Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimde bir adet hediye gelen qck+ ve benim emektar 9HD var (tertemiz hala, cizik bile yok, ki cs de abaniyorum). cevremde herkes qck+ i ove ove bitiremiyor. 9HD den gecmemi onerir misiniz? g502 mouse, agirliksiz. sadece cs:go icin soruyorum.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bir overwatch izledm suspect de bisey yok ama team'da başka birinde hem wall hack hem oto aim var.

raporda suçlu mu yazcam napsam bilemedim

sucsuz. o yapmiyor cunku. digeri de raporlanmistir mutlaka. demosu dusmustur onun da.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

applev0dka said:

bir overwatch izledm suspect de bisey yok ama team'da başka birinde hem wall hack hem oto aim var.

raporda suçlu mu yazcam napsam bilemedim

sucsuz. o yapmiyor cunku. digeri de raporlanmistir mutlaka. demosu dusmustur onun da.

sucsuz diyip geçtim ben de.

digeri negev ile 10 saniyede 5 headshot round bitiriyordu cunku
Mesaj tarihi:
goldbären said:

overwatch nasıl olunuyor ya. çok commend falan mı almak lazım.

şöyle,
said:
Investigators are selected based on their CS:GO activity (competitive wins, account age, hours played, Skill Group, low report count, etc.) and, if applicable, prior Overwatch participation level and score (a function of their accuracy as an investigator). Community members who maintain both a high level of activity and high Overwatch scores will receive more cases to elect to participate in.

bu arada dreamhack summer grupları belli oldu. nip a grubundan zorlanmadan çıkar heralde. b ve c'yi izlemesi de zevkli olur. bakalım bakalım.

http://www.hltv.org/news/12539-dh-summer-groups-revealed
Mesaj tarihi:
Namessar said:

hem adsl hem kablonet ile 85-110 ping arasindayim matchmaking de. dns, proxy, vpn yok.

benzer sorun yasayan?

d-smart kullanıyorum ben, aynı sorun var. yani bi yarım saat önce böyleydi, şimdi hiçbir halta giremiyorum.
Mesaj tarihi:
yok abi değil, biz pati tayfası 4 kişi girdiğimizde bizim takıma düştüydü bu adam. ama o maçta baya iyiydi eklediydik o yüzden aldım. harbiden rezalet ötesiydi. ama o 15-12 iken bıçak denemicektik adama çoban gibi :D
Mesaj tarihi:
o adama bıçak çektiğimiz el çok saçmaladık ya aslında en kritik roundtu, adam zebellah gibi para aldı 4 kişi öldürüp tek başına, bizimde paralar suyunu çekmeye yakındı kıçımıza kaçtı o round. işte bu oyunda şımarıklıklara müsamaha yok 15 senedir öğrenemedim gitti sdsfds
Mesaj tarihi:
arkadaş bu oyun beyinsizler ile oynanmıyor ya.

biri 10 round afk durdu 12-3 bitti ilk yarı.
ikinci yarı scout ve awp show yaptım 15-14 e getirdim maçı. son round 3 adam aldık 2v5 avantajlıyız. takımda 3 tane mal ramp koruyor bomba A'da düşmüş. adam aldı B ye kurdu 2 kişi korudular maçı aldılar cıldırdım ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...