artık hiç ya?
Mesaj tarihi:
Odeon said:

abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of

araya giriyorum biraz da, şu harddiskle alakalı bi program var demiştin, zahmet olmazsa bi söyler misin şu programın adını, deli etti iyice şu spikelar, belki işe yarar.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

abi boyle bisey varsa o cikmayacak silahlar acayip para eder of

135 görür görmez sattım howl u tabi bi 10 dk takip ettim düşüyordu fiyatı sürekli, 102 ye koydu biri tekrar satın aldım :D sdfsdf o 30 küsür dolarla da orion+curse satın alcam şimdi sdfsdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...