elaidi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Blade ilk Sirkeci'de tanınmamış ama yetenekli bir çizerin kaleminde doğmuştu. Sonra adam akrabasını görmek için Los Angeles'a gittiğinde kafede otururken Marvel'ın sözcüsü şansa aynı yerde yemek yiyormuş. Çizimleri görüp büyülendiğini ve Marvel'ın çalışmalara ilgi duyacağını söylemiş. Sonra uzun görüşmeler sonunda taslak çalışmalarını abi teslim etmiş ve Marvel gerisini getirmiş. Pek bilinen bir gerçek değil ama yine de hakkını vermek lazım her mecrada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sostizm said: aaaa haklısın Blade de rol almış ama Whistler değil Quinn'miş vampirlerden birisi. My Bad http://i.imgur.com/qJ9ESuT.jpg 6. bölümde iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 7 baya baya iyiydi nerf penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 marv wolfman diyor ama blade e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dizi çok iyi gidiyor ya. Paytak pislik ya, çok op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 pengueni oynayan adam oscarlık oynuyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Aynen herif çok iyi ve bu bölüm resmen aktı lan aktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Biri şu barbara yı öldürsün de kurtulalım ya kadın kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hatun aşık daha ne olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 güzel bölümdü hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Vay Penguen'e bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Argoel said: Biri şu barbara yı öldürsün de kurtulalım ya kadın kanser etti Barbara mallık konusunda Walking Dead'de ki Lori'ye yetişiyor. Dizinin ismini de Penguin diye değiştirsinler direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ikisini de parmağında oynatacak. kafa çalışıyo elemanın. =) oyuncu anca bu kadar isabet seçilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dizide tek düzgün herif penguen ya çok iyi aşırı iyi geri kalan full klişe harvey de iyi fakat bi penguen değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 penguen gotham'ı batman'e muhtaç bırakacak adam olacak lan dsfsd. çizgi romanda öyle mi bilmiyorum da. ha bi de riddler'ı merak ediyorum. bi ikisini gördük sanırım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kaç bölüm olcakmış bu sezon,daha başlamadım sfsaf toptan izlim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Laraken said: penguen gotham'ı batman'e muhtaç bırakacak adam olacak lan dsfsd. çizgi romanda öyle mi bilmiyorum da. ha bi de riddler'ı merak ediyorum. bi ikisini gördük sanırım di mi? birde riddlerın yazdığı hatun poison ivy yamulmuyorsam. ama diziyi penguen götürüyor cidden.hani dizi gotham falan değil direk penguin-origins falan olmalıymış.bruce-alfred çok kötü.hele bruce u tokatlamak istiyorum ağlak suratını her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi spoilera al onları da. poison ivy diyince sen hatırladım. yok, o bi sahnede çıkmıştı sanırım. bi dolu çiçeği vardı ama sonra görünmedi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gosterdiler de daha cocuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ya bu diziler salak kadın dramlarından ne çekti ya her dizide aynı problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sanki gercek hayatta cekmiyoruzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 o degilde simdi farkettim aquila tier bi mesaj olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hayatta çektiğimiz için dizilerde olmasın diye aranıyorum abi zaten gündelik sıkıcı hayatımızdan kopmak için super kahramanlara dönüyoruz arrow izliyorum farklı bir şey izleyim diye yok kızın babası hasta olur herkese trip atar, yok kardeşi kaybolmuştur herkese trip atar yok alkolik olmuştur salya sümük herkese trip atar herkes onla uğraşır her bölümün 1/5'i kadın dramıyla geçiyor lan yeterrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sanki ipneler production için ayrılmış parayla bölümü çekiyorlar sonra kaç dakika eksikse o kadar kadın dramı koyuyorlar gibi "abi bu bölüm 38 dk çıktı, 7 dk açığımız var ne yapsak?" "laurel uyuşturucu kullansın, arrow 7 dk ona vaaz versin, onun ağlamalarını dinlesin, çilesini çeksin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ahahaha arrow tespiti super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar