Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Şu stattrak p90 çıkmasaydı iyiydi kutudan. Satsam para etmio, ama tek stattrak silahım olduğu için heyecanla kullanıyorum her el "o sayı artacak arkadaş!!!" diye :|

kullanmak zorunda değilsin, eğer istemiyorsan steam id: applewodka
Mesaj tarihi:
abi su olay yuzunden 20€ gitti anasini satayim.

hiyarlar mac bittikten sonra sonucu bilerek basmislar ldlcye.

pasha neo taz filan sadece bilinenler butun smufleriyle filan dosemislerki goze batmis bukadar.

ben sabah basmistim ldlc' ye bagira bagira gitti.

fanatikte wizarda yatti dun %89 vs %11 oranla oradada gitti butun itemler.

ordan gelenide nipe basacaktim onlarin birinde patlayacaktik zaten...

suradan cok guzel item kaldiracaktim olan olaya bak ya

sans olsa zaten
Mesaj tarihi:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6DbAL-bXm9j-MtJAh-PnSM2-KWtrD

abi şu oyunda dudududududududu yu izler misiniz, aimbot da değil bambaşka bişi bu ya ausdhuahsdas
Mesaj tarihi:
oyundaki hilelerin çoğu global elite lerin ekmek accountu.. kaç tane hileci geldiyse şimdiye kadar ya bu işi para için yapıyordu ya da "sikerler hacı bize açıyorlar bunaldım artık ben de mına koyucam oyunun" kafasındaydı.

direk aimbotlar hemen banlanıyor fakat sadece izleyenler çok uzun süre banlanmadan duruyorlar. gerçekten en kötüsü de o.
Mesaj tarihi:
bizim takımdaki tiplemeler rank düştüklerini iddia ediyordu lan fena low bunlar. özellikle hem karşı takımın hem bizimkilerin ak , colt kullanmaya çalışıp kullanamamaları sdfsfs :D rütbe atlamak kolaylaştı heralde aşırı kötüydü takımdaki herkes.

http://i.hizliresim.com/JLWXZj.jpg
Mesaj tarihi:
random mm tam bi çile ya.

ciddi ciddi girmemek lazım artık buna inanıyorum.

master guardian 1 adam geliyor takımıma, ikinci round ak47 ler, coltlar.

hacı allahınız için nip, fnatic maçı izleyip ordakileri kendi lvl ınızda yapmaya kasmayın. zaten yapacak aim iniz olsa supreme master dan aşşağısını görmezsiniz. bu adamların ak47, colt almasının sebebi de karşı tarafın yaptığı anti ecolar ( armor+five seven filan)(1000$ lık olan amk)

tipin biri de gelmiş , I'm in position diyor sürekli, mic den gülüyorlar çok komik diye tüm maç.

edit : ciddi maçlardan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
Catze said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6DbAL-bXm9j-MtJAh-PnSM2-KWtrD

abi şu oyunda dudududududududu yu izler misiniz, aimbot da değil bambaşka bişi bu ya ausdhuahsdas

nasıl ve nerde kullanıyoruz bu linki, nette pek aydınlatıcı bilgi bulamadım, direk kaynaga sorayım dedim. nerelere tıklıcaz :D
Mesaj tarihi:
silahın ne kadar eski ne kadar yeni olduğuna baksaydın keşke, direk satış medyanından satmayın field tested ve battle scared ları. yeni keşfettim ben de, bazı field tested ve battle scared lar minimal wear dan bile iyi oluyor. farkı görmek için awp asiimov u deneyin.
Mesaj tarihi:
öyle de. adamlar alırken ona bakmıyor ki. field tested ya da minimal wear, factory new falan diye ismine bakıyor. sen field tested yerde az kullanılmış görünüyor diye 10a koysan alan olmaz diye düşünüyorum :)
Mesaj tarihi:
Hayatımın ilk no-scope killini yaptım ve ssg ile başardım bunu. Hani nişan aldım çok fena skill falan değil bildiğin adamın ordan çıkmasını beklemiyodum korkup sıktım gelişine ve headshot oldu :D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

awp redline field tested cıktı direk 6.4 dolara sattım acımadım ilk kez keyden kar ettim :D

yuh ne kadar düşmüş piyasa ben aynısını 3 4 ay önce heralde 11 dolara okutmuştum.

piyasanın düşmesinin sebebi muhtemelen ayın 4'ünde yeni paket gelicek olması. şimdiden stoklarını yapın bence
Mesaj tarihi:
piyasanın düşme sebebi daha cok kutu düşüp daha cok kutu açılıp daha cok awp ortalıkta dolaşması bence.

100 tane awp varken 11 dolardan giderken 1000 tane olduğunda bu sekilde düşmüştür diye düşünüyorum :D

yeni paket öncesi neyi stoklucaz onu anlamadım ama
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...