AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Vatan'da Logitech G930 608 TL, bu parayı vermeye değer bir kulaklık mı? Wireless olması ne kadar avantaj oluyor? Yoksa kablolu daha ucuz alternatiflere mi yönelmek lazım, G230 gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 o paraya gaming pc toplayan var. profesyonel oyuncu değilsen gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 pazar alanında 85₺ ya bi kulaklık var onu al qeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ben şunu kullanıyorum gayet memnunum ama şunu öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 logitechten kulaklıkmı alınır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 http://www.amazon.com/Turtle-Amplified-Universal-Headset-Playstation-3/dp/B00E5UHSYW toplamda 199 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 https://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/plantronics-gamecom-780-plantronics-gamecom-780-oyun-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=61515 Şunu kullanıyorum bende, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Razer ve Gamecom modelleri, not edildi. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 http://www.sanalmarketim.com/plantronics-gamecom-380-gaming-mikrofonlu-kulaklik/p_40137/ kardeşime şunu aldım 2 gün önce, malzemesi falan çok iyi, özellike dikkatsiz, özensiz kullanıyosan uzun süre dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 platroniks 380 vardı bende. plastiği kırıldı. skullcandy slyr aldım amazondan. memnunum gayet. http://canadianonlinegamers.com/wp-content/uploads/2012/11/Skullcandy-SLYR-pic-2.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Razer ürünlerini abartı fiyatlandırıyor. Oyuncu kulaklığı için Steelseries Siberia V2, daha ucuza Plantronics Gamecom 380. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Logitech G930 amazonda 210 tl şu an. kargo dahil. EUR75 altı olduğu için gümrükte takılma şansı da az. amazon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 memetarif said: Logitech G930 amazonda 210 tl şu an. kargo dahil. EUR75 altı olduğu için gümrükte takılma şansı da az. amazon.com Abi şu ne kadar ucuz. TR fiyatı 470TL hani. Alsam gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gelir yardır direk. roccat kave var ama ben bile alabilirim ne kadar ucuz lan. alırken usd seçince 195 tl'e geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Gelmezse para iadesi yaparlar herhalde. Koskoca amazon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 O kadar para bayılacak ve çöp kalitesinde ses alacağına mmx300 al en azından verdiğin paraya değer. Ya da dt 770 alıp modmic v4 çıkınca 30 dolar da ona verirsin. Yarı fiyatına 1000 katı daha iyi bir ürün almış olursun. Razer, Steelseries, Roccat, Logitech gibi firmaların bütün gaming ibareli headsetlerini kullandım. Hepsi çöp, paranıza yazık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Xenus said: gelir yardır direk. roccat kave var ama ben bile alabilirim ne kadar ucuz lan. alırken usd seçince 195 tl'e geliyor roccat kavenin yenisi mi xtd olanı yani? hani link fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 xtd satılmıyor abi, logitech g930 satılıyor link arka sayfada. bendeki xtd versiyonu değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Nessaftw said: ses kalitesi bakımından roccat kave ile g930'u kıyaslayabilirmisin? x-fi titanium var bende birde daniel_k driverlarını kullanıyorum. zaten kendimi almayacağım. kardeşime almayı düşünüyorum. gerçi ps3/4'te de kullanılabilinir herhalde. roccat kave'i bağlaması bela gidip playvision converter cihaz aldım sırf bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 seni suraya davet ediyorum. isin ustasindan tavsiyeler http://www.head-fi.org/a/2013-head-fi-winter-gift-guide-gaming-headphones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Xenus said: roccat kave Roccat kave daha iyi ses verecektir logitech'e oranla. Fakat kulaklık değil hoparlör takıyorsun sanki kafana roccat kave de öyle bir ürün. Çok rahatsız, estetik değil, ağır ötesi ve boynunuza, kafanıza gelen baskı yüzünden baş ağrısı yaşamanız olası. İkisini de tavsiye etmem açıkçası. Yukarıda hepsinden daha ucuza daha iyi ses kalitesi elde edeceğiniz iki kombo sıraladım. Bence en iyi seçim bu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 upupup razer kraken pro green amazonda 46 dolar gozukuyor, trye yolluyor mu daha ona bakmadım ama alınır mı? iyi mi kullanan var mı öneren varmı http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Over-Music-Headset/dp/B009SJR278/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER ürün bu yolluyormus trye yoksa 55 dolara steelseies siberia v2 var hangisi daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Kullanmadığım kablosuz bir kulaklık var bende daha jelatinleri üzerinde satayım sana Creative Sound Blaster Tactic3d Rage Wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 nessa iyi guzek demissin de g930 70 dolar, mmx300 300 dolar ha ona gelene kadar guzel kulakliklar var 150 liraya dolara ama ya mikrofonu yok ya wireless degil ya da cok pahali sennheiserin 200 dolar civari cok guzel wireless headphonelari var ama onda da mikrofon yok mesela. 200 dolar verdikten sonra da at seyine konmus gibi external mic takilmak sacma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bu arada ps gold wireless aldim bugun black friday sale muhabbetine 70 dolara fiyatina gore gayet basarili alet de sinifinin (kablosuz) en hafiflerinden ve rahatlarindan biri buysa daha agirini dusunmek istemiyorum. 270 gram civari bu g930 nerden baksan bi 100 gr daha agir baya gulle gibidir yani. bu idare ediyor ama normalde open kulaklik kullandigim icin garip geldi bana yine de. ha open kulaklik da sennheiser, aradaki ses kalitesi ve rahatlik farki direk anlasiliyor. bi de mikrofon cok basarili gibi gelmedi bana klavye sesini falan aliyor gayet, etraf sessizse iyi iste de oyle hani. g930'dan daha basarili sesi kulaga oturusu falan. bilemedim a50 ye de 300 dolar vermek istemedim acikcasi gaming zamani is gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar