downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu oyun balon arkadaşlar exp bile almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oyun haftasonunda bedava. Ben exp almıştım ama oynamıyorum. Oyun güzel ama eksik. Titanfall 2'yi adam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hype çabuk bitti galiba 9 sayfa anca olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aimbot oto pistol olan oyuna 9 sayfa fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aimbot lu shooter oyun ne ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 biz bunlari soyledik, dinleyen olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Jaegerjaquez said: aimbot lu shooter oyun ne ya ahahahahah AvP serisi Smartgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 avp de oynamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 2 gün beleşi oynuyorum da oyun niye bu kadar kolay, 2 saat önce kurdum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tablet oyunu gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 iyiki satın almamışım ya götüm gibiymiş, sıkıldım bile, olabilecek herşeyi yapabiliyorsun oyunda 2-3 saatte otur oyna, bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ay sırf bot dolu oyun, büyük kısmını player aramakla geçiriyorsun ve ZORLA İNATLA titan'a sokuyor, parkour falan hikaye ya infantry olarak oynatmıyor ki alet, anca bot vurursun 2. dakikadan sonra karşı taraf sırf titan takılmaya başladığı zaman. Lan zaten 6 oyuncu var onlar da titanında oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 O kadar dad eğil sdf. Ben titansız oynuyorum genelde. Hard Point oynarken titansız oynanabiliyor rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 2 saatte her şeyi yaptım bitti nedir multiplayer fps'de. nası bi kafa? ha oyun iyi eğil ve 3 saatte baydım denirse anlarım (ben de baydım çabuk) ama 3 saatte oyun bitti baya iyi sadhfuash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 oho clanstack da varmış, gördüğüm en kötü oyun ya bu hype'a sahip, bu mu yani milyon dolar 75 award winning oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time Pazar akşamına kadar ücretsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 baktılar insanlar bırakıyo gene beleş weekend hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 O kadar güzel oyun konsepti nasıl insanı 1 ayda baydırıyor çözemedim. Ben de sildim direkt oyunu 1 aydan sonra, zaten 50 gb, ödül verseler yüklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 LathspeLL said: O kadar güzel oyun konsepti nasıl insanı 1 ayda baydırıyor çözemedim. Ben de sildim direkt oyunu 1 aydan sonra, zaten 50 gb, ödül verseler yüklemem. abi çünkü oyun su katılmış gibi, dilated, derinlik katıcak şeyleri yoketmişler, 6v6 olması çok öldürüyor bence, çok ineffective hissediyorsun, karşısında player olduğunu hissedip, competitive hissini yakalayamıyorsun. Encounterlar zaten diğer playerlarla kısa oluyor, kim daha iyi daha kötü anlamak zor, daha çok kim karşıdakini öldürmeyi daha çok umursuyor gibi oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 konsept çok güzel gerçekten boşu boşuna baydırmışlar.Her şeyden önce şu oyuna harika single player campaing olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 konsolda gamepadle parkouring yapmak zor olduğu için az sattı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 aslında oyun mekaniği falan gayet güzel ama haritalar çok büyük ve 1-2 dakka boyunca player görmeden koşturduğunuz olabiliyordu. bir de bazen heyecanlanıyorsun aha player gördüm diye, NPC çıkıyor falan. NPC ile PC ayırt etmek de zor. beni soğutan bunlar oldu. bir de EA oyunlarında benim ping'im aynı sokaktaki arkadaşıma göre çok daha yüksek oluyor (100 vs 170 falan gibi) o da ayrı bir dertti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Abi şu NPC olayına çok anlamsız takıldınız bence, "ayırt etmek zor" ne demek yahu? 1 kilometreden anlaşılıyor NPC'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 oyunu 2 gündür oynuyorum çok beğendim hele titan indirip içine atlayıp savaşmak falan çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bu titanfall 2'nin single playerını oynayan var mı? nasıl basarılı mı alınır mı sırf solo campaign icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar