Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine (2014) - NBC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
It's Always Sunny'i kötülemem genel olarak trollük diyerek o zaman açıklayayım :)

Evet tavsiye üzerine izlemeye kalktım, beğenmedim. Kötü dedim geçtim de burada bu kadar sıkı savunulunca girişmenin cazibesinden kaçamadım :P
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat.

Doğrudur, şu aralar bol dizim var, bitince belki bi tekrar bakarım.

The Office için de aynısnı demişlerdi de beynim kulaktan akmaya başlayınca kaçmıştım. "Abi 4-5 bölüm izle, zaten olay o, hani böyle kötü espri o kadar kötüdür ki güzeldir ya bu da o hesap alışınca gidiyo" dedilerdi.

Silphatos said:

böyle mi huehuehuehuehue

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg

Al işte, cahil cahil resim koymuş adam, bi kere bu Buffy'den değil Angel'dan :hih:
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once.
Mesaj tarihi:
O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi.

Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once.

http://i.imgur.com/V3bCmG9.jpg

Dizi çok kötü, iyi olmasını çok umdum da, baya kötü.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi.

Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre.

dalga geçmek ne. yakıcaz. pitchforklar benden
Mesaj tarihi:
bu dizinin neyini o kadar kötülediniz ya
sırf kötüledini diye izlemiyordum ağır kötü bir şey sanıyordum

gayet normal
çizgiromanfag değilim o yüzden o kısmını bilemicem ama bi "dizi" için gayet iyi

millet 10 sezon supernatural seyrediyo.
gayet izlenir
Mesaj tarihi:
yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere

Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur.
Mesaj tarihi:
İki bölüm izledim, şu an gayet kötü. İnsanlar supernatural'ı bırak two and a half men de izliyor, o yüzden pleblerle pleb olmanın lüzmu yok.

Bir şans vericem ama. Şu aptal müzigi de overuselamayı bırakırlarsa daha kolay olacak bünyeme.
Mesaj tarihi:
Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik.
Mesaj tarihi:
2 said:

yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere

Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur.

Quotelamayı unutmuşum, önceki postumda senden bahsediyordum
  • Yeni Oluştur...