ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Yemekten sonraki sigara içme isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Sürekli bir şey yiyerek. O yüzden sigarayı bırakan kilo alır. Ben yaşadım bizzat. Sağlık açısından sigarayı bıraktım, bu sefer kolesterolden öleceğimi anladığım için yeniden başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ben sigaranın yerine başka bir bağımlılık koymaya çalışarak üstesinden gelmeye çalışıyorum ( kahve vs ) ama iyi bi tıkındıktan sonra karşımda sigara keyfi yapan biri olursa dayanamıyorum yakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 içmeyerek başa çıkıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 o da mantıklı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yemek sonrası dişlerini firçala geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ObuzHapsever said: Yemekten sonraki sigara içme isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? ömrün boyunca gitmiyo o istek, klübe hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sigara içmeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sigara içerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sigarayı arabada bırakmışım ben de. içemiyorum yarım saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 şu tarz bi yöntem de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 içebilirim ama içmiyorum. içmeyeceğim dersem içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 chrome said: sigarayı arabada bırakmışım ben de. içemiyorum yarım saattir. abi sen espri yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Zift sar iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 günde 4-5 tane sigara sizi öldürmez. bu zevkten mahrum kalmanıza, sigarayı bırakmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 şu yemekten sonra sigara içme isteği hiç olmuyor lan bende beceremiyorum sanırım sigara içmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 3 ay bırakıp 6 ay içiorum vücudun amkoydum 12 yıllık içiciyim yemekten sonra canım hiç istemiyo ama bira içerken bardağı kemirmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Abi bende sıkıntı çekmiyorum normal zamanda, ama birayla-rakıyla filan çok kötü oluyorum.Direk o tadı o dokuyu arıyorum. Yoksa yemek sonrası sex sonrası vs koymuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Günde 1 paketten 3 taneye düşürdüm ben de. Canım fazla istemiyor artık daha fazla yiyorum ve karnım daha çok acıkıyor sadece. 2 haftadır durmadan öksürmem ve spor da yaptığım için kalp çarpıntılarımın artması yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Günde 2-3 tane aralıklı içince bir sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 1 tane dahi içiyorsanız bırakmış olmazsınız bu illeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 nası bırakcaz absolut, var mı önerin taktiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 esigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Açıkcası ben esigara ile bıraktım ve tam 1 aydır 1 tane bile normal sigara içmedim. Ha nikotin bağımlılığım sonuçta devam ediyor günde 5 sigara kadarlık nikotini esigara ile alıyorum ve onu da azaltmaya çalışıyorum. AMA esasında hiçbirşey kullanmadan haşırt diye bırakmak daha doğru yapabiliyorsanız. İlk 2-3 hafta zorlanırsınız ama en azından sizi tekrar başlatabilecek ara uygulamaları pas geçmiş olursunuz yani esigara ile bırakanların çoğu esigara olmadı mı yanında çok kolay aklı çelinebiliyor normali ile o anlık idare etme konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 esrarla bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar