ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Yemekten sonraki sigara içme isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz?
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Sürekli bir şey yiyerek. O yüzden sigarayı bırakan kilo alır. Ben yaşadım bizzat. Sağlık açısından sigarayı bıraktım, bu sefer kolesterolden öleceğimi anladığım için yeniden başladım.
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ben sigaranın yerine başka bir bağımlılık koymaya çalışarak üstesinden gelmeye çalışıyorum ( kahve vs ) ama iyi bi tıkındıktan sonra karşımda sigara keyfi yapan biri olursa dayanamıyorum yakıyorum
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yemek sonrası dişlerini firçala geçer
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ObuzHapsever said: Yemekten sonraki sigara içme isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? ömrün boyunca gitmiyo o istek, klübe hoşgeldin.
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sigarayı arabada bırakmışım ben de. içemiyorum yarım saattir.
Ren Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 içebilirim ama içmiyorum. içmeyeceğim dersem içiyorum.
bck Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 chrome said: sigarayı arabada bırakmışım ben de. içemiyorum yarım saattir. abi sen espri yapma
Biyik Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 günde 4-5 tane sigara sizi öldürmez. bu zevkten mahrum kalmanıza, sigarayı bırakmanıza gerek yok.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 şu yemekten sonra sigara içme isteği hiç olmuyor lan bende beceremiyorum sanırım sigara içmeyi
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 3 ay bırakıp 6 ay içiorum vücudun amkoydum 12 yıllık içiciyim yemekten sonra canım hiç istemiyo ama bira içerken bardağı kemirmek istiyorum :(
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Abi bende sıkıntı çekmiyorum normal zamanda, ama birayla-rakıyla filan çok kötü oluyorum.Direk o tadı o dokuyu arıyorum. Yoksa yemek sonrası sex sonrası vs koymuyo
Litminov Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Günde 1 paketten 3 taneye düşürdüm ben de. Canım fazla istemiyor artık daha fazla yiyorum ve karnım daha çok acıkıyor sadece. 2 haftadır durmadan öksürmem ve spor da yaptığım için kalp çarpıntılarımın artması yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Günde 2-3 tane aralıklı içince bir sıkıntı olmuyor.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 1 tane dahi içiyorsanız bırakmış olmazsınız bu illeti.
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 nası bırakcaz absolut, var mı önerin taktiğin?
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Açıkcası ben esigara ile bıraktım ve tam 1 aydır 1 tane bile normal sigara içmedim. Ha nikotin bağımlılığım sonuçta devam ediyor günde 5 sigara kadarlık nikotini esigara ile alıyorum ve onu da azaltmaya çalışıyorum. AMA esasında hiçbirşey kullanmadan haşırt diye bırakmak daha doğru yapabiliyorsanız. İlk 2-3 hafta zorlanırsınız ama en azından sizi tekrar başlatabilecek ara uygulamaları pas geçmiş olursunuz yani esigara ile bırakanların çoğu esigara olmadı mı yanında çok kolay aklı çelinebiliyor normali ile o anlık idare etme konusunda.
Öne çıkan mesajlar