Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sigarası niye yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bunun cizgi romanı daha güzeldi. saka lan cizgi romanıda kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Adamı sevmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=A8YAlnMVELw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Fena degil izlerim.. Pilot cikmis fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Umutluydum ama pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Dizi baya zevkli olmuş, çizgi romandaki havayı gayet iyi vermişler. Pilot bölümleri genelde daha kötü olur, eğer uzun süreli bir dizi olacaksa gittikçe açılacaktır. Böyle modern zamanlarda geçen fantastik kurgu diziler pek olmuyor, o yüzden çok merak ediyorum gelecek bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 kitabı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 aslında başrol oyuncusu ve diğer elemanlar fena değil. bi sherlock havası var. ama o efektler falan nasıl rezildir abi. senaryo da boş geldi bana. malzemeyi piç etmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Keanu Reeves daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Yalnız Flash gibi buda pilot bölüm nete sızdıydı. Normal çıkış tarihi 24 Ekim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Yeni hype yaratma yontemi bu. Ekim geldiginde biraz degistirip, uzattik diye cikartacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bu netteki versiyonların efektleri fln bitmemiştir zaten büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 çıkmış ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bu ilk bolum aylar once izledigimiz ilk bolum mu ? pilot olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Pek olmamis. Constantine sanki tam olmamis gibi. Melekler filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 izlemedim ama berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 sigara çok içiyor mu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kanuni said: bu ilk bolum aylar once izledigimiz ilk bolum mu ? pilot olan. oymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Hic icmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 zaten supernatural izleyip, dresden files okuyorum, bi de buna girersem necronomicon aramaya baslicam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 En iyisi Hellblazer aslinda ama bu pek olmamlis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Yavaş yavaş oldurturlar. Ben beğendim. Yalnız düşük bütçeli gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aynen, bana da düşük bütçeli geldi baya. İleride oturursa daha güzel olur. Şimdilik çok karman dolaş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ya da bütçenin tamamını o yağmur efektine harcamışlar. Flash, Agents of Shield filan efektleri çok daha iyi bundan harbiden. Bi de Edward Kenway olarak görüyorum adamı Constantine'den çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar