Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine (2014) - NBC

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat.

Doğrudur, şu aralar bol dizim var, bitince belki bi tekrar bakarım.

The Office için de aynısnı demişlerdi de beynim kulaktan akmaya başlayınca kaçmıştım. "Abi 4-5 bölüm izle, zaten olay o, hani böyle kötü espri o kadar kötüdür ki güzeldir ya bu da o hesap alışınca gidiyo" dedilerdi.

Silphatos said:

böyle mi huehuehuehuehue

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg

Al işte, cahil cahil resim koymuş adam, bi kere bu Buffy'den değil Angel'dan :hih:
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi.

Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi.

Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre.

dalga geçmek ne. yakıcaz. pitchforklar benden
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...