Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gotham - (2014/15) - Fox

Norak

Öne çıkan mesajlar

Blade ilk Sirkeci'de tanınmamış ama yetenekli bir çizerin kaleminde doğmuştu.
Sonra adam akrabasını görmek için Los Angeles'a gittiğinde kafede otururken Marvel'ın sözcüsü şansa aynı yerde yemek yiyormuş. Çizimleri görüp büyülendiğini ve Marvel'ın çalışmalara ilgi duyacağını söylemiş.
Sonra uzun görüşmeler sonunda taslak çalışmalarını abi teslim etmiş ve Marvel gerisini getirmiş.

Pek bilinen bir gerçek değil ama yine de hakkını vermek lazım her mecrada..
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

penguen gotham'ı batman'e muhtaç bırakacak adam olacak lan dsfsd. çizgi romanda öyle mi bilmiyorum da. ha bi de riddler'ı merak ediyorum. bi ikisini gördük sanırım di mi?

birde riddlerın yazdığı hatun poison ivy yamulmuyorsam.

ama diziyi penguen götürüyor cidden.hani dizi gotham falan değil direk penguin-origins falan olmalıymış.bruce-alfred çok kötü.hele bruce u tokatlamak istiyorum ağlak suratını her gördüğümde.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta çektiğimiz için dizilerde olmasın diye aranıyorum abi zaten

gündelik sıkıcı hayatımızdan kopmak için super kahramanlara dönüyoruz

arrow izliyorum farklı bir şey izleyim diye yok kızın babası hasta olur herkese trip atar, yok kardeşi kaybolmuştur herkese trip atar yok alkolik olmuştur salya sümük herkese trip atar herkes onla uğraşır

her bölümün 1/5'i kadın dramıyla geçiyor lan yeterrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

sanki ipneler production için ayrılmış parayla bölümü çekiyorlar sonra kaç dakika eksikse o kadar kadın dramı koyuyorlar gibi

"abi bu bölüm 38 dk çıktı, 7 dk açığımız var ne yapsak?"

"laurel uyuşturucu kullansın, arrow 7 dk ona vaaz versin, onun ağlamalarını dinlesin, çilesini çeksin"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...