Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafif acil kargo sorusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Biraz once Golcuk'ten bir kargo yollandi bana Yurtici ile. Gonderi aracina yuklenmis, Ankara'ya gelmeyi bekliyormus. Buroya gidiyor kargo ama yarin benim buroya ugrama ihtimalim yok, haftasonu da kapali, anahtar almadim hala. Simdi ben yarin sabah yaklasik kacta gidersen geldigi kargo subesine yakalarim bunu dagitima cikmadan?

Kargo subesini ara demeyin, bir saattir ariyorum, acan yok.

8:30 gibi orada olayim diyorum ben ama sabah 8'de filan cikmiyordur bunlar dagitima umarim? Eski tecrubelerimde sabah 4-5 gibi Ankara'ya girecegini biliyorum kargonun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sabah da ulasabilecegimi sanmiyorum bunlara telefonla, daha once de sorun yasamistim zaten. Bakmiyorlar telefon edince.

Ondan bilginiz var mi diye soruyorum zaten, ben de bilirim telefon etmeyi yani.

Bu arada HakkiYendi gibi uyeleri gormekten memnun oluyorum; korsan kullanmayin dedigim icin rahatsiz olup saldiriya gerek duyuyorlar, boyle ilgisiz meselelerde bile. Rahatsiz edebildiysem boyle ne mutlu bana. En azindan yanlis yaptiginin farkinda.

Neyse, tesekkurler. Sabah 9 gibi giderim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sabah da ulasabilecegimi sanmiyorum bunlara telefonla, daha once de sorun yasamistim zaten. Bakmiyorlar telefon edince.

Ondan bilginiz var mi diye soruyorum zaten, ben de bilirim telefon etmeyi yani.

Bu arada HakkiYendi gibi uyeleri gormekten memnun oluyorum; korsan kullanmayin dedigim icin rahatsiz olup saldiriya gerek duyuyorlar, boyle ilgisiz meselelerde bile. Rahatsiz edebildiysem boyle ne mutlu bana. En azindan yanlis yaptiginin farkinda.

Neyse, tesekkurler. Sabah 9 gibi giderim o zaman.

abi sacmalama istersen
git şubenin önünde yat sen en iyisi

sabahta ulaşabileceğimi sanmıyorummuş
sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...