Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Biraz once Golcuk'ten bir kargo yollandi bana Yurtici ile. Gonderi aracina yuklenmis, Ankara'ya gelmeyi bekliyormus. Buroya gidiyor kargo ama yarin benim buroya ugrama ihtimalim yok, haftasonu da kapali, anahtar almadim hala. Simdi ben yarin sabah yaklasik kacta gidersen geldigi kargo subesine yakalarim bunu dagitima cikmadan? Kargo subesini ara demeyin, bir saattir ariyorum, acan yok. 8:30 gibi orada olayim diyorum ben ama sabah 8'de filan cikmiyordur bunlar dagitima umarim? Eski tecrubelerimde sabah 4-5 gibi Ankara'ya girecegini biliyorum kargonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 genelde 12den önce gidersen alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 10-11 gibi sabah dağıtımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ilk başta kargoyu hafif sandım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sabah şubeyi arayıp gelip alacağını söylersen çıkartmazlar, en kötü kaçırsan bile gidip kamyondan alabilirsin nerede olduğunu öğrenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 şubenin kapısına not bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 içerik lisanslı mı ? ona göre cevap vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sabah da ulasabilecegimi sanmiyorum bunlara telefonla, daha once de sorun yasamistim zaten. Bakmiyorlar telefon edince. Ondan bilginiz var mi diye soruyorum zaten, ben de bilirim telefon etmeyi yani. Bu arada HakkiYendi gibi uyeleri gormekten memnun oluyorum; korsan kullanmayin dedigim icin rahatsiz olup saldiriya gerek duyuyorlar, boyle ilgisiz meselelerde bile. Rahatsiz edebildiysem boyle ne mutlu bana. En azindan yanlis yaptiginin farkinda. Neyse, tesekkurler. Sabah 9 gibi giderim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 HakkiYendi said: içerik lisanslı mı ? ona göre cevap vericez OLM NEDEN SALDIRIP DURUYORSUN ADAMA! KORSANCI FAKİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 guden said: sabah şubeyi arayıp gelip alacağını söylersen çıkartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 adam şubenin teli açacağına inanmıyorum diyor hala alıntılıyorsunuz yani. ne bu gergeye gareziniz anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sabah 7-8 gibi mesai baslayinca gece gelen paketleri indirip, kaydini yapip, dagitim bolglelerine ayiriyorlar. genelde 10-10.30 gibi de dagitima cikariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 mail gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kargonun 10 a kadar şubeye geleceği de meçhul yalnız. bazen araçlar 11de de gelebiliyor, 12de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yurtiçi cumartesi 13:00 'a kadar çalışıyordu sanırım ya, ya benim haftasonu gönderilerim olmuştu 4-5 ay önce GG'den satış yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 tüm gün çalışıyo olmalı cts yurtiçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yok 13 e kadar , 15 e kadar da dükkan açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kapalı kargoucuy niye arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 GERGE said: Sabah da ulasabilecegimi sanmiyorum bunlara telefonla, daha once de sorun yasamistim zaten. Bakmiyorlar telefon edince. Ondan bilginiz var mi diye soruyorum zaten, ben de bilirim telefon etmeyi yani. Bu arada HakkiYendi gibi uyeleri gormekten memnun oluyorum; korsan kullanmayin dedigim icin rahatsiz olup saldiriya gerek duyuyorlar, boyle ilgisiz meselelerde bile. Rahatsiz edebildiysem boyle ne mutlu bana. En azindan yanlis yaptiginin farkinda. Neyse, tesekkurler. Sabah 9 gibi giderim o zaman. abi sacmalama istersen git şubenin önünde yat sen en iyisi sabahta ulaşabileceğimi sanmıyorummuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 forgiver said: kapalı kargoucuy niye arıyorsun üstüne bir de ulaşamıyorum slks .sS falan diyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Esh said: tüm gün çalışıyo olmalı cts yurtiçi. 16.00 son hacim. En azindan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar