Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 It's Always Sunny'i kötülemem genel olarak trollük diyerek o zaman açıklayayım :) Evet tavsiye üzerine izlemeye kalktım, beğenmedim. Kötü dedim geçtim de burada bu kadar sıkı savunulunca girişmenin cazibesinden kaçamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Flassh said: şu konuyu yeraltına gömulup üstüne beton falan dökülsün ,siz kimsiliz lan buffy e laf ediyorsunuz sinirlendim bak 5 yaş için güzide bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 kabusun olurum silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 böyle mi huehuehuehuehue http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 afdsdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Xaenin said: Alışması zor abi tarzına, ilk 2 sezonu devir gerisi gelir çok rahat. Doğrudur, şu aralar bol dizim var, bitince belki bi tekrar bakarım. The Office için de aynısnı demişlerdi de beynim kulaktan akmaya başlayınca kaçmıştım. "Abi 4-5 bölüm izle, zaten olay o, hani böyle kötü espri o kadar kötüdür ki güzeldir ya bu da o hesap alışınca gidiyo" dedilerdi. Silphatos said: böyle mi huehuehuehuehue http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01698/lorne3_1698774c.jpg Al işte, cahil cahil resim koymuş adam, bi kere bu Buffy'den değil Angel'dan :hih: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 aynı şey değil mi, buffyden de dehşet bi canovor koyacaktım ama dün rüyama girdi bu üstteki imaj aramaya korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sözlüğü açsan acquired tastein yanında ismi yazar zaten öyle 2 bölüm izlenilip sarmıyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi. Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 GERGE said: It's Always Sunny in Philidelphia'yi ben de sevemedim hic, 2-3 bolum izledim, devamina bakmam diyip kapattim yillar once. http://i.imgur.com/V3bCmG9.jpg Dizi çok kötü, iyi olmasını çok umdum da, baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Beyler constantine nasıl izleyek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Rewendor said: O kadar yerden yere vurduk Always Sunny'i, bayağı izleyeni varmış ya, bana da tavsiye edildiği için izlemiştim zaten. Bi şans daha vericem sanırım dizi yokluğu çektiğim bir ara. İlk denemede 4-5 bölümde bıraktıydım bende. Tavsiye eden arkadaş da biraz daha zorla dediydi. Yalnız beğenirsem sonra dalga geçmek yok lan, ona göre. dalga geçmek ne. yakıcaz. pitchforklar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Akhlaur said: Beyler constantine nasıl izleyek mi ? yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Yoklukta da gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bu dizinin neyini o kadar kötülediniz ya sırf kötüledini diye izlemiyordum ağır kötü bir şey sanıyordum gayet normal çizgiromanfag değilim o yüzden o kısmını bilemicem ama bi "dizi" için gayet iyi millet 10 sezon supernatural seyrediyo. gayet izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Bu gun 5 bolum izledim izlenir yani kötü degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 İki bölüm izledim, şu an gayet kötü. İnsanlar supernatural'ı bırak two and a half men de izliyor, o yüzden pleblerle pleb olmanın lüzmu yok. Bir şans vericem ama. Şu aptal müzigi de overuselamayı bırakırlarsa daha kolay olacak bünyeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Fena degil ya, izleniyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bide sırf diziyi sevdirmek için pilottan sonra bol bol sigara sahnesi eklemişler. rtük olsa cezayı sokardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 2 said: yav sen ne bakiyorsun kendilerini marjinal hindu sanan apaçilere Dizi bütçesiyle gayet iyi bir show... hele birde bütçe arttırırlarsa gayet güzel olur. Quotelamayı unutmuşum, önceki postumda senden bahsediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Ne bu terbiyesizlik ? bence böyle der geçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar