Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming kulaklık tavsiyesi

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

O kadar para bayılacak ve çöp kalitesinde ses alacağına mmx300 al en azından verdiğin paraya değer. Ya da dt 770 alıp modmic v4 çıkınca 30 dolar da ona verirsin.

Yarı fiyatına 1000 katı daha iyi bir ürün almış olursun.

Razer, Steelseries, Roccat, Logitech gibi firmaların bütün gaming ibareli headsetlerini kullandım. Hepsi çöp, paranıza yazık etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

ses kalitesi bakımından roccat kave ile g930'u kıyaslayabilirmisin? x-fi titanium var bende birde daniel_k driverlarını kullanıyorum.

zaten kendimi almayacağım. kardeşime almayı düşünüyorum. gerçi ps3/4'te de kullanılabilinir herhalde. roccat kave'i bağlaması bela gidip playvision converter cihaz aldım sırf bunun için.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

roccat kave

Roccat kave daha iyi ses verecektir logitech'e oranla. Fakat kulaklık değil hoparlör takıyorsun sanki kafana roccat kave de öyle bir ürün. Çok rahatsız, estetik değil, ağır ötesi ve boynunuza, kafanıza gelen baskı yüzünden baş ağrısı yaşamanız olası.

İkisini de tavsiye etmem açıkçası.

Yukarıda hepsinden daha ucuza daha iyi ses kalitesi elde edeceğiniz iki kombo sıraladım. Bence en iyi seçim bu olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
upupup
razer kraken pro green
amazonda 46 dolar gozukuyor, trye yolluyor mu daha ona bakmadım ama alınır mı? iyi mi kullanan var mı öneren varmı

http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Over-Music-Headset/dp/B009SJR278/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
ürün bu

yolluyormus trye

yoksa 55 dolara steelseies siberia v2 var hangisi daha iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

nessa iyi guzek demissin de g930 70 dolar, mmx300 300 dolar

ha ona gelene kadar guzel kulakliklar var 150 liraya dolara ama ya mikrofonu yok ya wireless degil ya da cok pahali

sennheiserin 200 dolar civari cok guzel wireless headphonelari var ama onda da mikrofon yok mesela. 200 dolar verdikten sonra da at seyine konmus gibi external mic takilmak sacma geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ps gold wireless aldim bugun black friday sale muhabbetine 70 dolara

fiyatina gore gayet basarili alet de sinifinin (kablosuz) en hafiflerinden ve rahatlarindan biri buysa daha agirini dusunmek istemiyorum. 270 gram civari bu g930 nerden baksan bi 100 gr daha agir baya gulle gibidir yani. bu idare ediyor ama normalde open kulaklik kullandigim icin garip geldi bana yine de.

ha open kulaklik da sennheiser, aradaki ses kalitesi ve rahatlik farki direk anlasiliyor. bi de mikrofon cok basarili gibi gelmedi bana klavye sesini falan aliyor gayet, etraf sessizse iyi iste de oyle hani. g930'dan daha basarili sesi kulaga oturusu falan. bilemedim a50 ye de 300 dolar vermek istemedim acikcasi gaming zamani is gorur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...