Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 It's Always Sunny'i kötülemem genel olarak trollük diyerek o zaman açıklayayım :) Evet tavsiye üzerine izlemeye kalktım, beğenmedim. Kötü dedim geçtim de burada bu kadar sıkı savunulunca girişmenin cazibesinden kaçamadım :P
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Flassh said: şu konuyu yeraltına gömulup üstüne beton falan dökülsün ,siz kimsiliz lan buffy e laf ediyorsunuz sinirlendim bak 5 yaş için güzide bir dizi
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 böyle mi huehuehuehuehue http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Xaenin said: Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat. Doğrudur, şu aralar bol dizim var, bitince belki bi tekrar bakarım. The Office için de aynısnı demişlerdi de beynim kulaktan akmaya başlayınca kaçmıştım. "Abi 4-5 bölüm izle, zaten olay o, hani böyle kötü espri o kadar kötüdür ki güzeldir ya bu da o hesap alışınca gidiyo" dedilerdi. Silphatos said: böyle mi huehuehuehuehue http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg Al işte, cahil cahil resim koymuş adam, bi kere bu Buffy'den değil Angel'dan :hih:
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 aynı şey değil mi, buffyden de dehşet bi canovor koyacaktım ama dün rüyama girdi bu üstteki imaj aramaya korktum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sözlüğü açsan acquired tastein yanında ismi yazar zaten öyle 2 bölüm izlenilip sarmıyor pek
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi. Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 GERGE said: It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once. http://i.imgur.com/V3bCmG9.jpg Dizi çok kötü, iyi olmasını çok umdum da, baya kötü.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Beyler constantine nasıl izleyek mi ?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Rewendor said: O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi. Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre. dalga geçmek ne. yakıcaz. pitchforklar benden
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Akhlaur said: Beyler constantine nasıl izleyek mi ? yoklukta gider
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Yoklukta da gitmez.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bu dizinin neyini o kadar kötülediniz ya sırf kötüledini diye izlemiyordum ağır kötü bir şey sanıyordum gayet normal çizgiromanfag değilim o yüzden o kısmını bilemicem ama bi "dizi" için gayet iyi millet 10 sezon supernatural seyrediyo. gayet izlenir
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Bu gun 5 bolum izledim izlenir yani kötü degil.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 İki bölüm izledim, şu an gayet kötü. İnsanlar supernatural'ı bırak two and a half men de izliyor, o yüzden pleblerle pleb olmanın lüzmu yok. Bir şans vericem ama. Şu aptal müzigi de overuselamayı bırakırlarsa daha kolay olacak bünyeme.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bide sırf diziyi sevdirmek için pilottan sonra bol bol sigara sahnesi eklemişler. rtük olsa cezayı sokardı
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 2 said: yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur. Quotelamayı unutmuşum, önceki postumda senden bahsediyordum
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Ne bu terbiyesizlik ? bence böyle der geçersin...
Öne çıkan mesajlar